Ciprus - Protaras Ciprus

 • Repülési menetidő

  02:30

 • Leírás

  Az üdülő körül, melyhez a legszebb strand a Fig Tree Bay tartozik, sok szélmalmot, halastavat, gyümölcsös kertet és számtalan szigetet találunk.
  Strand: homokos
  Sport és szórakozás: animációs programok, medence, asztali tenisz, kosárlabda, strand röplabda, búvárkodás, teniszpályák, windsurfing, jachting és ejtőernyős ugrások.

Legújabb értékelések Ciprus - Protaras

Összesen: 10 Legjobb nyaralás volt. Mindenki mosolyog, kedves ezen a szigeten. Gyönyörű tengerpari szakasz. A szállás 2019-ben épült. Rengeteg,...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Legjobb nyaralás volt. Mindenki mosolyog, kedves ezen a szigeten. Gyönyörű tengerpari szakasz. A szállás 2019-ben épült. Rengeteg, jobbnál-jobb étterem az utcában, teljesen megfizethető áron. A szomszédban egy gyros 4 euro. Nagyon finom. Különleges ételek már 10-15 euró között kaphatóak. Május közepén már nyüzsgő élet volt. 37-38 °C volt a levegő, a tengerben már lehetett fürdeni, olyan meleg volt a víz.

A fakultatív kirándulás is fantasztikus volt.( Észak-Ciprust látogattuk meg) Az idegenvezetőnk kimagasló szakmai felkészültsége és helybeli ismerete minden elismerést megérdemel. Köszönjük neki a páratlan élményt. Teljes leírás

Elhelyezés
Vadonatúj szálloda, szép igényes szobák, hatalmas erkéllyel,amiről nekünk a tengerre volt kilátásunk. Tisztaság kiváló.

Személyzet nagyon kedves és segítőkész. A legjobb helyen fekszik a szálloda. A főutca kellős közepén, ahol rengeteg étterem, pub és kávézó található.

Ellátás
Reggeli sokféle, minden igényt kielégítő. 7.30-10.30 között.

Hotel szolgáltatások
A szállodának saját medencéje van napozóágyakkal. Ezt minden nap gondosan tisztították.

Tengerpart
A szálloda valóban 200 m-re van a tengerparttól. 2 perc séta mindössze, ami a legszebb ciprusi tengerpari szakaszhoz vezet, amit "Fügefa öbölnek" hívnak. Kristálytiszta víz, gyönyörű homokos strand, igényes nyugágyakkal és napernyővel. 2 nyugágy + 1 napernyő 1 napra :7 euro 50 cent. Minden vízi eszköz kölcsönözhető a parton.

Mariann P., 2019.05.29., Tartózkodás időpontja: 2019.05.22 - 05.26.
Régió: Ciprus Ciprus, Protaras, Szállás: Kokkinos

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 6 A képeken szereplő szálloda és a valóság teljesen más, nem az a szálloda volt, hanem egy másik! Nem feküdt a tengerpart mellett, hanem...

 • 6 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A képeken szereplő szálloda és a valóság teljesen más, nem az a szálloda volt, hanem egy másik! Nem feküdt a tengerpart mellett, hanem sokkal beljebb volt, ezért nem is volt saját partszakasza sem, pedig ez kifejezetten igény volt a részünkről. Teljes leírás

Elhelyezés
Velünk utazó házaspárnak első éjszaka egy pici, ablaktalan helyiséget adtak, elromlott WC-vel, de nekik szerencsére már másnap adtak egy megfelelő apartmant. Nekünk sajnos 4 éjszaka kellett szoronganunk hárman egy szintén pici ( de legalább ablakos) szobában. A szoba tele volt hangyákkal is.Utána végre kaptunk 3 éjszakára egy tágas tengerre néző szobát, amiben végre jól éreztük magunkat.

Ellátás
Tengerparti szálloda volt, mégsem voltak halételek csak disznó és csirke egyszer bárányhús. A választék közepes volt, nem volt 4 csillagos, inkább egy 3-as. A koktélok viszont jók voltak és a sör is.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő volt, tetszett a csúszdaparkja is.

