Dominikai Köztársaság - Puerto Plata Dominikai Köztársaság

 • dopravaletecky

  12:15

 • Leírás

  A környék tengerpartját borostyánnak is nevezik az itt gyakran előforduló megkövesedett gyanta miatt. A város a Mount Isabel de Torres lábánál fekszik, mely több, mint 1000 m magasságig emelkedik a tengesz szintje fölé. A város a legnagyobb az északi parton, viktoriánus építészet és a vörös boungainvilie-val benőtt fehér kapujú házak a jellemzők. A várostól néhány mérföldre található a híres fehér homokkal borított strand a Playa Dorada, ahol vízi sportok széles skálája várja az idelátogatót.

Szállásértékelések - Dominikai Köztársaság - Puerto Plata

Összesen: 8.9 A kapott szoba nem felelt meg a képeknek. A berendezés zord volt, kopott, de szerencsére tiszta. Ráadásul egy öttagú család vagyunk és...

 • 5.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A kapott szoba nem felelt meg a képeknek. A berendezés zord volt, kopott, de szerencsére tiszta. Ráadásul egy öttagú család vagyunk és csak egy négyágyas szobát kaptunk pótágy nélkül. Minden más nagyon szép volt, és sok szempontból felülmúlta a várakozásokat. Köszönöm Teljes leírás

Elhelyezés
Lásd fent

Ellátás
A diéta megfelelt nekünk. Változatos, ízletes. (Csak a gyerekeknek hiányzott a krumpli????).

Szállás szolgáltatások
Nem nagyon vettük igénybe a szolgáltatást. Inkább a szállodán kívül mozogtunk.

Tengerpart
Viszonylag tiszta, széles napozóágyakkal a pálmafák alatt - optimális.

Kolaříková Martina, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.04.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.04.03 - 04.11.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Puerto Plata, Szállás: Viva Wyndham Tangerine

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.5 A szálloda személyzete, különösen a recepción dolgozók kedvesek és segítőkészek voltak, hacsak nem volt probléma a mi oldalunkról. Senki...

 • 3 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda személyzete, különösen a recepción dolgozók kedvesek és segítőkészek voltak, hacsak nem volt probléma a mi oldalunkról. Senki nem akart ezzel foglalkozni és felelősséget vállalni, egymáshoz küldtek minket. Nagy vonakodás és érdektelenség a probléma megoldásában, ami eléggé meglepett minket, hiszen egy 5*-os szállodáról van szó. Nagy csalódás volt számunkra. Nagyon kevés volt a napozóágy a medencéknél és a strandon, így ha nem kaptál napozóágyat reggel hatkor, akkor egész nap csak feküdhetsz a földön. Biztosan nem választjuk újra ezt az üdülőhelyet. Teljes leírás

Elhelyezés
Hárman voltunk felnőttek, csak 2 ágy volt a szobában, pedig az utazási iroda megerősítette, hogy biztosan lesz pótágy vagy kanapé. Arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan kicsi volt a szoba, és ott még ki sem tudtunk menni, nemhogy aludni. Több mint 1000 eurót kellett fizetnünk egy nagyobb szobáért, és csak három éjszaka után költöztettek el minket. Még a küldött is segített berendezni az új szobát, mert nagyon vonakodtak a fogadáson. A minibárt, ami benne volt az árban, nem töltötték fel eléggé, és nem volt elég ivóvizünk. A szobák tiszták voltak, minden nap takarítottak, a takarítók kedvesek.

Ellátás
Az étel jó volt, változatos. Ha nem a főétteremben választott, akkor is nyitva volt egy pizzéria, egy tengerparti bár, ahol napközben is lehetett enni, vagy egy 24 órás nyitott bár, ahol háromkor is megállás nélkül főztek és italokat szolgáltak fel. a reggel. Nagy pluszt jelentett a három a la carte étterem (japán, steak house és olasz), ahol az all inclusive részeként könnyedén le lehetett foglalni minden estére ingyen vacsorát. Egész nap volt fagyi és kávézó is.

Szállás szolgáltatások
A szálloda területe nagyon jól karbantartott, tiszta és gyönyörű. Masszázst, különféle tevékenységeket és jól szervezett kirándulásokat biztosítottak, amit nagyon élveztünk. Összességében az emberek az országban kedvesek és barátságosak (leszámítva a vonakodó recepciós személyzetet és a vezetőket). A vezetők gőgösen és szemtelenül viselkedtek. Csomagszállítás nem volt, mi magunk vittük a csomagjainkat és ez még egy 3*-os szállodában sem történt velünk. Viszonylag stabil wifi az egész szállodában és a szobákban.

