Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Románia Románia

Hivatalos megnevezés: Román Köztársaság
Főváros: Bukarest
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: román
Időeltérés: +2óra a közép-európai időhöz viszonyítva

Románia - már 36 000 Ft-tól

ROMÁNIÁRÓLKépzeljen el egy szűz tájat , ahol az érintetlen hegycsúcsok és a Vörös-tenger partjai ellentétet képeznek. A napsütés, a tenger és homok kedvelői is megtalálhatják számításukat a Vörös-tenger valamelyik üdülőközpontjában. E térség központja a nagy kikötővel rendelkező Constanta, melynek közelében találhatók a legismertebb román üdülőközpontok: Mamaia és Eforie Nord. A magashegyi turizmust kedvelők értékelik majd a román hegyek nyújtotta szépséget, a legközkedveltebb a Fagaraše régió. Számos utazási iroda kínálatában szerepel a vad természet, a jól kijelölt turistaösvények, és az itteni állatvilág megismerését magábafoglaló program. További természeti érdekesség a Duna deltája az ukrán határon. A delta területe 5800 km2, számos állat- és növényfajnak ad otthont, az egyik legnagyobb madárfészkelőhelye Európának. A delta nemzeti parkjába Tulcsij városánál lehet bejutni, ahol a rezervátumba való belépéshez szükséges igazolványt állítják ki.

Románia fővárosa Bukarest. A huszadik század '30-as éveiben a kelet Párizsának nevezték, később azonban vesztett szépségéből a földrengéseknek, háborúknak és a megalomán elnök Caucescu kormányzásának köszönhetően. Ezek ellenére páratlan kultúrális és történelmi műemlékek díszítik az országot. A középkori Brassó az egyik leglátogatottabb román város. A város az 1987-es Caucescu elleni forradalomnak is otthont adott. Manapság főként kapuként szolgál az Erdélyi-Kárpátokba, a várostól nem messze olyan turistaatrakciók várják az ideérkezőket, mint pl. Bran (Drakula vára) és Rasnov vára. Nem messze innét található a híres síközpont Poiana Brasov. Szintén ismert erdélyi város Segesvár, mely a fejedelem, Vlada Tepese szülőhelye, melyről a Dracula legenda szól.

Románia - már 36 000 Ft-tól

Legújabb értékelések Románia

összes ajánlás Románia

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600