Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Martinique Martinique

Hivatalos megnevezés: Departement Martinique
Főváros: Fort – de - France
Állami irányítás: Franciaország tengeren túli területe
Vallás: katolikus 95 %, hinduista és más afrikai vallások 5 %
Hivatalos nyelv: francia, a fekete őslakososk kreolul beszélnek -francia nyelv keveréke angol és afrikai nyelvek elemeivel.
Időeltérés: nyár + 6óra, tél + 7 óra

Martinique - már 229 825 Ft-tól

MARTINIQUE-RŐLBuja trópusi élővilág, nyugodt elhagyatott partok, kíváló feltételek a vizivilág megismerésére, a nyüzsgő turistaközpont Trois - IIets, a Monte Pelée tűzhányó kirajzolódott körvonalai a valamikori főváros Saint Pierre felett és a fantasztikus rum - ez mind Martinique-t jellemzi, egy ideális kirándulási lehetőség nem csupán a francia turisták számára.

Martinique mágikus sziget, melyről egy kis túlzással állítható, hogy a múlt örökségét képezi. Franciaországhoz tartozó sziget a Karib-tengeren. Francia divat- és pékárúboltok, turistaközpontok, luxusszállók, francianyelvű turisták hadai, a karib térség élővilága, pálmákkal övezett fehér homokú partok, és a sokszínű vízalatti világ a napsugarakat tükröző tengerben - a sziget tulajdonságainak egy részét képezik.

A sziget sokáig francia gyarmat volt, ma is Franciországhoz tartozik, saját tengeren - túli terület státusszal és önkormányzattal rendelkezik. A sziget minden sarkán fellelhető francia örökség határozttan nincs a sziget kárára. Ellenkezőleg, turista paradicsom, ahol minden turista jól érzi magát, ráadásul ha franciául beszél, otthon érezheti magát.

Martinique - már 229 825 Ft-tól

Legújabb értékelések Martinique

összes ajánlás Martinique

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600