Foglalja le nyári utazását First Minute kedvezményekkel!

Foglalja le nyaralását most előfoglalási kedvezménnyel, akár 0; 10.000; 20.000 Ft; 50 EUR, vagy 20% előleg befizetésével! Mi már előre kiválogattuk a legjobb ajánlatokat Önnek, kattintson kínálatunkhoz ide! Az utazásszervező irodák a 2021-es szezonra igyekeztek a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítani, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az előfoglalási ajánlatokat, így biztosítva minden kedves utasunknak, hogy időben lefoglalhassák álmaik nyaralását.

utos eloleg

Miért érdemes First Minute utazást foglalni Last Minute helyett?

 • Széles kínálat - A korai tervezéssel nem kell attól tartania, hogy az igényeinek és vágyainak leginkább megfelelő szállodában már nem lesz szabad szoba.
 • Jelentős kedvezmények - Az előfoglalási időszakban számos, az utazásszervezők által biztosított kedvezmény érhető el, jellemzően 5-20% közötti árelőny a főszezonban jellemző árakhoz képest.
 • Alacsony előlegű foglalás - Ajánlataink között találhatóak akár 0; 10.000; 20.000 Ft / fő, vagy 50 EUR /fő foglaló, illetve 20% előleg befizetésével foglalható utazások.
 • Rugalmas lemondási feltételek - A jelen helyzetre való tekintettel egyes utazások minimális összeggel vagy akár kötbér nélkül is lemondható.

Ajánlatok Ütős előleggel >>

Miért az Invia.hu-nál foglalja le utazását?

  • Széles választék - Közel 100 megbízható, megfelelően biztosított és bejegyzett, minőségi utazási iroda folyamatosan naprakész programkínálatát nyújtjuk, melyek egyes ajánlatairól korábbi ügyfeleink visszajelzései alapján is tájékozódhat, így módjában áll kiválasztani a céljainak és vágyainak leginkább megfelelő utazást.
  • Megbízhatóság - cégünk mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll. A magyarországi piacon több közel 15 éve vagyunk jelen. Ezalatt az idő alatt több mint 200 ezer utazó szavazott bizalmat nekünk, és gazdagodott életre szóló élményekkel.
  • Tapasztalt személyzet - a legnépszerűbb úti célokat magunk is kipróbáltuk és felfedeztük, így kérésére tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről, illetve az azok kapcsán esetlegesen felmerülő kérdésekről.

Bővebben

Hogyan tudok élni az előfoglalási kedvezményekkel?

 1. Válassza ki a 2021-es nyári ajánlataink közül a legszimpatikusabbat. Honlapunk az ajánlatnál már a kedvezmény mértékével csökkentett árat mutatja, a foglaláshoz szükséges előleg mértékéről utazási szakértője fogja tájékoztatni.
 2. Küldje el megrendelését weboldalunkon keresztül, vagy hívja utazási szakértőjét a +36 1 501 5600 telefonszámon. Kollégáink néhány órán belül (vagy legkésőbb a következő munkanapon) kapcsolatba lépnek Önnel és tájékoztatják az előleg feltételeiről, valamint válaszolnak felmerülő kérdéseire.
 3. Fizesse ki az alacsony összegű előleget az utazási szerződésben foglaltak szerint, így biztosítva foglalását.
 4. A további fizetési ütemezést az utazásszervezővel kötött utazási szerződés tartalmazza, melyről utazási szakértőink is tájékoztatják Önt.

Jelen leírás nem minősül ajánlattételnek, az előfoglalási akciók részleteit és pontos feltételeit az utazásszervező irodák ÁSZF-je, valamint az utazási szerződés tartalmazza.

Ajánlatok Ütős előleggel >>