Venezuela - Isla Coche Venezuela

 • Leírás

  Az El Coche – sziget Margarita – szigetétől elenyésző távolságra található. A nyugalom és az érintetlen természet jellemzi. Ha a turistaközpontok nyüzsgő életétől akar megszabadulni, Coche ideális helyszín az Ön számára.

Szállásértékelések - Venezuela - Isla Coche

Összesen: 8.8 A szálloda a gyönyörű Rajska strandon található, egyedülálló helyen.

 • 9 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda a gyönyörű Rajska strandon található, egyedülálló helyen. Teljes leírás

Elhelyezés
Szállodai színvonal: lengyel négycsillagos, tiszta. Az egyetlen hátránya az volt, hogy az első éjszakát egy másik sziget transzfer szállodájában töltöttem.

Ellátás
Az ételek minősége nagyon jó, de a választék kicsi. Nagyszerű gyümölcs és zöldség, hal, tenger gyümölcsei nélkül.

Szállás szolgáltatások
Négycsillagos szolgáltatások, a személyzet nagyon keményen igyekszik.

Tengerpart
A strand csodálatos, ez a szálloda legerősebb pontja.

Anna Barbara D., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.03.18., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.27 - 03.13.
Régió: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Szállás: Punta Blanca

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

1 fénykép

Összesen: Pihenésre egy nagyszerű hely, egész Venezuela területén utazgathat. Kitűnő szálloda, nagyszerű a szolgáltatás, tisztaság van, gyönyörű,...

Bevezetés
Pihenésre egy nagyszerű hely, egész Venezuela területén utazgathat. Kitűnő szálloda, nagyszerű a szolgáltatás, tisztaság van, gyönyörű, fehér homokos a strand, a tenger meleg, hullámok nincsenek. Minden kitűnő volt. Az idegenvezető viszont semmit sem ért, még jó, hogy semmire sem volt szükségem. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas , légkondícionált házikókban laktunk, ahol volt WC, zuhany, hűtőszekrény, TV, de ezt nem használtuk. A 2 nagy ágy elég komfortos. Minden elérhető a szobáról - tenger, étterem, medence. Gyönyörű a környezet, sok a pálma, virágok, van két tiszta medence, leguánok, papagájok és nyugalom. Szinte a világ végén van. Néha erre is szüksége van az embernek.

Ellátás
Volt reggeli, ebéd, vacsora, snack. Volt elég étel, nagy volt a választék. Mindig kínáltak halat, disznóhúst, tésztafélét, burgonyát, hasábburgonyát, különféleképpen elkészített rizst, de volt amikor a rizs édes volt. Kaptunk csirkét, tenger gyümölcseit. Kitűnő volt a tonhal. Sok gyümölcsöt és zöldséget kínáltak. Volt sült banán, rizsből készült lepény - mindenki választhatott. Kitűnők az italok, főleg a koktélok, amit tetszés szerint készítenek - ajánlom. Klasszikus üdítőket kínáltak, mint Pepsi, 7UP, dzsúszok. Egész idő alatt nem volt semmi problémánk. A 6 éves kicsinek nagyon ízlett a pizza és a hot dog.

Szállás szolgáltatások
A szobát naponta kitakaították. Működött a recepció. A bárokban, étteremben tökéletes a kiszolgálás, minden kifogástalan volt. Borravaló helyett elég ha vált pár barátságos szót a személyzettel, ilyesmivel még nem találkoztam. Megtanultam a szakácstól , hogyan kell kiklopfolni a húst. Volt 2 medence, ahol felszolgáltak, 11 és 17 óra között tartott nyitva. Ha hosszabb időt szeretne a strandon tölteni, kaphat egy üveg italt - alkoholt, üdítőt is, amit hűtőtáskában kivihet a strandra és a homokba temethet. A papgájok olyanok mint a háziállatok, ha gyerekkel fog nyaralni, élvezni fogják...egy idő után még az ételt is ellopták a tányérunkról, de viccesek. Exotica live.

