Martinique Martinique

Hivatalos megnevezés: Departement Martinique
Főváros: Fort – de - France
Állami irányítás: Franciaország tengeren túli területe
Vallás: katolikus 95 %, hinduista és más afrikai vallások 5 %
Hivatalos nyelv: francia, a fekete őslakososk kreolul beszélnek -francia nyelv keveréke angol és afrikai nyelvek elemeivel.
Időeltérés: nyár + 6óra, tél + 7 óra

Martinique - már 461 133 Ft-tól

MARTINIQUE-RŐLBuja trópusi élővilág, nyugodt elhagyatott partok, kíváló feltételek a vizivilág megismerésére, a nyüzsgő turistaközpont Trois - IIets, a Monte Pelée tűzhányó kirajzolódott körvonalai a valamikori főváros Saint Pierre felett és a fantasztikus rum - ez mind Martinique-t jellemzi, egy ideális kirándulási lehetőség nem csupán a francia turisták számára.

Martinique mágikus sziget, melyről egy kis túlzással állítható, hogy a múlt örökségét képezi. Franciaországhoz tartozó sziget a Karib-tengeren. Francia divat- és pékárúboltok, turistaközpontok, luxusszállók, francianyelvű turisták hadai, a karib térség élővilága, pálmákkal övezett fehér homokú partok, és a sokszínű vízalatti világ a napsugarakat tükröző tengerben - a sziget tulajdonságainak egy részét képezik.

A sziget sokáig francia gyarmat volt, ma is Franciországhoz tartozik, saját tengeren - túli terület státusszal és önkormányzattal rendelkezik. A sziget minden sarkán fellelhető francia örökség határozttan nincs a sziget kárára. Ellenkezőleg, turista paradicsom, ahol minden turista jól érzi magát, ráadásul ha franciául beszél, otthon érezheti magát.

Martinique - már 461 133 Ft-tól

Szállásértékelések - Martinique

Összesen: 9.4 Nagyon szép környezet, jó szolgáltatás, szép kert

  • 9.5 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 9 Környék
  • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon szép környezet, jó szolgáltatás, szép kert Teljes leírás

Zoltán M., Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2024.04.11., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.20 - 03.23.
Régió: Martinique Martinique, Les Trois Ilets, Szállás: La Pagerie

Összes szállásértékelés Martinique