¡Hola! Kanári-szigetek

A Kanári-szigetek egy mesés szigetcsoport, amit az Atlanti-óceán ölel körül. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően egész évben meleg van, így bármikor remek utazási célpont. A szigeteket gyönyörű homokos partok, sok napsütés és rengeteg látnivaló jellemzi.

A 2.034 km2 alapterületű Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobb és legnépesebb szigete, a maga 900.000 fős lakosságával. A szigetet már az ókori egyiptomiak is ismerték, de Tenerifét csak a 15. század végén fedezték fel a spanyol hódítók. Napjainkra a sziget őslakosai, a guanchék már csak kisebbségben találhatóak meg.

Kalandozás gyönyörű vidékeken, vásárlás a színes piacokon, napozás a tengerparton, Spanyolország legmagasabb csúcsának meghódítása, séta az óvárosok kanyargós utcáin, vagy szórakozás egy modern vidámparkban. Röviden összefoglalva: Tenerife egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja álmai nyaralását.

Fuerteventura, Tenerife után a második legnagyobb, és az afrikai kontinenshez legközelebb fekvő sziget. Elhelyezkedéséből és vulkanikus jellegéből adódóan sivatagos táj jellemzi, rendkívül gyér növényzettel, évi 300 napnyi verőfényes napsütéssel. Az elsőre talán kietlennek ható vidéket mégis elképesztően vonzóvá teszik a kopár dűnék, a végtelen hosszúságban elnyúló fehér és arany homokos tengerpartok, valamint a kéklő víz letaglózó látványa. A szinte állandóan fújó szélnek és a gyönyörű óceánnak köszönhetően a sziget tökéletes lehetőséget kínál a vízisportok maradéktalan kiélvezéséhez, köztük a szörfözéshez, a windsurf-höz és a kite-szörfhöz is.

Fedezze fel Ön is ezeket a varázslatos úti célokat!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése
Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.