Tengerpart
A strand tiszta, szép, karbantartott, naponta őrzik, a szomszéd szálloda vendégei nem látogathatják, főleg a Brisas del Mar-ból, ahol piszkos a strand, ott főleg igénytelen német vendégek laktak. A tenger csak a parttól 2 m-re áttetsző, a part mentén a vízben felkavarodik a fehér homok. A tenger tele volt halakkal, rákokkal, néha ártalmatlan medúzákat is láttam. Sok apró kagyló volt, a szebb, nagyobb kagylók San Pedro irányában találhatók, rengeteg van belőlük - vigyen magával egy nagy táskát, különben nehéz cipelni. A strandon napközben kb. 10 ember lehetett, hétvégeken 30 , a Paradise és a Punta Blanca vendégeivel együtt. A strandon nyugalom van, ha pihenni szeretne, mintha egy saját strandon lenne. Gyönyörű, fehér a homok.

Szállás általános értékelése
Gyönyörű, nyugodt szálloda, a fehér homokos parton fekszik. A közelben van egy nagyszerű városka, San Pedro, ahol megismerheti a helybeliek életét, vásárolhat ajándéktárgyakat, előnyösek az árak. A helybeliek nyugodt életet élnek, semmi stressz. Taxival bejárhatja a szigetet, egész napra 80 bolivarba kerül. Lehet kvadot kölcsönözni, ill. szkútert, rendelhet búvárkodást. Nagyszerű CD-t vásárolhat helyi zenével, 2 bolívarba kerül. Nézzen körül Porlamarban, 120 bolivarba kerül. Ajánlottak egy Margarita körüli 25 perces csónakázást is. Sok kagylót gyűjtöttünk. Venezuelából elég hosszú az út : Salvador-Párizs-Prága, de megéri. A bőröndjeinket nem mérték le, oda és visszafelé sem. Szívesen elmennék még oda, kipihentem magam, nyugalom volt. Amigos, ez manyana volt.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2009.05.20., Tartózkodás időpontja:: 2009.04.18 - 05.29.
Régió: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Szállás: Coche Paradise

Összesen: A szállással ezen a gyönyörű szigeten elégedetlenek voltunk, mert egész idő alatt filmet forgattak és a zaj kellemetlenné tette a...

Bevezetés
A szállással ezen a gyönyörű szigeten elégedetlenek voltunk, mert egész idő alatt filmet forgattak és a zaj kellemetlenné tette a nyaralást, elfoglalták a filmesek a strandot, medencét, reggeltől estig. Kicsit a világ végén nagyobb nyugalomra számítottunk. Az utazási iroda ajánlata alapján örültünk, hogy kipihenhetjük magunkat, de az ellenkezője történt. A filmesek dolgoztak, ellentétben a turistákkal, akik ide pihenni jöttek és ezt ők figyelmen kívül hagyták. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas bungalókban laktunk, ahol volt hűtőszekrény, TV, rendszeresen takarítottak. Néha nem folyott a víz és nem volt áram. A bungalók ablakát kívülről ki lehet nyitni. Igaz az ajtó kártyával nyílik, de az ablak elhúzható és 1,5 m-re van a talajtól. Sok helyen a bungalók mellett piszkos víz folyott ki. Rendszeresen takarítottak, volt elég törölköző is.

Ellátás
Az étel mindig egyforma volt. Reggel tea, kávé, néha zabkása, kenyér, vaj, tojás, egyféle szalámi, sonka, sajt. Lehetett omlettet készíteni, de óvatosan kell a tojást felverni. Volt natúr joghurt és gyerekeknek való étel. Gyümölcsből kínáltak dinnyét, almát, néha banánt és exotikus gyümölcsöt. Délben erős, jó levest kaptunk, volt hal, disznóhús, de gyakran kemény volt. Voltak saláták öntetekkel. Kevés volt a sütemény, inkább csak édes péksütenyt kínáltak. Volt elegendő ivóvíz.

