Ausztria - Felső-Ausztria Ausztria

Legújabb értékelések Ausztria - Felső-Ausztria

Összesen: 3.2 7 éjszakát töltöttünk el itt,a környék csodálatos,tele van látni valóval, a hotelről nem mondható el ugyan ez. minden reggel ugyan az a...

  • 1.5 Szállás
  • 1 Ellátás
  • 9 Környék
  • 3 Alapár

Összegzés:
7 éjszakát töltöttünk el itt,a környék csodálatos,tele van látni valóval, a hotelről nem mondható el ugyan ez.

minden reggel ugyan az a reggeli,este zacskós leves, a krumplipüré is dobozos,a szobánkban ezer éves bútor konkrétan kifeküdt ágy szakadt huzatú fotel,foltos szőnyeg,áporodott szag, a fürdőben nem volt felújítás a nyitás (1977) óta, úgy is néz ki,levert zománc,csöpögő csap, a személyzet viszont kedves. Teljes leírás

Névtelen, 2016.09.18.
Régió: Ausztria Ausztria, Felső-Ausztria, Szállás: Georgshof

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

2 fénykép

Összesen: 9 Nagyon szép, kellemes környezetben elhelyezkedő szálláshely, könnyen és gyorsan elérhető kiránduló helyekkel a környéken, - csak ajánlani...

  • 9 Szállás
  • 8 Ellátás
  • 10 Környék
  • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon szép, kellemes környezetben elhelyezkedő szálláshely, könnyen és gyorsan elérhető kiránduló helyekkel a környéken, - csak ajánlani tudom ezt a címet, helyszínt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobával maximálisan elégedettek voltunk, szép, tiszta, egyszerűen berendezett szoba volt, TV-vel, hűtővel, kényelmes ággyal. A fürdőszoba is minden igényt kielégítő, tiszta, kulturált kialakítású és felszereltségű volt, - fix hajszárítóval, a polcokon poharakkal, mini samponokkal, szappanokkal.

5 napot töltöttünk a panzióban, de minden nap takarítottak a szobában és a fürdőszobában, - tiszta törölköző cserékkel kiegészítve.

Ellátás
Bár az ellátás "All Inclusive" volt, ez kissé eltért az így meghatározott, ill. ezen ellátás keretében általunk megszokott ellátástól abban, hogy ezen esetben az ebéd egy leveses csészében feltálalt levest tartalmazott délidőben.

A reggeli bőséges büféreggelis ellátást takart, a vacsora pedig két fogásból volt választható, igény szerint még levessel, desszerttel kiegészítve (+ üdítő, + sör).

Hotel szolgáltatások
A wifi-s szolgáltatást vettük csak igénybe az ott tartózkodásunk alatt, - az korrektül és gyorsan is működött, - bár csak 2 óra időtartamra adták meg egy egy kérés alkalmával, de ha szükséges volt, mert lejárt a 2 órás időtartam, további időszakokra is lehetett díjmentesen kérni.

Kényelmesen lehet parkolni a szállás előtt és mögött is, mindig volt szabad parkoló hely.

Ferdinánd L., 2013.10.28., Tartózkodás időpontja: 2013.10.19 - 10.23.
Régió: Ausztria Ausztria, Felső-Ausztria, Szállás: Landgasthof Ledererwirt

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: A kezdeti problémák ellenére, amikor az utazási iroda nem tájékoztatott az elszállásolás pontos dátumáról és egyéb fontos dolgokról,...

Bevezetés
A kezdeti problémák ellenére, amikor az utazási iroda nem tájékoztatott az elszállásolás pontos dátumáról és egyéb fontos dolgokról, egészen jó volt, mi olyan emberek vagyunk, akiket ez nem hoz ki a sodrából. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás igazán nagyszerű volt, tökéletes állapotban van, de egész héten nem láttunk senkit, akitől esetleg megkérdezhettünk volna valamit. Az ember magára van hagyatva.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk. A környékbeli éttermek szinte alig működtek, állítólag március már szezon utáni időszak. Ezért a férfiak felvonóval jártak sörért a faluba.

Hotel szolgáltatások
Semmilyen szolgáltatást nem vettünk igénybe.

Tengerpart
Semmi sem lepett meg jobban, mint az, mennyit keres a cseh utazási iroda ezen az üdülésen. Legközelebb egyedül intézem Ausztriában.

Összegzés
A sípályák jól elérhetők. Közvetlenül a pályánál laktunk egy kis központban, még a kisgyerekek is síelnek. Ajánlom. A pályák rendben vannak, a 15 éves fiam is dícsérte és főleg nincs nagy tömeg. És csodálatos a tóra néző kilátás.

Šoukalová Marcela, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.03.10 - 03.03.
Régió: Ausztria Ausztria, Felső-Ausztria, Szállás: Hüttendorf Feuerkogel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

összes ajánlás Ausztria - Felső-Ausztria