Tengerpart
A tengerpartnak az idegenvezető által javasolt konnos bay-t választottuk, ami a szállodához legközelebb esett. Kissé zsúfolt volt de tényleg nagyon szép és jól éreztük magunkat. A szolgáltatásai is megfelelőek voltak. Az ára kicsit borsos volt, lévén, hogy taxival tudtuk csak megközelíteni és a napozóágyakat és az ernyőket is bérelnünk kellett külön pénzért.

Nemes Mónika, 2018.08.06., Tartózkodás időpontja: 2018.07.25 - 08.01.
Régió: Ciprus Ciprus, Protaras, Szállás: Narcissos Waterpark Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7 Összességében maga a hely szép, az elhelyezkedés is nagyon jó, csak a szállás minősége és tisztasága kifogásolható.

 • 5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Összességében maga a hely szép, az elhelyezkedés is nagyon jó, csak a szállás minősége és tisztasága kifogásolható. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás minősége és tisztasága is kifogásolható. A fürdőszoba lehetett volna tisztább is, régi zuhanyfüggöny, és felszerelések voltak, többé kevésbé használhatóak voltak. A konyha felszerelése eléggé hiányos volt, és ami volt az is hagy maga után kívánnivalót. (életlen kés, nem megfelelően elmosogatott felszerelések, szivacs és mosogatószer hiánya...). Az ágy eléggé ki volt már feküdve, ezért kényelmetlen is volt. Valamint egy nagyobb lefolyócső lehetett elburkolva a sarokban a hálószobában mert minden hajnalban arra lehetett kelni hogy zúdul le a víz, vagy éppen valami más...

Ellátás
Nem kértünk ellátást!

Hotel szolgáltatások
Szálloda szolgáltatásai teljes mértékben rendben voltak.

Tengerpart
A víz minősége kiváló, szeptember végén október elején már nem volt zsúfolt, könnyen megközelíthető pár perc sétával.

Névtelen, 2017.10.06., Tartózkodás időpontja: 2017.09.26 - 10.03.
Régió: Ciprus Ciprus, Protaras, Szállás: Aparthotel Vangelis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8 A nyaralás tetszett, jól megszervezett volt.

 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A nyaralás tetszett, jól megszervezett volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás tetszett, bár jobb helyek is vannak Cipruson ugyanebben a kategóriában. Mármint újabb építésű vagy szebben felújított szállodák.

Ellátás
Az étel kiváló, jó minőségű és egészséges volt. A kiszolgálás kedves és kiváló.

Hotel szolgáltatások
Bár a tenisz ütőért és az adapterért nem, a wifiért fizetni kellett és nincs hűtő a szobákban, ami csak azért bosszantó, mert általában 40C fok van és bármi, amit az ember a boltban vesz, a szállodáig meleg lesz, és a csapvíz is meleg.

Tengerpart
A tengerpart 2perc-re sincs, és szépen gondozott.

Nirschné Albecker Éva, 2017.07.20., Tartózkodás időpontja: 2017.07.11 - 07.16.
Régió: Ciprus Ciprus, Protaras, Szállás: Harry's

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Harry&#039,s Hotel 2 fénykép

Összesen: 8,4 Közel a part, van belső és kültéri medence, szauna. A szoba tágas, es világos volt. Az ételek bőségesen voltak, es változatosak.

 • 6,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Közel a part, van belső és kültéri medence, szauna. A szoba tágas, es világos volt. Az ételek bőségesen voltak, es változatosak. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas, tengerre néző szobát kaptunk, kicsit régi volt már a zuhanyfej, és az agy két szimpla ágy volt összetolva, de alapvetően szép volt, es tiszta.

Ellátás
Hosszú volt a reggeli, és vacsoraidő. Nagy volt a választék.

Hotel szolgáltatások
Nem takarítottak minden nap.

Tengerpart
Kicsit szemetes volt, idény előtt mentünk, és még takaritgatták, rendezték. Mindenfelé voltak napozóágyak. Apró kavicsos, szinte homok, közvetlenül a szálloda mellett.

Névtelen, 2017.03.08., Tartózkodás időpontja: 2017.02.14 - 02.21.
Régió: Ciprus Ciprus, Protaras, Szállás: Constantinos The Great

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (1)

összes ajánlás Ciprus - Protaras