Szállás szolgáltatások
A személyzet a filmeseket részesítette előnyben, este az italokra, sörre, vízre várni kellett. Az koktélok mennyisége korlátozott, csak egyféle koktélt kevertek - Pinacoládát - aszerint, milyen ital volt felnyitva. A takarítás rendben volt. Ha a szigeten fog utazni, hajót kell rendelni, ami elég zsúfolt és a sötétben nincs kivilágítva. A mólók lyukasak, nincsenek kivilágítva, beleeshet vagy kiugorhat a bokája. Nem pontosak. Átlagos jelenség a félórás késés. Egy kirándulás alkamával, amit az utazási iroda szervezett ,éhesen , megfagyva este 2 órát várakoztunk - majdnem 22 óra volt. Az idegenvezető segítségére nem számíthattunk, holott SMS-ben kértük a segítségét. A szomszéd szállodából több hajó is érkezett, de nem vittek el bennünket, még akkor sem, ha üresek voltak. Amikor megérkeztünk Isla Margaritára, autóbusszal mentünk a recepcióra, ami a strand mellett fekszik, innen jutottunk el hajóval Isla Cochera. A recepció mellett autó is volt, de a hosszú homokos strandon egyedül kellett cipenünk a csomagokat. Azt mondták az autó rossz, vagy nincs sofőr. Az autóbusz a strand melletti recepcióra szállított, de utána senki sem törődött velünk, az ottani idegenvezető is elment.

Tengerpart
A strand nagyon piszkos és egész idő alatt nem láttam, hogy takarították volna, még korán reggel sem. Tele volt poharakkal, műanyagtáskákkal, papírdarabokkal, stb. Hasonló rendetlenség volt a medence mellett is. A tenger is tele volt medúzával, a fürdés nem ért semmit. Különben a strand valóban nagy és fehér rajta a homok. A strandra sokszor nem kaptunk törölközőt, mindig kérni kellett.

Szállás általános értékelése
A nyaralás, a filmeseknek köszönhetően, az árnak nem felelt meg. Csalódást okozott, egyetlen pozitívumot csak az időjárás jelentett, ami valóban exotikus. Érdekesek a papagájok, leguánok , különleges a sziget állatvilága.

Kůsová Jitka, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.07.23., Tartózkodás időpontja:: 2008.04.11 - 04.23.
Régió: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Szállás: Coche Paradise

Összesen: 1.6 Egy szép, nyugodt nyaralás volt, egy kis földi paradicsom a világ végén. Ajánlom a repülőgépes kirándulást 1 ill.2 napra Venezuela...

 • 1.9 Elhelyezés
 • 2 Ellátás
 • 1.3 Környék
 • 1 Részvételi díj

Bevezetés
Egy szép, nyugodt nyaralás volt, egy kis földi paradicsom a világ végén. Ajánlom a repülőgépes kirándulást 1 ill.2 napra Venezuela szárazföldjére- Orinoko, vízesések, indiánok - érdemes elmenni. A szörf és az ejtőernyőzés szerelmesei is elégedettek lesznek. Teljes leírás

Elhelyezés
A bungalók egy szép, pálmákkal és virágokkal teli kertben vannak. A duplaágy nagyobb és hosszabb is lehetett volna, az elszállásolásnál ügyeljen arra, hogy légkondícionált szobát kapjon, ahol van hűtőszekrény, és folyik a melegvíz. Ne számoljon a javítással, mindenre van idejük...Manyana...Az áram 110 v-os, hajszárító nem tartozott a berendezéshez, fogmosásra flakonos vizet kaptunk, vigyen magával Raid szúnyogirtót . Ágyat nem gyakran húznak, de törölközőt naponta cseréltek. Alvásra megfelelt. Egy-két apróbb reklamációt leszámítva, nagyon elégedettek voltunk.

Ellátás
Aki nem igényes, elégedett lesz, a változatosság nem túl nagy. Reggeli: sonka, tojás, egyféle sajt, sült banán, kukoricalepény, pirítós, johurt.

Ebéd: tésztaféle, rizs, manióka, burgonya, zöldségféle, hal, marhahús, ritkán csirke, néha kagyló, gyümölcs, egyszerű desszert . Gyümölcsből dinnye, papaja, banán, néha ananász, ritkán mandarin.

Napközben csak egyszerű szendvicset kínáltak, vagy 16 órától a medence bárjában pizzát. Különben alkohol, üdítők és flakonos víz egész nap volt.

Mindig választottunk, az étel jó volt, az ínyenceknek talán kevésbé felel meg, de mi elégedettek voltunk.

