Kanári-szigetek - La Gomera Kanári-szigetek

 • Repülési menetidő

  05:00

 • Leírás


  La Gomera abszolút különbözik a már megszokott "Kanári-szigetektől". Ide teljesen más célból érkeznek az emberek. A sziget megközelítése sem egyszerű, ugyanis nincs nemzetközi repülőtere csak helyi. Így a legtöbben komppal jönnek Teneriféről vagy helyi repülőjárattal Gran Canariáról.

  A sziget voltaképpen egy nagy vulkánnak is mondható, emiatt a természetet szeretők és hegymászók figyelmébe ajánljuk. A legfőbb nevezetessége a Garajonay Nemzeti Park, amely az UNESCO világörökség része is. Itt őshonos a babérlombú erdő.

  Történelmét tekintve Kolombusz Kristóf itt szállt vízre mielőtt felfedezte Amerikát, San Sebastianban meg is találhatjuk Kolumbusz kútját, melyből a vízkészletet töltötték fel.

Szállásértékelések - Kanári-szigetek - La Gomera

Összesen: 8.8 Szervezetileg kiváló, minden összekötött, szép szállás

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szervezetileg kiváló, minden összekötött, szép szállás Teljes leírás

Elhelyezés
Nagy apartman terasszal és kilátással az óceánra

Ellátás
Étel nélkül

Szállás szolgáltatások
Átvétel csak délelőtt, a kulcsok a postaládában voltak, csak nem értesültünk róla. De sebaj, jó lett.

Tengerpart
A városban tiszta

Dagmar P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.12.11., Tartózkodás időpontja:: 2023.11.29 - 12.06.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, La Gomera, Szállás: Apartamentos Santa Ana

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Egy teljesen csodálatos nyaralás a hihetetlenül varázslatos La Gomera szigetén. A természet gyönyörű. A helyi emberek nagyon kedvesek és...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Egy teljesen csodálatos nyaralás a hihetetlenül varázslatos La Gomera szigetén. A természet gyönyörű. A helyi emberek nagyon kedvesek és kedvesek. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas apartman tiszta,kényelmes.Takarítók szívesen,törölközőcsere kérésre bármikor.Nincs negatív hozzászólás. Nagyon kényelmes elhelyezkedés, körülbelül két perces sétára a helyi buszmegállótól, ahol turistautakra lehet átszállni.

Ellátás
Az ételek nagyszerűek, ízletesek, ötletesek.A kiszolgálás nagyon segítőkész.Az egyedi helyi borokat ajánlom.

Szállás szolgáltatások
A recepciósok rendkívül segítőkészek és bármikor szívesen adnak tanácsot.

Tengerpart
Kellemes tenger! A strand tiszta, finom fekete homokkal. Nagyszerű éttermek a közelben.

Flatanovský Zdeněk, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.05.29., Tartózkodás időpontja:: 2022.05.17 - 05.24.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, La Gomera, Szállás: Apartmán Las Mozas

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.9 Szép szálloda, megfelelően felszerelt, még akkor is, ha a bútorok régebbiek voltak. Nagy előnye a strand közelsége, ami talán a legjobb a...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szép szálloda, megfelelően felszerelt, még akkor is, ha a bútorok régebbiek voltak. Nagy előnye a strand közelsége, ami talán a legjobb a szigeten. Gyönyörű fekete homok és nincsenek sziklák. A szállodának saját úszómedencéje is van, amit azonban nem használtunk, mert főleg a környéken mentünk kirándulni. Ezek híresek La Gomerán. A szálloda személyzete is nagyon segítőkész és mindig készségesen ad tanácsot. Teljes leírás

Elhelyezés
Májusban mentünk, és kevesen voltak. La Gomera általában nem zsúfolt, de különösen májusban a szezon előtt. Alapfelszereltség a konyhára vonatkozóan is. Ott mindent megtalál, amire szüksége van, csak sót vagy olajat kell vásárolnia, ha főzni szeretne. A szobák nagyok, beleértve a hálószobát és a fürdőszobát, és ha a strandhoz közel adnak szobát, mint nálunk, akkor az óceánra is gyönyörű kilátás nyílik.

Ellátás
A szálloda csak reggelit kínál, amely egyszerű svédasztalos formában volt. Volt néhány fajta sajt, sonka, gabonafélék, desszertek, tojás, alma, narancs stb.. Bár nem volt nagy és ismétlődő a választék, de bőven elég volt.

Szállás szolgáltatások
Szobatakarítás minden nap, úszási lehetőség a medencében, standard szállodai szolgáltatások.

Tengerpart
Strand 20 m-en belül a szállodától (kisebb gyermekek számára több), majd tovább a part körül 200 méteren belül.

