Kanári-szigetek Kanári-szigetek

Hivatalos megnevezés: Islas Canarias, Spanyol királyság (Reino de Espaňa)
Főváros: Las Palmas
Állami irányítás: alkotmányos monarchia (Spanyolország)
Vallás: A Kanári-szigeteken Spanyolországhoz hasonlóan nincs államvallás, ebből következik, hogy bármely vallást elismernek. Az állam együttműködik a katolikus egyházzal, mert ez a lakosok nagy részének a vallása.
Hivatalos nyelv: spanyol, illetve spanyol és del-amerikai nyelvek egyvelege
Időeltérés: - 1 óra

Kanári-szigetek - már 126 800 Ft-tól

A KANÁRI - SZIGETEKRŐLAnnak ellenére, hogy a szigeteknek közös a geológiai alapja, különböznek egymástól. Számos turista célpontja kellemes éghajlata, gyönyörű tengerpartjai és egzotikus környezete miatt. Azáltal, hogy egész évben lehet itt fürdeni a tengerben, rengeteg európai érkezik ide, hogy a tenger mellett töltse romantikus szabadságát. A hőmérséklet januárban vagy februárban sem csökken 18 °C alá. Az egyetlen, ami megakadályozhatja a fürdést a tengerben, azok a magas hullámok, veszélyes tengeráramlatok vagy a hullámverés. Finom homokkal borított tengerpartjai lenyűgözőek. A felét arany vagy fehér homok fedi (pl.Playa Blanca, Playa Doada a Playa del Educto na Lanzarote a Playa Baca, Playas del Cotillo vagy Costa Calma na Fuerteventua ). A tengerpartok másik felét fekete lávahomok borítja.

Kedvelt turista attrakcióvá váltak a Kanári-szigeteken a tevekirándulások hasonlóan a szafarihoz, melyek során különböző kalandokban vagy romantikus élményben lehet részünk.

A szigeteken általános közlekedési eszköz a bicikli. A biciklis kirándulások rendkívül praktikusak és olcsók. A egyes szigeteken a turista gyakorlatilag nem is szorul más közlekedési eszközre. Jellegzetes sportja a Kanári-szigeteknek a windsurfing. A kedvező időjárási feltételeknek köszönhetően minél több turita érkezik sportolási céllal. A Kanári-szigetek emellett számos kiváló golfozási lehetőséggel is kecsegtetnek.

Kanári-szigetek - már 126 800 Ft-tól

Legújabb értékelések Kanári-szigetek

Összesen: 9,8 Olyan 1 hetet töltöttünk itt, amilyenre vágytunk. Ha akartunk, nyugodtan pihentünk a szállodai medencéknél vagy a parton, ha akartunk...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Olyan 1 hetet töltöttünk itt, amilyenre vágytunk. Ha akartunk, nyugodtan pihentünk a szállodai medencéknél vagy a parton, ha akartunk vetélkedőkön, programokon és esti előadásokon vehettünk részt. Minden szempontból tökéletes volt számunkra. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk egyszerű, tiszta, óceánra néző volt, erkéllyel. Átlagos méretű fürdőszoba, törölköző minden nap. A szálloda 7 emeletes 3 lifttel. Volt konditerem, gyermekeknek játszószoba, butikok.

Ellátás
A reggeli és a vacsora is a szállodai étteremben volt, rengeteg választási lehetőséggel. Ital is minden mennyiségben, sörcsapolás, borcsapolás, üdítők. Napközben a medencéhez közel is folyamatosan lehetett enni, inni, kávézni, fagyizni, koktélozni, bármit. Ez felülmúlt néhány 5 csillagos szállodát is.

Hotel szolgáltatások
Napi programok voltak a vendégeknek, víziaerobik, vízilabda, darts és rengeteg egyéb játék. Esténként a szálloda hatalmas termében előadások voltak, ebbe a gyerekeket is bevonták. Segítőkészek voltak, ha egyéni programokkal kapcsolatos kérdésekkel fordultunk hozzájuk.