Tengerpart
A strand homokos, tiszta, nagyon kevés napozóágy, a tenger bejárata enyhén sérült, mert sok éles kavics került oda. Nem lehetett úszni, mert nagy hullámok voltak. Nagyon kevés napozóágy volt a nagy kapacitáshoz képest, mind a strandon, mind a medencék mellett. Egyik medence sem volt fűtve.

Eliška S., Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2024.03.11., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.22 - 03.05.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Puerto Plata, Szállás: Senator Puerto Plata

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 1.3 Nem ajánlom ezt a szállodát. Hiába vettük a WiFi-t, még az sem működött stabilan az idő nagy részében, így nem tudtunk senkivel felvenni...

 • 2 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nem ajánlom ezt a szállodát. Hiába vettük a WiFi-t, még az sem működött stabilan az idő nagy részében, így nem tudtunk senkivel felvenni a kapcsolatot, még a Mytui alkalmazásban, a tui szolgáltatásban sem emailben vagy telefonon, mert ott nagyon drága a roaming. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda elég koszos volt. Az éttermek közelében lévő tavak erősen szennyezettek voltak. Az üdülőhelyen lévő WC-k mindig koszosak voltak, a padlón vécépapírt használtak, a takarítás nagyon lassú volt. A szobában lévő légkondicionálóból szabályos szag áradt. A szobánk tele volt pókhálóval és pókokkal az ágy mögött.

Ellátás
Az étel erősen az átlag alatt volt a rossz minőségűig. Az ebédlőben gyakran volt romlott ételszag, nagyon erős szag volt. Az ebédlő, ahol ettek és ültek, szintén koszos volt. Az út vége felé erős gyomorfájdalmakat kaptunk a szállodában elfogyasztott ételektől, ami aztán a visszaúton jelentkezett leginkább, a repülőn légiutas-kísérőknek kellett ellátniuk bennünket. Hozzá kell tenni, hogy a rossz minőség miatt korlátoztuk az étkezést a szállodában, de a szállodán kívül soha nem ettünk.

Szállás szolgáltatások
A medencéket nem takarították, és a szemetet sem fújta be a szél. Valaki még mindig dohányzott a szállodában, pedig az nemdohányzó.

Tengerpart
Az öbölben lévő strand csak VIP vendégeké volt.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.13., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.01 - 02.09.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Puerto Plata, Szállás: Casa Marina Reef

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 A vakáció remek volt.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A vakáció remek volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás megfelelő volt, talán felújítanák a szobákat, a fürdőszoba ajtaját nem lehetett becsukni, a bejárati ajtót gyakran nem lehetett chippel kinyitni.

Ellátás
Kiváló

Szállás szolgáltatások
Szintén rendben van, néha kicsit zajosabb környezet.

Tengerpart
A strandok karbantartottak

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.01.29., Tartózkodás időpontja:: 2024.01.18 - 01.26.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Puerto Plata, Szállás: Bluebay Villas Doradas

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.4 Az üdülőhely nagyon szép, jól karbantartott, és bár régebbi, még mindig sok mindent kínál.

 • 5.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az üdülőhely nagyon szép, jól karbantartott, és bár régebbi, még mindig sok mindent kínál. Teljes leírás

Elhelyezés
Ha megtartanánk a lefoglalt helyiséget, amely nagyon párás volt, és az építkezés felé nézett, ahol nagy volt a zaj, valószínűleg nagyon csalódottak lennénk. Inkább fizettünk egy kis pluszt a VIP-ért, kilátással a medencére és a gyönyörű kertre. Ennek ellenére a szobák már túl vannak a jobb zenitjükön.

Ellátás
Az étrend nagyon változatos volt, sok zöldség és gyümölcs. A desszertek is kiválóak voltak. Nagyon sokat használtuk az úgynevezett a la carte-t, ahol a világ különböző tájairól érkeztek vacsorák.

Tengerpart
Bár a strandok reggel tele voltak algákkal, minden nap gereblyézték és eltávolították őket.

Ivan V., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.12.18., Tartózkodás időpontja:: 2023.11.30 - 12.15.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Puerto Plata, Szállás: Be Live Collection Marien

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Dominikai Köztársaság - Puerto Plata