Madeira - Machico Madeira

 • Repülési menetidő

  06:20

 • Leírás

  Madeira első települése, ahol 1419-ben Joao Goncalves Zarco szállt partra.A helyi lakosok a szolgáltatásokból tartják el magukat (idegenforgalom, üzletek, éttermek, szállodák üzemeltetése), valamint a mezőgazdaságból és halászatból.A mezőgazdaság fő terményei a gabonafélék, burgonya, szubtrópusi gyümölcsök és a szőlő. Madeirán a virágtermesztésnek is nagy hagyománya van.

  Nagy múltra tekint vissz a hajóépítés is. Az új hajók születését egyenesen a parton is figyelemmel kísérhetjük, az öreg hajók a roncstelepen gyülekeznek.A modern halászhajók építését a tonhalkereslet miatt az Európai Unió támogatja. A város fő látnivalói a Forte do Amparo erődítmény, amely a kikötőt védi, a 15.századból származó templom és Sao Roque kápolna.

Legújabb értékelések Madeira - Machico

Összesen: 8,8 A szálloda tökéletes elhelyezkedése a sziget szépsége, a zsúfoltságtól mentes környezet lehetővé tette a nyugodt kikapcsolódást, pihenést.

 • 9 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
A szálloda tökéletes elhelyezkedése a sziget szépsége, a zsúfoltságtól mentes környezet lehetővé tette a nyugodt kikapcsolódást, pihenést. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodai szoba a 4 csillagos hotelnek megfelelő színvonalú. A szoba felszereltsége, tisztasága rendben volt.

Ellátás
A büfé asztalos ellátás változatos étkezést tett lehetővé. A bárok italkínálata kiváló. Egyetlen hiányosság: az ebéd és vacsora során a leves és a húsos főételek kínálata számunkra kevés volt.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, saját medencéje, teniszpályája, játékterme van. Szinte minden este műsor (élőzene, papagájsó, ..)fogadja a vendégeket.Fodrászat működik a szállodában.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül az óceán part mellett található. A hátsó kijárattól 20 méterre kezdődik a kavicsos strandrész napozó "stégekkel". Közel 5 perc sétával elérhető a homokos öböl, tiszta, nem túl zsúfolt strandja. A víz a levegő hőmérsékletének megfelelően nem túl meleg.

János T., 2018.09.05., Tartózkodás időpontja: 2018.08.25 - 09.02.
Régió: Madeira Madeira, Machico, Szállás: Dom Pedro Madeira Ocean Beach (ex. Baia)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen: 7,8 Összességében nagyon élveztük a nyaralást, nagyon sokat kirándultunk és csaknem a teljes szigetet megismertük. A különlegesen kellemes...

 • 7,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Összességében nagyon élveztük a nyaralást, nagyon sokat kirándultunk és csaknem a teljes szigetet megismertük.

A különlegesen kellemes klima és a rengeteg látnivaló a trópusi növényzettel együtt igazán nagyszerű élményt nyujtott. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodában klubszobát kértünk és nagyon meg voltunk vele elégedve. Tengerre néző erkéllyel, remek kilátással rendelkezett.

Ellátás
Csak reggeli volt a kért étkezésünk. A reggeli többféle meleg készítményt, többféle hideg készítményt, péksüteményeket, édességeket és gyümölcsöt is tartalmazott, bőséges választék volt.

Hotel szolgáltatások
Véleményem szerint a szálloda szolgáltatásainál az információk eljuttatása a vendégekhez nem mindig sikerült pl. a helyi programokról, kirándulási lehetőségekről. Amennyiben kérdést tettünk fel, akkor válaszoltak. A személyzet udvarias volt, a szoba tisztasága rendben volt. Naponta takarítottak és cserélték a tisztálkodási felszereléseket. A hotelhez tartozó úszómedence és a mellette lévő szolgáltatások jók voltak, kényelmesen lehetett pihenni.

