Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

First Minute Bosznia-Hercegovina

Sokszínű kultúrával rendelkező ország, mely rengeteg látnivalóval rendelkezik. Számos történelmi épület színesíti a városait, ilyenek például Szarajevó fürdői. Legismertebb városai: Szarajevo, Mostar és Tuzta, ahol sűrűn kiépített meccseteket és fürdőket találhatunk. 1995 óta egyre többen látogatják meg az országot.   

Legjobb értékelést kapott szállodák Bosznia és Hercegovinában

További szállások

Melyik régió érdekli?

A tökéletes szállást keresi?

Bosznia-Hercegovina vallását és lakosságát tekintve is egy igen sokszínű ország. Szarajevó városában kellemes, városnézős hétvégéket tölthetünk el, régi török fürdőkben fürödhetünk és megcsodálhatunk számos történelmi műemléket. Bosznia tengerparttal is rendelkezik, ahol szintén kikapcsolódhatunk. Az ország sok nagyszerű szállással várja a látogatókat, foglalja le szállását előlre!

Térkép

Térkép Megtekintés a térképen

Időjárás

Az ország mérsékelten kontinentális éghajlattal rendelkezik. Nyáron forróság uralkodik, telente viszont általában elég hideg van. Tehát az évszakok jól elkülönülnek egymástól. Minél magasabbra megy az ember, annál hidegebbre fordul az idő. A hegyvidékekben nyaranta is hűvös van, a telek pedig igen kemények és hosszúak. Délen, a tengerpartok közelében csapadékos és enyhe időjárás jellemző. 

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből