Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Oroszország Oroszország

Hivatalos megnevezés: Orosz Föderáció (Rossijskaja Federacija)
Főváros: Moszkva
Állami irányítás: föderatív köztársaság
Vallás: pravoszláv, iszám, katoliku, zsidó
Hivatalos nyelv: orosz
Időeltérés: + 3 - 13 óra

Oroszország - már 185 000 Ft-tól

OROSZORSZÁGRÓLA világ legnagyobb területű országa, Európánál másfélszer nagyobb. Két kontinensen: Európában és Ázsiában terül el. Európai részét a Kelet-Európai Alföld alkotja, melyet fennsíkok tagolnak. Délen a Kaukázusi-hegység határolja. Keleten az Urál-hegység választja el a Nyugat-Szibériai Alföldtől. Jenisej és Léna városa közt húzódik a Közép-Szibériai síkság, melyhez délen az Altáj és Szaján övezetek csatlakoznak. Lénától keletre az egyes kelet-szibériai hegyvonulatokat alföldek és medencék tagolják.

Oroszország szépségeiről, életviteléről és kultúrájáról az elmúlt rezsim idején az általános iskolától a főiskoláig kötelezően tanulhattunk. Mindannyian tanultunk oroszul, eredetiben olvastuk az orosz irodalom remekeit vagy a Szovietunió beli levelezőtársunkkal irogattunk. Az együttélésünket Oroszországgal nagymértékben megrontotta a ránk kényszerített ideológia, melynek az elmúlt 10 évben hátat fordítottunk és megnyitottuk kapuinkat a nyugat felé. Európa- és világszerte kirándulunk, azonban Oroszország évről-évre egyre távolibb lesz számunkra. Csupán manapság kezdünk ráébredni, hogy az ország, melyhez múltunk kapcsolódik egyre egzotikusabbá válik számunkra. Fedezze fel a cári Oroszországot pravoszláv templomaival, erdők mélyén rejlő befagyott tavakkal, elmaradott vidéki életével és a sikertelen építészeti kisérleteivel együtt. A történelmi műemlékek széles sora Önt is biztosan elkápráztatja majd.

Oroszország - már 185 000 Ft-tól

Legújabb értékelések Oroszország

összes ajánlás Oroszország

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600