Seychelle-szigetek - Kisebb szigetcsoportok Seychelle-szigetek

 • Repülési menetidő

  11:30

 • Leírás

  Deschroes

  A sziget Mahétől mintegy 220 km-re délnyugatra található. Ez a lapos korallsziget hírnevet szerzett a világ leghíresebb copry - szárított kókuszpépjének előállításáról, amely kókuszolaj-forrás.

  Silhouette

  Ez a harmadik legnagyobb sziget. Elég elszigetelt másoktól, ezért a legbékésebb. A sziget hegyvidéki részét áthatolhatatlan erdő borítja. A 3 helyi csúcs megmászásának lehetősége mellett, amelyek közül a legmagasabb eléri a 750 m magasságot, felajánlja a turisták számára, hogy felfedezzék a buja növényzet szépségét és számos titokzatos barlangot. A sziget nyugati oldalát szikla védi. Körülbelül 250 lakos él ezen a szigeten.

  Madár

  A lapos korallszigetet sok madár fészkeli itt, valamint teknősök. Itt él a világ legidősebb teknőse, amely több mint 150 éves és körülbelül 300 kg. A sziget mintegy 100 km-re fekszik Mahé-tól. A sziget mérete 500 x 800 méter, a turistákat is beleértve körülbelül 30 ember.

  Aldabra

  Az Aldabra-atoll területe 34 km hosszú, 15 m széles és körülbelül 100 km-re délre található Mahe fő szigetétől, ez az egyik utolsó korall-atoll a világon. 1983 óta Aldabra felvétele a világörökségi listára, mint hely, amelyet ritkasága és egyedisége miatt meg kell védeni. Aldabra a világ leghíresebb óriásteknős kolóniájának zavartalan tartózkodási helye, amely több mint 150 000 darabot tartalmaz. Megfigyelni lehet őket, de csak a tenger felől és külön engedéllyel.

Legújabb értékelések Seychelle-szigetek - Kisebb szigetcsoportok

összes ajánlás Seychelle-szigetek - Kisebb szigetcsoportok