Svájc - Zürich Svájc

  • Leírás

    Zürich manapság nagyon sok bárnak, étteremnek és boltnak ad otthont. Mint a legtöbb svájci város, úgy Zürich is óramű pontossággal működik. A Zürichi - tó északkeleti partján fekszik és a Limmat - folyó szeli ketté. A város ismert előkelő utcája a Banhofstrasse, nagyon sok luxus üzlettel és a Buerkiplatz Flohmarkt, régi vásárral. Ajánlatos megnézni a Fraumünster templomot a 13. századból, művészeti múzeumot a 19. és 20. századból Picasso és Chagall alkotásaival,... svájci nemzeti múzeumot vagy állatkertet 1800 állattal (350 fajta állat). Gyönyörű lehet egy séta a tó körül.

Legújabb értékelések Svájc - Zürich

Összesen: 7,8 Lásd az alábbi részletes leírást.

  • 9 Szállás
  • 7 Ellátás
  • 6,3 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
Lásd az alábbi részletes leírást. Teljes leírás

Elhelyezés
Szolíd szállloda. A fotók és a rövid leírás a következő címen található - http://www.swiss-service.com/krone-kerns.php.

Hátránya, hogy a főút melletti templom közelében fekszik, kb. reggel 6-tól elég nagy a zaj - autók, traktorok és harangozás.

Ellátás
Reggeli: sajnos naponta ugyanaz volt a kínálat - kenyér, vaj, 2 féle dzsem, sajt, szalámi, corn flakes, tej, kávé, tea és narancsdzsúsz.

Vacsora- saláták vagy leves, főfogás és desszert - az étel finom volt, de az urak talán örültek volna, ha nagyobbak az adagok.

Fakultatív programok, túrák
A kirándulásokat jól választották ki, nagyon szépek voltak, de ha nem akar az utazási irodával kirándulni, sok lehetőség van egyéni turisztikára is.

A program: út közben a kisvárosok megtekintését ki lehetne hagyni, így legalább több idő maradna a gyönyörű svájci természetre.

Az idegenvezető lehetett volna rugalmasabb, pl. az egyes programokat más napra is tehette volna, amikor kedvezőbb volt az időjárás, és több időt szentelhetett volna az útra való felkészülésre.

Összegzés
Érdekes kirándulás volt, amit még az apróbb szervezési és szállással kapscolatos hiányosságok ellenére is nagyon ajánlok.

Šípková Renáta, 2007.08.23., Tartózkodás időpontja: 2007.07.29 - 07.22.
Régió: Svájc Svájc, Zürich, Szállás: Krone

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Svájc - Zürich