Last Minute Marokkó

Marokkó egy olyan egyedülálló élményt kínál, ahol egyszerre élvezhetjük a történelmi és kulturális látnivalók sokaságát, az idilli strandokat, a sivatagok és hegyek látványát.

Észak-Afrika elbűvölő világába csöppenünk bele, ha Marokkót választjuk utazásunk célpontjaként. Ez egy olyan különös ország, ahol egyaránt találunk egzotikus végtelen sivatagot és kéklően csillogó tengerpartot, ókori romokat, palotákat, cédruserdőket és élvezhetjük az Atlasz hegység vöröslően tündöklő hegyláncainak látványát. Egy hely, ahol a müezzin énekére indul a nap, majd a varázslatos arab világ elevenedik meg előttünk a narancsfáktól illatozó óvárosok utcáin sétálva. Marrakesh nyüzgő bazárjai, hullámzó forgatagának hangulata mindenki szívét elrabolja.

Legjobb értékelést kapott szállások Marokkón

Milyen jellegű marokkói utazást válasszunk?

Marokkó kitűnő választás mind a tökéletes kikapcsolódást, mind az aktív szabadidő eltöltésére vágyó kalandorok számára. Az odalátogató megpihenhet Agadir mesébe illő homokos tengerpartján az Atlasz hófedte csúcsaiban gyönyörködve, elindulhat felfedezni a nyüzsgő, kacskaringós utcáit Marrakeshnek, Casablanca kikötőjét, vagy elvegyülhet az évezredes hagyományok szerint dolgozó kézműves bazársorai között. A helyi csemegék megkóstolása, vagy egy sivatagi tevegelés felejthetetlen élményt jelentenek.

Marokkó – szállások a legjobb értékelésekkel

Lukáš C.

Szállásértékelések 5,0 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.sk) Tartózkodás időpontja: 2023.09.30 - 10.07. Értékelve: Október 2023

Clubhotel Riu Tikida Dunas Értékelés: 4/5 Marokkó, Agadir

Ehhez az értékeléshez nem tartozik megjegyzés

Ehhez az értékeléshez nem tartozik megjegyzés

Elhelyezés 5,0 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 5,0 / 5

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (0) (0)

Monika K.

Szállásértékelések 5,0 / 5

Ellenőrzött vélemény (Invia.cz) Tartózkodás időpontja: 2023.09.30 - 10.07. Értékelve: Október 2023

Clubhotel Riu Tikida Dunas Értékelés: 4/5 Marokkó, Agadir

Minden teljesen elképesztő volt. Marokkó kellemes meglepetés volt. Ott kellemes és biztonságos. Október első hetében csodálatos az időjárás, még éjszaka is meleg. Egyablakos utazásszervezés és szálloda.

Minden teljesen elképesztő volt. Marokkó kellemes meglepetés volt. Ott kellemes és biztonságos. Október első hetében csodálatos az időjárás, még éjszaka is meleg. Egyablakos utazásszervezés és szálloda.

Elhelyezés 5,0 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 5,0 / 5

Elhelyezés
A szoba tágas, tiszta, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre (a kilátással rendelkező szobáért érdemes külön fizetni), este lemegy a nap a tenger fölé és csodálatos látvány.

Ellátás
Nagyon finom, mindenből volt elég, mindenki válogat. Sokat ismétlődik, de mindenhol. Az étterem a nap 24 órájában nyitva tart. A szolgáltatás nagyszerű, semmi probléma, a személyzet kedves.

Szállás szolgáltatások
Még minden elérhető, napozóágyak a medencénél, a strandon, ingyenes törölközőcsere, széf. Nagyszerű szervezés érkezéskor. Étel és ital mindig elérhető, vizet a szobában minden nap pótolnak. Tengerre néző kilátás az étteremből napközben. A vacsora máshol van, kilátással a kivilágított sétányra (pompa). Mindenhol takarítva.

Tengerpart
Gyönyörű, hosszú és széles. Zavar van, de ez csak Afrika. Totál hullámok, de ez így van rendjén. A bejárat nagyon fokozatos, homokos. A helyiek szinte állandóan a parton vannak, gyerekek játszanak, sportolnak. Biztosan nem zavarnak, és nagyon kedves volt. Hogyan vannak együtt a családok, hogyan törődnek a gyerekekkel. A strand több kilométer hosszú és nagyon biztonságos. Még egy nő is sétálhat ott egyedül, beleértve a sétányt is. A helyiek nem férhetnek hozzá a szálloda részéhez, és nem tisztelhetik azt. Gyönyörű a naplemente.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Hasznosnak bizonyult az értékelés? (1) (0)

Marokkó – További szállásértékelései

Térségek és városok a környéken

Összes térség és város

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-P: 9-18.

+36 1 501 5600

Térkép

Marokkó időjárása

Marokkóban az ország nagy részén a nyár nagyon meleg és száraz, a tél enyhe, kivéve a hegységek magasabb területeit, ahol télen hó és fagy van, valamint az óceáni partszakaszt, ahol az óceáni légáramlatnak nyáron hűtő, télen nyirkosabb érzést okozó hatása van. Az ország északi részén április és november között a legkellemesebb a klíma az utazáshoz, délen és Marrakesh táján március és május között, valamint októberben és novemberben kielégítő az időjárás. A nyaralóhelyeken tartózkodva nem okozhat túl nagy meglepetést az időjárás, de a hegyekben való kirándulásra érdemes felkészülni.

Hőmérséklet jellege havi bontásban

 • Kitűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből