Álomnyaralások 15.000 Ft előlegért!

Keresési feltételek alapján 9 731 szállás érhető el

Az akció jelenleg nem elérhető

Milyen nyaralásról álmodik? Egy görögországi szigeten pihenne egy nyugágyban, csodás kilátással a tengerre? Vagy egy egyiptomi búvárkodás, tunéziai tevegelés, marokkói piacozás, kulturális körutazás strandolással Spanyolország vagy Portugália legszebb tájain, Olaszország vagy a Balkán felfedezése, esetleg a Kanári-szigetek valamelyike keltette fel az érdeklődését? Kínálatunkban nem csak az elmúlt években utasainktól legjobb értékelést kapott ajánlatokat találja meg, hanem most az ezekhez kapcsolódó előfoglalási kedvezményeket is - mindezt ráadásul most akár azonnal, Ütős előleg akciónk keretein belül fejenként 15.000 Ft vagy 55 EUR/fő előleg befizetése ellenében le is foglalhatja.

Akciónk a most már elérhető, előfoglalási kedvezményekkel is foglalható kínálatból a 2020. június 1. és október 31. között megvalósuló nyaralásokra vonatkozik, és 2020. március 31-ig (vagy visszavonásig) érvényes. Az utazás értékének fennmaradó része később, több részletben teljesíthető, így egyrészt biztosan nem marad le a legjobb ajánlatokról, másrészt több idő marad az élmények tervezésére és az álmodozásra!

Az akció pontos részleteiért és feltételeiért kérjük, olvassa el az akció pontos leírását és ÁSZF-ünk vonatkozó részét (XVII. bekezdés), esetleges kérdéseivel pedig forduljon bizalommal utazási szakértőjéhez.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése