Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Svájc Svájc

Hivatalos megnevezés: Svájci Államszövetség
Főváros: Bern
Állami irányítás: federatív köztársaság
Vallás: katolikus, protestáns
Hivatalos nyelv: német (65%), francia (19%), olasz (7%), romans (1%)
Időeltérés: + 1 óra

Svájc - már 24 090 Ft-tól

SVÁJCRÓLAki nem, ismerné Svájcot - ékszerek és luxus órák csillogása, a bankközpontok, üzletemberek, csokoládék, sajtok, különböző csúcstechnológiák országa. Briliáns Európa térképén.

Svájc szárazföldi ország Európa dél-nyugati részén, federatív köztársaság, melyet 26 történelmi kanton alkot. Kis területének ellenére kultúrális, éghajlati és táji sokféleségével büszkélkedhet. Heves ellentéteket találunk itt egymás mellett: a földközi-tengeri éghajlatú pálmákkal és mimózával borított Tessin (Ticino) kanton és az alpokban található állandó hótakaró gleccserekkel talán a legszembetűnőbbek. A nyelvezet vagy az életstílus is nagymértékben eltér, ennek ellenére a hétszáz éves történelmük során csodálatos egységben élnek a svájciak.

A kicsi szárazföldi Svájc Európa leggazdagabb országai közé tartozik. Számos tényező alapján az egész világ leggazdagabb országai közé tartozik. A stratégiai fekvés, a politikai stabilitás és a jólismert megbízhatóság az országot pénzügyi központtá tette.

Svájc - már 24 090 Ft-tól

Legújabb értékelések Svájc

Összesen: 7,1 Tiszta környezetben pihentünk, sportoltunk.

 • 8,1 Szállás
 • 6,4 Ellátás típusa
 • 7,8 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
Tiszta környezetben pihentünk, sportoltunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Sajnos a hollandok, akik többségben voltak a szállodában, nagyobb és jobb fekvésű szobákat kaptak. A szálloda legkisebb szobáját kaptuk - 129 és 218, és nem kaptunk egymás mellett fekvő szobákat, még ugyanazon az emeleten sem lakhattunk.

Ellátás
Finom és változatos. Sajnos a szomszéd szállodában étkeztünk. Hárman nyaraltunk, két kétágyas szobában laktunk és a 4. személyre is meg kellett fizetnünk az étkezést, ez nem szokásos, csak a szállásért kérnek pluszköltséget.

Hotel szolgáltatások
Standard színvonalú.

Pályák minősége
A kabinos felvonó kb. 150 m-re van a szállodától, olyan helyekre is felvisz, ahol kevés hó esetén is síelhet. Sajnos a pályák elég kicsik, a Saas Grund nincs összekötve a Saas Feevel ill. a környék kisebb területeivel. Közöttük skibus közlekedik.

Összegzés
Pihenésre egy nyugodt hely. A személyzet probléma esetén segítőkész. Pl. ha valaki beteg. Németül beszélnek, az angol tudásuk gyengébb.

Günther Zdeněk, 2008.03.11., Tartózkodás dátuma: 2008.03.01 - 02.23.
Régió: Svájc Svájc, Svájci Alpok, Hotel: Etoile

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 7,7 A környék szép, csodálatos a sportolási lehetőség, de a szállás mindent elrontott?

 • 6,4 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A környék szép, csodálatos a sportolási lehetőség, de a szállás mindent elrontott? Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás borzalmas volt? A mai világban egy ilyen kicsi helyiség 4 ember számára alkalmatlan? Legalább hogy a szoba erkélyes volt, talán meg sem tudtunk volna benne mozdulni. Ha reggel szét van húzva a 2 pótágy a konyhában, valóban nem lehet ott megmozdulni. A reggel azzal kezdődik, hogy össze kell rakni az ágyakat. Ha a folyosón széthúztuk a heverőt, nem lehetett bejutni a zuhanyba és a WC-re. Ennél borzalmasabb megoldást még nem láttam. Borzalom, borzalom és újra csak borzalom? Pedig már voltam pár alpesi üdülőben...

Ellátás
Nem rendeltünk. Egyénileg étkeztünk, ez csodás volt.

Hotel szolgáltatások
A szállást már említettem - borzalmas volt? Ekkora szobát 4 személy részére nálunk senki sem hagyna jóvá.

Pályák minősége
A tavaszi időjárás miatt a Veysonnazban lévő felvonó nehezen elérhető, mire felértünk a felvonóhoz, alaposan megizzadtunk. Utána még vissza is kellett jutnunk az apartmanba. Nincs annak párja amikor az embernek sícipőben kell a felvonótól az aszfaltozott úton baktatnia. Ha még nem próbálta, melegen ajánlom?

Összegzés
A gyönyörű alpesi nyaralóhelyről a benyomást csak a rettenetes apartman rontotta el. Szívesen elmennék ide, de semmiképpen sem ebbe az aprtmanba, ami ráadásul 3 csillagosként ajánlott? Ez talán csak vicc.

Renner Jan, 2008.03.08., Tartózkodás dátuma: 2008.03.01 - 02.23.
Régió: Svájc Svájc, Svájci Alpok, Hotel: Apartmány Veysonnaz

Hasznosnak találta az értékést? Igen (6) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 7,8 Lásd az alábbi részletes leírást.

 • 9 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 6,3 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Lásd az alábbi részletes leírást. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szolíd szállloda. A fotók és a rövid leírás a következő címen található - http://www.swiss-service.com/krone-kerns.php.

Hátránya, hogy a főút melletti templom közelében fekszik, kb. reggel 6-tól elég nagy a zaj - autók, traktorok és harangozás.

Ellátás
Reggeli: sajnos naponta ugyanaz volt a kínálat - kenyér, vaj, 2 féle dzsem, sajt, szalámi, corn flakes, tej, kávé, tea és narancsdzsúsz.

Vacsora- saláták vagy leves, főfogás és desszert - az étel finom volt, de az urak talán örültek volna, ha nagyobbak az adagok.

Fakultatív programok, túrák
A kirándulásokat jól választották ki, nagyon szépek voltak, de ha nem akar az utazási irodával kirándulni, sok lehetőség van egyéni turisztikára is.

A program: út közben a kisvárosok megtekintését ki lehetne hagyni, így legalább több idő maradna a gyönyörű svájci természetre.

Az idegenvezető lehetett volna rugalmasabb, pl. az egyes programokat más napra is tehette volna, amikor kedvezőbb volt az időjárás, és több időt szentelhetett volna az útra való felkészülésre.

Összegzés
Érdekes kirándulás volt, amit még az apróbb szervezési és szállással kapscolatos hiányosságok ellenére is nagyon ajánlok.

Šípková Renáta, 2007.08.23., Tartózkodás dátuma: 2007.07.29 - 07.22.
Régió: Svájc Svájc, Zürich, Hotel: Krone

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

összes ajánlás Svájc

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600