Lukáš M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.05.19., Tartózkodás időpontja:: 2022.05.07 - 05.16.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, La Gomera, Szállás: Jardín Del Conde

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.8 A nyaralás teljes mértékben megfelelt az elvárásoknak, és mindenben egyetértett, ami előzetesen elhangzott a kiválasztott...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás teljes mértékben megfelelt az elvárásoknak, és mindenben egyetértett, ami előzetesen elhangzott a kiválasztott "varázslatos" gyarmati szállodával, varázslatos környezetben, sok békével és magánélettel! Megjegyzendő, hogy saját programot készítettünk, és az előre megrendelt szálláson és a garantált félpanzión kívül semmire nem volt szükségünk senkire. A régmúlttól kicsit más tapasztalataink vannak egy nagyon egzotikus, CR-től távolabbi desztinációban /Reunion, Mauritius, Dubai, stb./, amikor hasonlóan önállóan utaztunk, mégis a delegált mindig felkeresett minket a városban legalább SMS-ben. üzenettel /AJ-ben/, hogy elérhető volt, vagy megbeszélés szerint érkezéskor leült hozzánk és kitöltötte a lehetőségeket vagy megoldotta a valós eltéréseket a rossz idő miatt felmerült problémákkal kapcsolatban, nem érkezés a repülőtéri szállítás stb. .... Mindenesetre jó lenne felhívni az utolsó, nem annyira különálló kliensek figyelmét a viszonylag "nehéz" áthaladásra delegált segítsége nélkül, még akkor is, ha a kliensek fel voltak szerelve a nyelvvel. A tenerifei repülőtér és a kikötő közötti átszállások, valamint a szállodából a La Gomera szigeti kikötőbe tartó transzferek során volt némi "zűrzavar", amit szerencsére végül egy egyeztetéssel megoldottunk. A szállodai buszsofőrök sokszor nem ellenőriztek semmit, vagy annyira elborította őket a vásárlók "rohanása" és a csomagok tárolása, hogy kénytelenek voltunk állandóan egyiktől a másikig járni, és ellenőrizni, hogy a nevünk szerepel-e a listán. . Néhányuknak nem is volt a kezében semmiféle okmány.. Ezután állítólag egy másik, a CK által szerződött busszal mentünk a mólóhoz, hogy átszálljunk a hajóra, mint amennyit állítólag lefoglaltak, mert egyszerre többen indultak. Ugyanígy volt egy kis félreértés a recepción is, amikor előző nap az indulásról és a kikötőbe kártyás transzer biztosításáról értesítettük, hogy a német CK delegáltjával kb 1-2 napig kell foglalkoznunk. 'vezess! Erről tudomásom szerint senki nem értesített minket, függetlenül attól, hogy érkezésünkkor a küldött még SMS-ben sem keresett meg minket, így nem volt okom megkeresni őt az indulással kapcsolatban. Mindent magunk intéztünk el, golfpálya foglalást, autóbérlést stb. Teljes leírás

Elhelyezés
Számunkra teljesen kielégítő, ahogy az Inviánál is elhangzott! Azaz gyönyörű, tiszta ház egzotikus zöldövezetben, magánélettel és még kilátással a tengerre. A napi takarítás mindig zavartalanul zajlott, minden tiszta és rendezett volt. A harmadik személynek nagyon jó minőségű ágya volt, mint a két eredetinek, hátul egy kisebb ágy. Minden működőképes és karbantartott volt. A szálloda láthatóan nagy területe ellenére, amely minden bizonnyal sok embert tud fogadni, a vendégnek nincs olyan érzése, hogy más turisták tömegével szállna meg. A gyönyörűen parkosított kertekben sok zöld, varázslatos kilátás nyílik a tengerre, a strandra és az öbölre a kikötővel, valamint gyönyörű sarkok és a medence. Ritkaságnak számít a zseniálisan megtervezett tengerparti lift, amely éjfélig jó ideig üzemel, és így viszonylag rövid időn belül, illetve a kevésbé mozgékony vendégek számára is lehetővé teszi a tengerparti vagy tengeri sós vizű medence elérhetőségét.

Ellátás
Abszolút nagyszerű, változatos, gazdag, frissesség!! Abszolút NINCS panasz. Annál is inkább, mert az egész szigeten nincs túl változatos ételválaszték a boltokban. TELJESEN NAGYON AJÁNLOM! Érdemes lehet előre figyelmeztetni az ügyfeleket, hogy vacsorához "tisztességesebb" ruha szükséges, ill rövid nadrág nem megengedett, ahogy harisnya, merész hüllőmodell stb. :))

Szállás szolgáltatások
Nagy. Autóbérlés problémamentesen, akárcsak a többi igénybe vett szolgáltatás.

Tengerpart
Megközelítés gond nélkül, a parti út jelenlegi karbantartása miatt kicsit lejjebb a parttól /kerített, ezért a kikötőváros körbejárása szükséges/, kb.10-15 perc aszfaltozott úton. Kúszni teljesen emberek nélkül, kevés helyi, biztonságban. Többnyire kavicsos, finom fekete homok csak helyenként és a sok hullámzás után szinte eltűnt, délután nagyon meleg volt. órák. Javaslom, hogy vigyél magaddal vízcipőt. Az Atlanti-óceán vize elképesztően tiszta, a sziget déli része kiválóan alkalmas úszásra - mindig napos, kevésbé szeles és meleg, 21 fok körüli víz frissítő. A strandon mindig rendelkezésre áll egy zuhany, amely úszás után leöblítheti.

Mohrová Sofie, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.05.13., Tartózkodás időpontja:: 2022.04.30 - 05.09.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, La Gomera, Szállás: Jardin Tecina

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Kanári-szigetek - La Gomera