First Minute Vietnám

Vietnám manapság azon feltörekvő országok közé tartozik, mely számtalan lehetőséget tartogat magában. Ősi kultúrája emlékét máig rengeteg műemlék és meglévő hagyomány őrzi. Az ország ámulatba ejtő természeti csodákkal van megáldva. Különleges rizsföldek, meseszép türkizkék tenger és varázslatos mészkőszirtek jellemzik.

Legjobb értékelést kapott szállások

Legjobb értékelést kapott vietnámi szállodák

Vietnámot titokzatos országnak tartják, egyszerre található meg benne a modernség és múltjának jelképei. Gyönyörű tájakkal rendelkezik, ahol kirándulhat, fürödhet, új helyeket fedezhet fel az ember. Az ország híres ételeiről is, amiket mindenképp kóstoljon meg, ha ide látogat. Oldalunkon most remek, First Minute szállás ajánlatokkal találkozhat, melyeket érdemes időben lefoglalni.

Időjárás Vietnámban

Vietnám régióiban más és más a hőmérséklet és a csapadékosság mértéke egy-egy időszakban. Az ország egész területén 20-35 Celsius fok között alakul a hőmérséklet. Utazás szempontjából talán december és május közötti időszak a legmegfelelőbb, ugyanis ilyenkor hullik a legkevesebb csapadék. Azonban az egyes országrészek időjárásának eltérései miatt nehéz csak egy időszakot találni az utazásra.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből