• Egészségügyi formanyomtatvány kitöltése kötelező (EU digitális igazolással rendelkezőknek nem szükséges)
  • Érvényes EU védettségi igazolvány
  • Angol nyelvű felgyógyulási igazolás 11. és 180. nap között (koronavírus fertőzésen átesett, gyógyult beteg esetén)
  • 12 éves kortól 72 órán belüli negatív PCR teszt, vagy 48 órán belüli negatív antigén teszt
  • 12 éves korig korlátozás nélkül, szabadon lehetségest

Az információk tájékoztató jellegűek és az aktuális fejleményeknek megfelelően folyamatosan frissülnek. Hivatalos hírekkel kapcsolatban minden esetben kérjük, hogy konzultáljon utazási szakértőjével, illetve keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

¡Hola! Kanári-szigetek

Keresési feltételek alapján 157 szállás érhető el

A Kanári-szigetek egy mesés szigetcsoport, amit az Atlanti-óceán ölel körül. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően egész évben meleg van, így bármikor remek utazási célpont. A szigeteket gyönyörű homokos partok, sok napsütés és rengeteg látnivaló jellemzi.

A 2.034 km2 alapterületű Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobb és legnépesebb szigete, a maga 900.000 fős lakosságával. A szigetet már az ókori egyiptomiak is ismerték, de Tenerifét csak a 15. század végén fedezték fel a spanyol hódítók. Napjainkra a sziget őslakosai, a guanchék már csak kisebbségben találhatóak meg.

Kalandozás gyönyörű vidékeken, vásárlás a színes piacokon, napozás a tengerparton, Spanyolország legmagasabb csúcsának meghódítása, séta az óvárosok kanyargós utcáin, vagy szórakozás egy modern vidámparkban. Röviden összefoglalva: Tenerife egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja álmai nyaralását.

Fuerteventura, Tenerife után a második legnagyobb, és az afrikai kontinenshez legközelebb fekvő sziget. Elhelyezkedéséből és vulkanikus jellegéből adódóan sivatagos táj jellemzi, rendkívül gyér növényzettel, évi 300 napnyi verőfényes napsütéssel. Az elsőre talán kietlennek ható vidéket mégis elképesztően vonzóvá teszik a kopár dűnék, a végtelen hosszúságban elnyúló fehér és arany homokos tengerpartok, valamint a kéklő víz letaglózó látványa. A szinte állandóan fújó szélnek és a gyönyörű óceánnak köszönhetően a sziget tökéletes lehetőséget kínál a vízisportok maradéktalan kiélvezéséhez, köztük a szörfözéshez, a windsurf-höz és a kite-szörfhöz is.

Fedezze fel Ön is ezeket a varázslatos úti célokat!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.