Martinique Martinique

Hivatalos megnevezés: Departement Martinique
Főváros: Fort – de - France
Állami irányítás: Franciaország tengeren túli területe
Vallás: katolikus 95 %, hinduista és más afrikai vallások 5 %
Hivatalos nyelv: francia, a fekete őslakososk kreolul beszélnek -francia nyelv keveréke angol és afrikai nyelvek elemeivel.
Időeltérés: nyár + 6óra, tél + 7 óra

Martinique - már 304 376 Ft-tól

MARTINIQUE-RŐLBuja trópusi élővilág, nyugodt elhagyatott partok, kíváló feltételek a vizivilág megismerésére, a nyüzsgő turistaközpont Trois - IIets, a Monte Pelée tűzhányó kirajzolódott körvonalai a valamikori főváros Saint Pierre felett és a fantasztikus rum - ez mind Martinique-t jellemzi, egy ideális kirándulási lehetőség nem csupán a francia turisták számára.

Martinique mágikus sziget, melyről egy kis túlzással állítható, hogy a múlt örökségét képezi. Franciaországhoz tartozó sziget a Karib-tengeren. Francia divat- és pékárúboltok, turistaközpontok, luxusszállók, francianyelvű turisták hadai, a karib térség élővilága, pálmákkal övezett fehér homokú partok, és a sokszínű vízalatti világ a napsugarakat tükröző tengerben - a sziget tulajdonságainak egy részét képezik.

A sziget sokáig francia gyarmat volt, ma is Franciországhoz tartozik, saját tengeren - túli terület státusszal és önkormányzattal rendelkezik. A sziget minden sarkán fellelhető francia örökség határozttan nincs a sziget kárára. Ellenkezőleg, turista paradicsom, ahol minden turista jól érzi magát, ráadásul ha franciául beszél, otthon érezheti magát.

Martinique - már 304 376 Ft-tól

Legújabb értékelések Martinique

összes ajánlás Martinique