Ciprus - Larnaca Ciprus

 • Repülési menetidő

  02:30

 • Leírás

  A titokzatos történelemmel és furcsa névvel rendelkező város Ciprus harmadik legnagyobb városa, fontos üzleti, ipari és idegenforgalmi központ. Kikötő és repülőtér is van itt, külön jachtkikötő, kiépített szállodakomplexumok alakítják forgalmassá a várost.

  Larnaca és a nemzetközi repülőtér között fekszik a Sós-tó, amely nyáron kiszárad, télen viszont flamingók és egyéb madarak búvóhelye. A tóparton fekszik az ismert iszlám imahely, Hala Sultan, amely egy sírt rejt, ahol állítólag Mohamed próféta nagynénje nyugszik.

  A part mentén, főként Larnaca központjában szállodakomplexumok húzódnak. Itt található a híres Finicoudés-sétány, amelyet magas pálmák és éttermek öveznek. A legszebb strandok Dekeli környékén találhatók, amelyeket sötétebb, finom homok, vagy kisebb kavicsok borítanak. Sok étterem, bár, diszkó és üzlet található itt.

  A sportlehetőségek is adottak, kültéri és beltéri medencék, szabadtéri sportpályák, biliárd, fitnessz, búvárkodás, és sok egyéb sportág közül válogathatnak a turisták.A helyi kikötőből földközi-tengeri hajóutakat szerveznek.

  A térség mindazok számára alkalmas nyaralóhely, akik nyugodt kirándulást terveznek, de szívesen ellátogatnak a forgalmas városokba is.

Szállásértékelések - Ciprus - Larnaca

Összesen: 9.1 Minden rendben ment.

 • 8.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Minden rendben ment. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás minősége nagyon jó volt! 3 csillagos hotel,ha a reggeli minőségibb lenne,többet is kaphatna! Talán csak az erkélyen lévő bútorokat cserélhetnék már,meg egy festés sem ártana. Összességében talán eddig a legaranyosabb,legszebb 3 csillagos hotel amiben eddig jártam!

Ellátás
Kedves recepciósok,jó szobát kaptunk!
A reggeli semmi extra,megfelelő. Kicsit unalmas,neha ki is hagytuk. A takarítás jó,max az erkélyen volt egy kis por de nem zavaró.

Szállás szolgáltatások
Reggeli közepes.
Recepciósok nagyon kedvesek,segítőkészek.
A bár nagyon aranyos,jó a terasza,szerettünk ott ülni esténként! Ami nagyon jó volt,hogy megihattad a boltban vett italokat,nem szóltak érte! Valószínüleg a hotel vendégei a bár teraszán,bármit megehetnek,megihatnak,amit máshol vettek,nem szólnak érte! Ez nagyon jó,mikor már nem akarsz drága bárokban költeni de még ücsörögnél,nézelődnél kicsit lefekvés előtt.

Tengerpart
Csak le kell sétálni, kb 3 perc.
Kicsit koszos a part...na nem annyira mint Budapest! A napágyak sem a legújjabbak,es a homokot is a vendegnek kell letisztitani róla,de cserébe nem drága! Jó a hangulata de nem ez Ciprus legszebb tengerpartja. Viszont jó,hogy közel volt a bazársor,ha untuk már a napozást,átszaladtunk a McDonald's-ba egy hamburgerre,vagy a közértbe egy italért,vagy nézelődtünk a bazársoron. Közel van minden a parthoz és nem szólnak,hogy strandruhában mész be! A zuhany fizetős...ez meglepett,a wc ingyenes....ez is????

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2023.11.04., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.14 - 09.21.
Régió: Ciprus Ciprus, Larnaca, Szállás: Livadhiotis

Összesen: 8.4 A nyaralás 16 napos volt, így jól éreztük magunkat, csodálatos hely. Elképesztő áron. Az összbenyomás az alacsony árat tekintve abszolút...

 • 5.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás 16 napos volt, így jól éreztük magunkat, csodálatos hely. Elképesztő áron. Az összbenyomás az alacsony árat tekintve abszolút bomba. Teljes leírás

Elhelyezés
Bár nekünk volt a legrosszabb szobánk a szállodában. A környék csodálatos.

Ellátás
Büféasztalok, de minden nap ugyanaz.

Szállás szolgáltatások
oké

Tengerpart
Abszolút robbanás

Jana M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.19., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.27 - 10.11.
Régió: Ciprus Ciprus, Larnaca, Szállás: San Remo

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8 Nagyon szép és tiszta szálloda, ideális helyen a központban és közel a strandhoz.

 • 8 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon szép és tiszta szálloda, ideális helyen a központban és közel a strandhoz. Teljes leírás

Ellátás
Nem túl változatos, de finom, mindig jókat ettünk.

Petra J., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.06 - 10.09.
Régió: Ciprus Ciprus, Larnaca, Szállás: Livadhiotis

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8 A szálloda nagyon szép, férfiak ajánlják, csak az a mínusz, hogy félpanziót kaptunk és drágább ebédet és italt kaptunk, úgyhogy ajánlom...

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda nagyon szép, férfiak ajánlják, csak az a mínusz, hogy félpanziót kaptunk és drágább ebédet és italt kaptunk, úgyhogy ajánlom az all inclusive-t, megéri Teljes leírás

Tengerpart
Közvetlenül a szálloda mellett található strand ingyenes párnázott napozóágyakkal. Akár az öbölben van a strand, tiszta és jó hozzáférést biztosít a tengerhez

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.25., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.13 - 09.20.
Régió: Ciprus Ciprus, Larnaca, Szállás: SENTIDO Sandy Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

3 fénykép

Összesen: 5.3 Kellemes utazás volt, jól akartuk érezni magunkat, így jó is éreztük. Csodás helyen voltunk.

 • 5 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kellemes utazás volt, jól akartuk érezni magunkat, így jó is éreztük. Csodás helyen voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
A harmad osztály , kb megfelel, de inkább lentebb fokoznám a szoba állapotát. Plafon repedezett, az ágy kifelé lejtett, a műanyag “bútor” katasztrófális. Egyszer sem porszívóztak. Törölköző az első, csere nem volt. A fürdőszoba, penészes zuhanyfüggöny, csótány. Pozitívum, a légkondi, és a hűtő. Ja és medence is volt az udvaron.

Ellátás
Az ellátás , csak a reggelire vonatkozik, ami kifogástalan volt. Bőséges, és finom. A hölgy nagyon készséges, és kedves volt.
A recepciósok is kedvesek, udvariasak voltak.

Szállás szolgáltatások
Nem a szálloda kínálta ( gondolom) , hajókiránduláson vettünk rész, ami pazar volt. Élménydús, jóhangulatú, finom ebéd, nagyon jó vendéglátás. Egy dolog ami hiányzott, vagy húsz magyar is részt vett, de csak angolul informáltak minket. Ezt leszámítva, nagyon jó volt.

Tengerpart
Tengerpart csodás, több irányból megközelíthető. Tiszta, rendezett. Persze csak arról, ahova mi jártunk. A víz az évszaknak megfelelően, kissé hűvös, de még élvezhető.

Koszta Csilla Hajnalka, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2023.09.25., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.13 - 09.19.
Régió: Ciprus Ciprus, Larnaca, Szállás: San Remo

Összes szállásértékelés Ciprus - Larnaca