Magyar állampolgároknak Törökországba történő utazás esetén személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. A személyi igazolványnak legalább 180 napig érvényesnek kell lennie, vagy útlevél esetében a visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapi érvényességgel kell rendelkeznie.

További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Ingyenes városnéző program - foglalja le törökországi nyaralását most

Törökországi nyaralást tervez? Foglalja le üdülését június 10. és 25. között az alábbi kínálatból, és az utazás szervezője (Anubis Travel) városnézés vásárlással programját ajándékba adja hozzá! Amennyiben élni kíván a lehetőséggel és részt szeretne venni a megrendeléséhez járó, ingyenes fakultatív programon, legyen kedves utazási ügyintézőjénél jelezni részvételi szándékát. 

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése
Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.

Diamond Premium & Spa

Értékelés: 5/5

Törökország - Side - Titreyengol

Szállásértékelések 4,7 / 5

Modern luxusszálloda Strand 5 percnyire 0-24 órás All inclusive Jet-ski, és vízi fitness lehetőség Tovább a szállásra > Diamond Premium & Spa

- 6%

Már 423 373 Ft /fő‑től

Már 846 746 Ft teljes ártól

Megnézem