Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Vietnám Vietnám

Hivatalos megnevezés: Vietnami Szocialista Köztársaság
Főváros: Ha Noi
Állami irányítás: szocialista köztársaság
Vallás: buddhisták, hoa hao, cao dai, keresztények (elsősorban római katolikusok és protestánsok), őslakos vallások, muszlimok
Hivatalos nyelv: a hivatalos nyelv a vietnámi, angol (második hivatalos nyelvként), francia, kínai, khmer, hagyi-nyelvek(mon-kmer) és a maláj
Időeltérés: + 6 óra

Vietnám - már 638 490 Ft-tól

VIETNÁMRÓLVietnám titokzatos ország, amit főként az amerikai filmek a 20. század hadszintereként tüntetnek fel. Az ország azonban gazdag múltat tudhat magáénak, amit főleg a szomszédos Kína és a régi délkelet-ázsiai kultúrák befolyásoltak.

E hatások maradványaival Vietnám egész területén találkozhatunk. Fennséges sokszínű természeti világ, az északi hegycsúcsok és a Mekong deltája délen jellemzi az országot. Ne feledkezzünk meg a tengeren tevékenykedő halászokról vagy a számtalan kisebbségről sem, akik a domboldalakba magasan beékelődő rizsföldeket művelik meg. Azok számára, akik az egzotikus kiránduláson szerzett élményeket trópusi környezetben képzelik el, meglátogathatják Phu Quoc sziget gyönyörű partjait.

Vietnám - már 638 490 Ft-tól

Legújabb értékelések Vietnám

összes ajánlás Vietnám

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600