Ausztria - Stubaital Ausztria

  • Leírás

    popis

Legújabb értékelések Ausztria - Stubaital

Összesen: Annak ellenére, hgy a városkában már híre-hamva sem volt a hónak, a Schlik 2000 sípályái tökéletesek voltak, az alacsonyabban fekvő...

Bevezetés
Annak ellenére, hgy a városkában már híre-hamva sem volt a hónak, a Schlik 2000 sípályái tökéletesek voltak, az alacsonyabban fekvő pályákon műhó van, de egy évente egyszeri síeléshez az is tökéletesen megfelel. A felvonókra nem kellett várakozni, 150 m-re voltak a szállodától . Nagyszerű volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy családi típusú szállodában, a Ferienland-ban laktunk, egy 4 személyes apartmanban. Az apartman 2 szobából, konyhából, fürdőszobából, előszobából állt, tiszta, lakályos volt. Nagy meglepetést okozott a gyerekek számára berendezetett nagy játékterem, kicsiknek, nagyoknak is megfelelt - voltak csúszdák, háromkerekű bicikli, rengeteg játék, volt biliárd, csocsó, asztalitenisz, stb. A szállodában van egy kis fitness is erőgépekkel, rotoped, szauna és szolárium.

Ellátás
Magunkra hagyatkoztunk. A reggelik kiadósak voltak, vittünk magunkkal a pályára termoszban teát, szendvicset, kiflit és miután hazatértünk, a konyhában készítettünk magunknak meleg ételt. Semmi sem hiányzott.

Hotel szolgáltatások
Kellemes szállásunk volt, a recepciós hölgyek kellemesek, volt szauna, játékterem, tornaterem, egy nagy, jól felszerelt közös konyha, ebédlő, egy tágas helyiség a sífelszerelésnek. Az apartmanban volt telefon és TV is.

Tengerpart
Ebben az időjárásban, egy jó síelés után el is kelt volna.

Összegzés
Nagyon elégedettek voltunk, gyönyörű, tavaszi idő volt, a 6 nap alatt azúrkék volt az égbolt, a további napokon pedig csak enyhén volt borús az idő.

Humlová Hana, 2008.02.28.
Régió: Ausztria Ausztria, Stubaital, Szállás: Appartements Ferienland Stubai

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: A bútor megfelelő, az ágyak és a matracok elhasználtak.

Elhelyezés
A bútor megfelelő, az ágyak és a matracok elhasználtak. Teljes leírás

Ellátás
Az étel nagyon finom volt és eredeti.

Összegzés
A German szálloda régebbi, ráférne már pár újítás.

Bořilová Naďa, 2006.03.27., Tartózkodás időpontja: 2006.03.04 - 03.11.
Régió: Ausztria Ausztria, Stubaital, Szállás: Gasthofy Stubaital

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

összes ajánlás Ausztria - Stubaital