Jordánia - Holt-tenger Jordánia

  • Repülési menetidő

    03:30

  • Leírás

    Pětapadesát kilometrů od Ammánu se nachází Mrtvé moře je nejhlubší proláklina na světě. Kvůli velmi suchému a teplému klimatu rychle vysychá a dnes je již přes 400 m pod úrovní moře. Díky vysoké koncentraci solí a minerálů je voda tak hustá, že se v ní nedá plavat. Jak bahno, tak i sůl z tohoto moře se využívá k léčebným i kosmetickým účinkům, využívalo se již ve starověku. Léčit se sem jezdí spousta pacientů s kožními chorobami. Přestože jordánské pobřeží Mrtvého moře vyniká klidem, nedotčenými plážemi a takřka panenskou krajinou, nabízí současně plné pohodlí a služby na nejvyšší úrovni. Pláž: písčitá s hrubým pískem Sport a zábava: fitness, sauna, vířivka, masáže, lázně, bazény, tenisové kurty

Legújabb értékelések Jordánia - Holt-tenger

Összesen: 8,4 Az utazás a elvárásainknak megfelelő volt. Sajnáljuk, hogy nem sikerült több fakultatív programot szervezni a kevés jelentkező miatt.

  • 9 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 6 Környék
  • 8 Alapár

Összegzés:
Az utazás a elvárásainknak megfelelő volt. Sajnáljuk, hogy nem sikerült több fakultatív programot szervezni a kevés jelentkező miatt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda teljesíti a 4* követelményeket. Ami nem volt ismert számunkra, hogy a környezetében nincs olyan rendezett terület ahol sétálni lehet, vagy egy bolt ahol gyümölcsöt, egyéb apróságokat lehetne venni. A szállodai shop kívánalata szűkös.

Ellátás
Az étel kínálat változatos, a kiszolgálás lelkes. Nagyon kevés gyümölcsöt kaptunk reggel semmit, este gyümölcs salátát és felszeletelt narancsot és grapfruitot más nem volt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda az elvárt szinvonalat nyújta a 4* szinthez.

Tengerpart
A tengerpart egy rendezetlen területen keresztül közelíthető meg, melyen kisbuszokkal szállítottak le a partra. A part tiszta, a napágyak avultak, kissé kinyújtak a kifeszített vásznak. A törölközők széle rongyos volt, de mindig tiszta.

Bánhidai Csilla Margit, 2016.11.23., Tartózkodás időpontja: 2016.11.13 - 11.20.
Régió: Jordánia Jordánia, Holt-tenger, Szállás: Ramada Resort Dead Sea

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (3)

összes ajánlás Jordánia - Holt-tenger