Kanári-szigetek - Gran Canaria Kanári-szigetek

 • Repülési menetidő

  05:00

 • Leírás

  A Kanári szigetek leglátogatottabb ás leginkább élettel teli szigetévé vált Gran Canaria. Az évi hőmérséklet ingadozás elhanyagolható. A szigeten sok különböző tájegységet találunk.
  Szinte az összes növényzeti öv képviselőit megtaláljuk itt a fás hangától (másnéven erikafa) a pálmákon és madulafákon keresztül a magashegyi borókáig. 500 növényfaj csupán ezen a szigeten nő. A sziget fő atrakciói közé tartoznak a hatalmas homokdűnéi, ahol tevés kiránduláson vehet részt az idelátogató. Gran Canaria kikötői körül hatalmas hullámtörők épültek, melyek a horgonyzó hajókat és a strandokat védik a háborodott tengertől. A száraföldet erdők és zöld hegyoldalak alkotják. A sziget északi oldalát kanári borókaerdők és banánfa ültetvények borítják.

Legújabb értékelések Kanári-szigetek - Gran Canaria

Összesen: 9.8 A szálloda egy oázis volt a célállomáson, gyönyörű park a szállodán belül a medence körül, példamutatóan gondoskodó személyzet, akiket...

 • 10 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Szállás általános értékelése
A szálloda egy oázis volt a célállomáson, gyönyörű park a szállodán belül a medence körül, példamutatóan gondoskodó személyzet, akiket csodálunk segítőkészségükért és állandó kedvességükért. Napi esti program nagyon jó színvonalon. A helyiségek folyamatos takarítása és látható volt, hogy a dolgozók jól képzettek a szakmájukban - pincérek, szakácsok, kisegítő személyzet. A szálloda nagyon közel van az üzletekhez és a strandhoz. Autóbérlés esetén is jól megközelíthető az autópálya. Az ellátást a Der Touristik németül beszélő küldötte biztosította. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba nagyon szépen berendezett, tágas, tágas, kijárattal az erkélyre, hűtőszekrénnyel, széffel. Fürdőszoba zuhanyzóval és minden felszereléssel - beleértve a bidét is.

Ellátás
Ételek széles választéka reggelire és vacsorára. Az ebédet délben lehetett vásárolni a bárban. A szálloda nem nyújt all inclusive szolgáltatást - de örültünk, hogy nem ebédeltünk.

Szállás szolgáltatások
Mosoda, medence törölköző kölcsönzés, információ a recepción és egyéb szokásos szolgáltatások. A tenger mellett vannak napernyők és napozóágyak, amelyek nem kapcsolódnak a szállodához. A medence mellett ingyenes napernyők és napozóágyak állnak rendelkezésre.

Tengerpart
A strand tiszta, gyorsan megközelíthető, lépcsőn megközelíthető, vagy akár kerekesszékesek számára is van lehetőség leereszkedésre. A strandot kőfal védte, hogy nyugodtabb és úszhatóbb legyen a tenger. A parton mindig volt hol feküdni, vagy lehetett venni egy napernyőt napozóággyal. Zuhanyozási lehetőség mindenhol. Az oszlopsor után vagy a tenger körül más strandokra is lehet menni.

Irena O., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.31 - 09.10.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Szállás: Parque Tropical

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.6 Nagy

 • 9 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Szállás általános értékelése
Nagy Teljes leírás

Elhelyezés
Nagy

Ellátás
egy kicsit sztereotípia

Szállás szolgáltatások
Nagy

Tengerpart
15 percre a szállodától

Miroslav B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Szállás: RIU Palace Palmeras

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Abszolút nagyszerű nyaralás

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Szállás általános értékelése
Abszolút nagyszerű nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon tágas szoba gyönyörű kilátással az óceánra és erkéllyel. Minden nap takarítottak és törölközőket cseréltek.

Ellátás
Valószínűleg a legjobb, amit Spanyolországban kívánhat. A korábbi Spanyolországgal kapcsolatos tapasztalataink után féltünk, de a szálloda felülmúlta várakozásainkat. A vacsora mindig más, változatos, kiváló. A reggeli mindig ugyanaz volt, de annyi étel van, hogy mindig lehet mást választani.

Szállás szolgáltatások
Remek, az egyetlen hátránya, hogy a liftek nagyon lassúak, és az idő nagy részében egyáltalán nem működnek.

Tengerpart
A szálloda közelében két strand található, mindkettőt a sétányon egy gyönyörű sétával 5-10 perc alatt elérhetjük. Mindkettő finom homokkal rendelkezik, és fokozatos bejárata van a tengerbe.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Szállás: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

3 fénykép

Összesen: 7 A sziget remek hely egy hét eltöltésére, ha autót bérelsz 4 napra, szinte az egész szigetet bejárhatod. Homokos strandok, ösvények a...

 • 6.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 6 Alapár

Szállás általános értékelése
A sziget remek hely egy hét eltöltésére, ha autót bérelsz 4 napra, szinte az egész szigetet bejárhatod. Homokos strandok, ösvények a hegyekben, nagyszerű utak autózáshoz és városnézéshez, minden turisztikai látványosság jól bemutatott és megjelölt. Mint látható, az egész szigetet tömegközlekedés köti össze, így szinte bárhová eljuthat. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon jó kiindulópont, és véleményem szerint egyébként is erre esett a választás, közel az úthoz, minden szükséges üzlet és szolgáltatás rövid sétával elérhető. Nagyon közel a homokos városi strandhoz. Van elég szállodai medence és napozóágy, napi animációk, válogatott alkoholok az árban, de nincs menü vagy mit készítenek, csak az italok promócióját fizetik.

Ellátás
A reggeli minden nap ugyanaz volt, az ebédek rendben voltak, a vacsora a nap legjobb ételei voltak, és a friss zöldségek és gyümölcsök minden étkezéshez nagy pluszt jelentettek. Étkezések között általában gyorsétterem, például hot dog, pizza, hamburger

Szállás szolgáltatások
A szobákat minden nap takarították, a törölközőket minden nap cserélték. Napi animációk a medence mellett, este pedig színházi előadás.

Tengerpart
Széles, homokos strand, közel a szállodához. Ingyenes WC a kijárat közelében, a strand kijáratánál leöblítheti a lábát és a testét. Tiszta, enyhe leszállás az óceánhoz. Nyugágy kölcsönzési lehetőség, nem teljes hosszában, hanem egy helyen vannak, ami véleményem szerint plusz, nem tolakodó.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.09.11., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.29 - 09.06.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Szállás: Lopesan Abora Continental (ex. IFA Coninental)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.2 Jó volt

 • 7 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Szállás általános értékelése
Jó volt Teljes leírás

Elhelyezés
Az első szoba a szálloda végén, kilátással a 2 épületre, a szülésznő szoba, mint az alagsorban, kilátással a 2 épületre és az óceánra középen

Ellátás
Minden rendben volt, senki nem volt éhes

Szállás szolgáltatások
Nagyon jó takarítás a szobákban és az étteremben, valamint az egész szálloda tiszta, az egyetlen mínusz az, hogy magasan kell sétálnia, hogy italokat hozzon a medencéből.

Tengerpart
A szállodában nincs strand, a be- és kilépés nagyon magas lépcsőn keresztül, a strand legfeljebb 500 m-re, a szállodabusz naponta kétszer megy a strandra, 6 km-re

Paweł S., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.09.08., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.29 - 09.05.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Szállás: Abora Interclub Atlantic

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Kanári-szigetek - Gran Canaria