Tengerpart
Nagyon közel volt a part, ami tiszta volt és nem zsúfolt. Finom homokos volt mindenhol, tengerjáró cipő nem is kellett. Itt is volt egy büfé, de ez fizetős volt, így érdemes visszaszaladni a szállodába enni-inni. 1 perc az egész.

Hajduné Borbás Marianna Éva, 2017.11.07., Tartózkodás dátuma: 2017.10.28 - 11.04.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 9,6 Szuper

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Szuper Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szuper

Ellátás
Nagyon jo

Hotel szolgáltatások
Nagyon jo

Tengerpart
Tiszta,szèp

Névtelen, 2017.10.30., Tartózkodás dátuma: 2017.10.17 - 10.24.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Lanzarote, Hotel: Riu Paraiso Lanzarote Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,5 Nagyon szép környezetben,szép,tiszta,szállás,vendégbarát személyzettel,sok jó étterem,vendéglő,jó programok. Ide még visszatérünk.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon szép környezetben,szép,tiszta,szállás,vendégbarát személyzettel,sok jó étterem,vendéglő,jó programok. Ide még visszatérünk. Teljes értékelés megtekintése

Lilla B., 2017.10.17., Tartózkodás dátuma: 2017.10.03 - 10.10.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Lanzarote, Hotel: HG Lomo Blanco

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 8,2 Nagyon jó volt bármikor visszamennék, csodálatos volt, kedvesek voltak az emberek, szép volt a környék.

 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Nagyon jó volt bármikor visszamennék, csodálatos volt, kedvesek voltak az emberek, szép volt a környék. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás jóvolt az ágyak kicsit magasak voltak, a takaritónő tulbuzgott és kidobott olyat is amit nem kellett volna ( zacskók, bazaltkövek, tenerifés üres kolásdoboz), a takarítónőt leszámítva nagyon jó volt :)

Ellátás
Hibátlan van minden , szóval mindenkinek jut amit szeret,

Hotel szolgáltatások
vannak jó kis programjaik, tartanak szórólapokat lehet bérelni kerékpárt, ez okés .

Tengerpart
Az óceánvizes medence igenjó, a parton amolyan mákos homok van, nekem tetszik mert egyedi.hatalmasak a hullámok szóval az óceáni fürdés csak saját felelösségre, meg a kisgyerekeket távól a parttl amennyire lehet. Attól függetlenül kenterbe ver bármilyen hullámmedencét.

József A., 2017.10.07., Tartózkodás dátuma: 2017.09.07 - 09.14.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Alborada Beach Club

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon szuperül éreztük magunkat. Ennél jobb helyet nem is választhattunk volna a Nászutunkra! :)

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szuperül éreztük magunkat. Ennél jobb helyet nem is választhattunk volna a Nászutunkra! :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás tökéletes volt. 3*-os szálloda, de minden a legnagyobb rendben volt. Azt sajnáltuk egyedül, hogy nem tengerre néző szobát kaptunk.

Ellátás
A félpanzió bőven elég volt. Így is a sok program mellett éppen visszaértünk vacsorára. A reggeli és a vacsora is elég változatos volt, sosem volt teljesen egyforma, mindig volt benne újdonság, főleg a vacsoránál. Gyümölcs, fagyi mindig van.

Hotel szolgáltatások
Mindennap takarítottak, mindennap tiszta törölközőt kaptunk, tisztaság volt mindenhol. Egy hét alatt kétszer is kaptunk mini tisztálkodási szereket. A személyzet kedves volt és lehetett velük angolul és németül is kommunikálni.

Klíma nincs a szobákban, de egyáltalán nem is volt rá szükség! Még 30 fokban sem! Nagyon jól be lehet sötétíteni a függönyökkel, de kihúzott függönynél sem melegedett fel a szoba.

Tengerpart
A tengerpart közvetlen a szálloda mellett van, így alig néhány métert kellett csak menni. A tengert az ebédlőből mindig lehet látni, illetve az ebédlő teraszán is.

Anita P. G., 2017.10.04., Tartózkodás dátuma: 2017.09.24 - 10.01.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Médano

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

5 fénykép

összes ajánlás Kanári-szigetek

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926

Egyszerűen átlátható kínálat:

minden költséget tartalmazó árak!