Marokkó Marokkó

  • Időtöltés

    Marokkóban csodás strandok találhatók, amelyekhez a szubtrópusi és trópusi éghajlatnak köszönhetően perzselő nap is társul. Eggyel több ok ahhoz, miért választja Marokkót egyre több ember uticéljául. Az itt található strandok gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideálisak, de sportoláshoz és windsurfingezéshez is alkalmasak. Marokkóban sok színvonalas szálloda, és homokos partszakasszal szegélyezett nyaralóhely található. A legkedveltebb strandok közé tartozik Esaouira és Agadir, amelyet finom homok borít, akadálymentes vízbejutást biztosítva. A leghíresebb strandok közé tartozik Casablanca., Cap Sim és Moulay.

    Marokkó egyik nagy csodája a Szahara. Habár a világ legnagyobb sivataga főként sziklás, Marokkó területén mégis a homokdűnék dominálnak. A sivatagot berberek lakják, az ősi törzs tagjai kiválóan alkalamazkodtak a sivatagi feltételekhez és megőrizték az ősi hagyományokat.

    Feltétlenül látogassunk el az Atlasz -hegységbe. A természet csodálatos, nyugalmát még nem háborgatta az idegenforgalom.Volubilist is megtekinthetjük, amely egy római város maradványait rejti. Essaouira is érdekes helynek bizonyul, színvonalas kiszolgálásban lesz részünk, a hely pedig remek strandokkal büszkélkedik. Marokkó változatos domborzattal és sokféle tájegységgel rendelkezik, erdőktől egészen a sivatagig, ne habozzunk, fedezzük fel mihamarabb.