Szállás szolgáltatások
Animációkból ne számítson sokra, hetente egyszer volt esti program , filmet vetítettek angol nyelven, különben mindenki egyedül szervezte a programját. Volt egy elég jó fitness, masszázsok, internet, csak 1 PC volt, az internet lassú és mindig foglalt volt. Kerékpár nem volt ill. rossz állapotban volt. Mi nagyon elégedettek voltunk, élveztük a nyugalmat, a gyönyörű medencét és a strandot.

Tengerpart
Nagyon terjedelmes, fehér rajta a homok, volt elég nyugágy, naponta ingyen cseréltek törölközőt, nagy hullámok nincsenek, csak néha érződött a csatornaszag. A tengerben nincsenek élőlények, csak apró halak. A szomszéd strandra naponta hordták a turistákat, de ez nem zavart. A stranddal is elégedett voltam.

Szállás általános értékelése
Ha nyugalomra, pihenésre van szüksége, ajánlom. Ha lehetőségem nyílik rá, én is elmegyek még.

Miklošová Drahomíra, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.02.04., Tartózkodás időpontja:: 2008.01.30 - 01.18.
Régió: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Szállás: Coche Paradise

Összesen: Szépen berendezett bungalókban laktunk, a szálloda gyönyörű területen, a tenger mellett fekszik, sok a növény, mindenütt tisztaság van,...

Bevezetés
Szépen berendezett bungalókban laktunk, a szálloda gyönyörű területen, a tenger mellett fekszik, sok a növény, mindenütt tisztaság van, kedves, kellemes a személyzet, jó az étel, tiszta a strand és a tenger. Nincsenek sokan, mindig jutott nyugágy is. Ez Coche legszebb szállodája. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas bungalóik vannak, volt TV, hűtőszekrény, WC, zuhany és ingyenes széf, néhány bungalóban hajszárító és terasz is. Az elektromos csatlakozók többnyire az európai szabványhoz igazítottak, adaptere nem volt szükség. A bungalók egy része felújított, mi a régebbiek egyikében laktunk, ami színesebb és jellegzetesen karaibi hangulatú volt. Szinte naponta takarítottak és cseréltek törölközőt . A strandra is kölcsönöztek külön törölközőt, amit naponta kicserélhettünk.

Ellátás
Semmi sem hiányzott, alkoholt 11 és 23 óra között kaptunk a bárban és a strandon. Üdítő volt egész nap. Kérésre a bungalóba hoztak vizet. Minden étkezésnél volt gyümölcs, zöldségek, saláták, ebédre és vacsorára mindig kínáltak halat, csirkét és további húsféléket, voltak levesek, sütemények, 3 féle köret. Alig tudtunk a sok ételből választani.

Szállás szolgáltatások
A Margaritára óránként jár az ingyenes komp, kölcsönöztek kerékpárt, volt asztalitenisz, biliárd, petanque, masszászok, hétvégén animációs programok. A szomszéd szállodában lévő internet 30 percre 40 koronába került. Épül egy új kis üzlet is. A szálloda mellett volt bankautomata és pénzváltó - a repülőtéren ne váltson be pénzt. Mindig hivatalos árfolyamon váltanak, közben mindig akad valaki, aki a háromszorosát adja érte.

Tengerpart
Szép, tiszta, fehér a homok, mindig voltak szabad nyugágyak, a víz kék, tiszta, a tenger élővilága szegényes, de olcsó áron, a strandtól 2 km-re lehet búvárkodni, érdemes oda elmenni, a szállodai strandon nagyon sok a kagyló.

Szállás általános értékelése
Szép, tiszta szálloda, a Punta Blanca ugyan újabb, de ott kevesebb a növény és nincsenek állatok. A Brisas régebbi és sokkal alacsonyabb színvonalú, a tenger kb. 300 m-re van. Bárhová , bármikor elmehettünk, ez sosem jelentett gondot, pl. az Orinokóhoz reggel 5-kor mentünk. Ha érdekli, e-mail-ben adok információt.

Aneta Mečiarova, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.12.17., Tartózkodás időpontja:: 2007.11.26 - 12.10.
Régió: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Szállás: Coche Paradise

Összes szállásértékelés Venezuela - Isla Coche