Ciprus - Agia Napa Ciprus

 • Repülési menetidő

  02:30

 • Leírás

  A sziget egyik leghíresebb turistaparadicsoma Ciprus délkeleti részén fekszik, Larnakától 40 km-re.(A transzfer cca.50 percet vesz igénybe) és Ayia Napa részét képezi. Csakúgy, mint más nyaralóhely, egykor ez is jelentéktelen kis halászfalu volt, amely ma már virágzó idegenforgalmi központ, a műemlékek, a vizisportok és az éjjeli szórakozás kedvelői számára is kikapcsolódást nyújt.

  A part mentén néhány km hosszan csodás strandok húzódnak, a vízbejutás akadálymentes. A legcsalogatóbb Nissi, amelyet fehér homok borít és zöld övezet vesz körül. Tőle nyugatra húzódik a Makronissos-part. A belterületek felé haladva találhatók a makronisszosi sziklasírok, amelyek még a Római Birodalom idejéből származnak.

  A környék és a strandok nagy kontrasztban állnak egymással, sok sziklaalakzat és barlang található itt. A történelmi városközpont bárok, tavernák, diszkók, üzletek és érdekes műemlékek sokaságát kínálja. Leghíresebbb közülük a 8.századból származó, azonos nevű, nyolcszög alaprajzú kolostor. A helyi Tengerészeti Múzeumot szintén érdemes meglátogatni.

  A nyaralóhely igen forgalmas, az sem fog unatkozni, aki szereti az éjjeli szórakozást. De a csendesebb kirándulást kedvelők is elégedettek lesznek, csakúgy, mint a kisgyermekes családok. Mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

Legújabb értékelések Ciprus - Agia Napa

Összesen: 3,4 Ciprus Szép tengerpartok

 • 3 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 6 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
Ciprus

Szép tengerpartok Teljes leírás

Elhelyezés
A két csillagnak megfelelt

Ellátás
Nagyon rossz. Nagyon gyenge választék.

Hotel szolgáltatások
Semleges

Tengerpart
Könnyen meg közelíthető. Gyönyörű tiszta. Hangulatos.

Bujdosó János, 2021.09.21., Tartózkodás időpontja: 2021.09.08 - 09.15.
Régió: Ciprus Ciprus, Agia Napa, Szállás: Fedrania Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 Összességében jól éreztük magunkat, a szállást erős közepesre tennénk, a 4 csillagot túlzásnak tartjuk, inkább erős 3-as.

 • 5,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Összességében jól éreztük magunkat, a szállást erős közepesre tennénk, a 4 csillagot túlzásnak tartjuk, inkább erős 3-as. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem volt minden nap takarítás, amint bármilyen ételt elölhagytunk azonnal rengeteg hangya jelent meg rajta. A törülközők foltosak voltak.

Ellátás
Többségében az ételek ugyanazok voltak és nagyrészt íztelenek.

Hotel szolgáltatások
A szállodához tartrozik csúszdapark ami eléggé furcsán üzemel. 10-17 óráig lehet használni. 2-3 élményelem volt amihez fánk használható, de az egész parkban volt kb 5-6 db, amit úgy kellett "megszerezni" más nyaralóktól, mert nem volt elég. Néhány csúszda nem működött. Néhány csúszda egyáltalán nem működött, a parkban van elvben hullámmedence, ami szintén nem működött. A medence víze jó hőmérsékletű és alapvetően tiszta volt, mind a csúszdaparkban, mind a szállodai rész medencéjében.

Tengerpart
A tengerpart a szállodánál közepesnek mondható a többi strandhoz képest ahol jártunk. A víz jó meleg, alapvetően tiszta, kicsit hínáros, de amikor mi voltunk ez igaz volt szinte minden strandra.

Balázs Attila K., 2021.08.30., Tartózkodás időpontja: 2021.08.19 - 08.26.
Régió: Ciprus Ciprus, Agia Napa, Szállás: Electra Holiday Village Water Park Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,2 Gyönyörű látnivalók, kellemes vízhőmérséklet, barátságos emberek. (Rengeteg vendéglátó hely közül lehet válogatni.)

 • 8,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Gyönyörű látnivalók, kellemes vízhőmérséklet, barátságos emberek. (Rengeteg vendéglátó hely közül lehet válogatni.) Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák és a közösségi terek mindíg tiszták voltak, naponta takarítottak, kérésre törölközőt cseréltek. A személyzet segítőkész, barátságos volt.

Ellátás
Reggeli: kontinentális, helyi specialitásokkal

Hotel szolgáltatások
Kellemes hőmérsékletű, tiszta medence. Virágos, rendezett udvar. Pincérek udvariasak.

Tengerpart
Nissi strand gyalog megközelíthető, kb. 5 perc séta. Víz kellemes hőmérsékletű, tiszta. Enyhén mélyülő partszakasz, kisgyermekes családoknak is ajánlható. Szombaton volt a legnagyobb tömeg.

Basa Andrásné, 2021.08.26., Tartózkodás időpontja: 2021.08.16 - 08.23.
Régió: Ciprus Ciprus, Agia Napa, Szállás: Christofinia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Jó kis nyaralás volt, ajánlom mindenkinek.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Jó kis nyaralás volt, ajánlom mindenkinek. Teljes leírás

Névtelen, 2021.08.23., Tartózkodás időpontja: 2021.08.11 - 08.18.
Régió: Ciprus Ciprus, Agia Napa, Szállás: Piere Anne Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Jól éreztük magunkat . Pihenésre kiválló a hely de 3 km távolságra van a városközpont ha valaki nyüzsgésre vágyik. Mi úgy osztottuk az...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Jól éreztük magunkat . Pihenésre kiválló a hely de 3 km távolságra van a városközpont ha valaki nyüzsgésre vágyik. Mi úgy osztottuk az időt, hogy legyen benne szálloda, hajókázás, kirándulás. Teljes leírás

Elhelyezés
Számunkra szerencsés volt, hogy szálloda nyugodt helyen volt. Jó volt a part a medencék. Szivesen kipróbálnám legközelebb a saját medencés szobákat.

Ellátás
Nagyon jó volt a kaja. Szuper volt a hangulata a tetőtéri bárnak.

Hotel szolgáltatások
Elégedett voltam minden szempontból a szállodai szolgáltatással. Kedves és figyelmes személyzet. Hangulatos esti műsorok.

Tengerpart
A part a szállodánál van. Fedett fa pihenőkön lehet élvezni a hűsítő szelet a terngerről. Igaz, hogy ez fizetős de bírható.

A tenger homokos és sekély és meleg.

Éva S. G., 2021.08.19., Tartózkodás időpontja: 2021.08.04 - 08.11.
Régió: Ciprus Ciprus, Agia Napa, Szállás: Asterias Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Ciprus - Agia Napa