Tengerpart
A tengerpart 50 m-re volt a szállodától. Az öböl a kavicsos part mellett lapos, homokos parttal is rendelkezett egyedül Madeirán !! Igy a gyerekes családoknak is ideális lehet. A part tiszta volt, naponta rendezték a terepet.

A kirándulási lehetőségek bőségesek voltak, innen is jó volt a közlekedés.

Éva C. T., 2015.08.27., Tartózkodás időpontja: 2015.08.17 - 08.24.
Régió: Madeira Madeira, Machico, Szállás: Dom Pedro Madeira Ocean Beach (ex. Baia)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 6,8 Madeira gyönyörű hely ajánlom mindenkinek. Idegen vezetős körutakat ajánlom ott mindent részletesen megtudhat a szigetről.

 • 6,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Madeira gyönyörű hely ajánlom mindenkinek. Idegen vezetős körutakat ajánlom ott mindent részletesen megtudhat a szigetről. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta rendes igényes.

Ellátás
Nagyon finom ételek közzül válogathattunk. Hal az mindig van a terítéken.

Tengerpart
Az oceán gyönyörű, kicsit hideg. Mi inkább a medencét választottuk.

Névtelen, 2015.08.25., Tartózkodás időpontja: 2015.08.12 - 08.19.
Régió: Madeira Madeira, Machico, Szállás: Dom Pedro Madeira Ocean Beach (ex. Baia)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 A meghirdetettel ellentétben a szobáinkban nem volt minibár, hajszárító, kávé, tea bekészítés. Ez nagymértékben befolyásolta véleményünket.

 • 4 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A meghirdetettel ellentétben a szobáinkban nem volt minibár, hajszárító, kávé, tea bekészítés. Ez nagymértékben befolyásolta véleményünket. Teljes leírás

Józsa István, 2012.11.07., Tartózkodás időpontja: 2012.10.27 - 11.04.
Régió: Madeira Madeira, Machico, Szállás: Dom Pedro Madeira Ocean Beach (ex. Baia)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 2,4 Madeira kétségkívül egy gyönyörű sziget, de inkább aktív pihenésre alkalmas. Az egy hét alatt bejártuk szinte az egész szigetet, de aki...

 • 2,4 Szállás
 • 2,2 Ellátás
 • 2,8 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
Madeira kétségkívül egy gyönyörű sziget, de inkább aktív pihenésre alkalmas. Az egy hét alatt bejártuk szinte az egész szigetet, de aki lustálkodni akar, az is talál magának itt egy szép kis strandot. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda szép, de Machico nem sok szórakozást kínál. Legközelebb inkább a fővároshoz közeli szállást választanék, ahol sok szép étterem van és rájöttem, hogy ott az időjárás is kedvezőbb...

A 2. emeleten volt egy szobánk, de a szálloda egy hegyoldalban fekszik, így mintha egy pincében laktunk volna, de a kilátás a tengerre nézett. A 3. emelttől feljebb fekvő szobák már nem tengerre nézők.

Ellátás
A szállodában csak reggeliztünk, de a választék jó volt. Mindig volt gyümölcs, gyümölcssaláta, édesség, húsételek, hidegtálak.

Hotel szolgáltatások
A reggelin és a medencén kívül más szolgáltatást nem vettünk igénybe. A szállodában esténként zenés műsorok voltak - Sunshine duo, Tropical duo...

Tengerpart
Mi nem nagyon fürödtünk, de nekem jobbnak tűnt, mint azt állítják. A szigeten csak pár homokos strand van, a legtöbb köves és a vízbe a mólóról jutni.

Összegzés
Jó volt. Az Inviával és a Snail Travel utazási irodával is elégedett voltam. Az idegenvezetőt csak 1x láttuk, de nagyon kedves, készséges hölgy volt.

Sylva Vonásková, 2007.10.02., Tartózkodás időpontja: 2007.09.30 - 09.23.
Régió: Madeira Madeira, Machico, Szállás: Dom Pedro Madeira Ocean Beach (ex. Baia)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

2 fénykép

összes ajánlás Madeira - Machico