• Jelenleg nincsenek érvényben a COVID-hoz kapcsolódó beutazási korlátozások

Az információk tájékoztató jellegűek és az aktuális fejleményeknek megfelelően folyamatosan frissülnek. Hivatalos hírekkel kapcsolatban minden esetben kérjük, hogy konzultáljon utazási szakértőjével, illetve keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Kanári-szigetek minden évszakban

Keresési feltételek alapján 272 szállás érhető el

A Kanári-szigetek egy mesés szigetcsoport, melyet az Atlanti-óceán ölel körül. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően egész évben meleg van, így bármikor remek utazási célpont. A szigeteket gyönyörű homokos partok, sok napsütés és rengeteg látnivaló jellemzi.

Kalandozás gyönyörű vidékeken, vásárlás a színes piacokon, napozás a tengerparton, Spanyolország legmagasabb csúcsának meghódítása, séta az óvárosok kanyargós utcáin, vagy szórakozás egy modern vidámparkban. Röviden összefoglalva: Tenerife egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja álmai nyaralását.

Fuerteventura, Tenerife után a második legnagyobb, és az afrikai kontinenshez legközelebb fekvő sziget. Elhelyezkedéséből és vulkanikus jellegéből adódóan sivatagos táj jellemzi, rendkívül gyér növényzettel, évi 300 napnyi verőfényes napsütéssel. Az elsőre talán kietlennek ható vidéket mégis elképesztően vonzóvá teszik a kopár dűnék, a végtelen hosszúságban elnyúló fehér és arany homokos tengerpartok, valamint a kéklő víz letaglózó látványa. A szinte állandóan fújó szélnek és a gyönyörű óceánnak köszönhetően a sziget tökéletes lehetőséget kínál a vízisportok maradéktalan kiélvezéséhez, köztük a szörfözéshez, a windsurf-höz és a kite-szörfhöz is.

Gran Canaria nevének hallatán elsőre azt gondolhatnánk, hogy a sziget és ezzel együtt az egész szigetvilág nevét a kanárimadárról kapta. Az igazság az, hogy ez pont fordítva történt: a pompás színű madarakat nevezték el a szigetekről.

A Kanári-szigetek és így Gran Canaria is egész évben vonzza a drámai vulkáni tájra, mézédes gyümölcsökre, minőségi borokra, nyugodt légkörre, sós tengeri levegőre és a napsütéses parton pihenésre vágyókat.

Fedezze fel Ön is ezeket a varázslatos úti célokat!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.