Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Marokkó Marokkó

Hivatalos megnevezés: Marokkói Királyság (Al-Mamlaka al-Maghribíja)
Főváros: Rabat -Salé 1,564.000 lakos
Állami irányítás: alkotmányos monarchia
Vallás: iszlám (95%), keresztény (4%), zsidó
Hivatalos nyelv: arab, francia, kevésbé használatos az angol
Időeltérés: nyári hónapokban -2 óra

Marokkó - már 146 690 Ft-tól

MAROKKÓRÓLMarokkó az ellentétek országa, királyi városai, melyek az ezeregy éjszaka meséinek légkörét idézik váltakoznak a tengerparton kiépült modern turistaközpontokkal. Marokkó Afrika természeti kincsekben és kultúrában leggazdagabb országai közé tartozik. Ősrégi kultúrájának jegyeit egzotikus természeti világában vagy a domináns Nagy-Atlasz hegységben találjuk, melynek hófödte csúcsai kirajzolódnak a zöld datolya oázisok és a Szahara homokdűnéi felett.

Kultúrális és történelmi műemlékei egészen a főniciaiak korába nyúlnak vissza. Fellelhetők azonban az antik kor és a jelenlegi arab és berber kultúrák jegyei is. Az ország jelentős múltját bizonyítja a számos építészeti remekmű. Orient stílusban épült palotákat, mecseteket és mauzóleumokat találunk itt.

A városokon kívül őslakos berberek élnek, főként pásztorkodással foglakoznak, míg a városokban a kézműves mesterséget űző arabokat találjuk. A helyi lakosság vendégszerető mentalitása hozzájárul nyugodt pihenésének eltöltéséhez egy egzotikus légkörű és arany homokú, atlanti-óceáni partokkal övezett országban.

A várfalakkal körülvett városközpontok ún. medinák azt sejtetik, hogy megállt itt az idő. A kovácsok, szűcsök és fazekasok jelenléte a szűk utcákban visszarepíti önt a múltba. A felettébb ízeletes marokkkói konyha remekeit számos étteremben próbálhatja ki – hal, hús zöldség, szárított gyümölcs, különleges fűszerek keveréke alkotja. A marokói menta teát kávézókban szürcsölgetheti. A jólismert piacterek, melyeket minden sarkon találunk, tengernyi marokkói szuvenírt kínálnak. A marokóiak híresek alkudási kedvtelésükről, az eredeti árat az 1/3 –ára lehet lealkudni.

Ideális helyszín olyan kirándulni vágyók számára, akik érdeklődnek az orient építészet, konyha és népszokások iránt, s ezt egzotikus tájak, hegyvonulatok és a sivatag megismerésével szeretnék egybekötni.

Marokkó - már 146 690 Ft-tól

Legújabb értékelések Marokkó

Összesen: 6 Egyszer elég volt, mintha Tunéziában jártam volna csak sokkal koszosabb

 • 4,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Egyszer elég volt, mintha Tunéziában jártam volna csak sokkal koszosabb Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A befizetett nem kevés összeg egy standard szoba, amit a helyieknek adnak, a honlapon meghírdetett biztos hogy 4 csillagos sokkal jobb szálloda Ez az Al Moggar volt félpanzióval

Igaz!! a recin plussz összegért kicserélték...

Ellátás
Jó izesitésü nem nehéz ételek

Egy héten át 2 féle leves volt.. felvágott csak párizsi szerü, ettől függetlenül finom friss fánk volt palacsinta tojás variációk

Tengerpart
tetszett de a nagy hullámok miatt nagyon homokos a széle, csak úszóknak!!

Szabó, 2018.03.16., Tartózkodás dátuma: 2018.03.06 - 03.13.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Hotel: Club Al Moggar

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (3)

Összesen: 9,2 Kiváló, felejthetetlen utazás és nyaralás minden szempontban.

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kiváló, felejthetetlen utazás és nyaralás minden szempontban. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda képeiről úgy gondoltam, hogy az ágyak franciaágyak, de különálló és elég szűk fekvőhelyek voltak. A recepción nagyon kedves volt az igazgatóhölgy és cserélte a szobánkat egy franciaágyas szobával. hozzátenném hogy a párom 120 kilós, ezért volt szűk az ágy, Különben a szálloda egy kiválló jó pozición van és következő alkalommal is ezt a szállodátválasztanám, persze kérném a franciaágyas szobát.

Ellátás
Nagyon változatos és izben és minőségben kiválló ételeket szolgáltak.

Hotel szolgáltatások
Semmi megjegyzésem, minden jó volt.

Tengerpart
Mi most voltunk januárban, tehát ilyenkor hullámok nagyok, a viz hideg, de ez nem mérvadó ilyenkor. az idő kkellemes sétákra és kirándulásokra.

Krstic Mária, 2018.02.06., Tartózkodás dátuma: 2018.01.23 - 01.30.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Hotel: Tulip Inn Oasis

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 4,6 A Hotel az ár érték aránynak megfelelő szolgáltatást nyújtott. A szoba tiszta,rendezett,naponta takarított.Az étkezések kultúráltak de...

 • 5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 1 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A Hotel az ár érték aránynak megfelelő szolgáltatást nyújtott. A szoba tiszta,rendezett,naponta takarított.Az étkezések kultúráltak de választékhiányosak voltak,a személyzet kedves ,készséges.A szálloda kb 5 km-re fekszik a városközponttól ami erősen rontja a konfortérzetet.Az óceánpart 5 perc alatt megközelíthető,de kietlen építési területen helyezkedik el.

Az általam választott héten magyar nyelvű asszisztencia nem volt biztosítva,de az angol nyelvű teljesen megfelelt számomra.Az idegenvezető kedves,készséges volt,minden kérdést megválaszolt.

Az időjárás nem volt kedvező,3 napon is 18-20 fok között volt,köd és szél rontotta az élményt.Az óceán hőfoka azonban kiváló volt.A Ramadan miatt a szórakozási lehetőségek korlátozottak voltak.

A hazautazást az időjárás viszontagságos volta miatt 3 órás késéssel tudtuk megkezdeni,felszállási engedély hiányában.

Szép és érdekes fakultatív kirándulásokon vettem részt,melyek maradandó emlékekké válnak,továbbá több helyi emberrel jó barátságot köthettem Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás ár-érték aránynak megfelel.Egyszerűen de kulturáltan berendezett szobák.A takarítás napi rendszerességű.Klima,LCD tv van,hűtőszekrény nincs,és bérelni sem lehet.Széf rendelkezére áll.Wifi van minden szobában.

Ellátás
Az étkezések kielégitőek voltak,bár elég kevés választási lehetőséggel bírtak.

A vacsora számomra túl késői időpontban kezdődött ,21 órakor.

Hotel szolgáltatások
A hotelnek egyéb szolgáltatásai nem voltak,vagy számomra nem tűnt fel.

Tengerpart
A tengerpart 5 perc alatt megközelíthető,bár elég kietlen épitési területen is át kell haladni közben.A part tiszta,a vizminőség és hőmérséklet jó.A parton toalett ,zuhany nem áll rendelkezésre,csak jóval távolabb,és az egész partszakasz viszonylatában mindössze egy.

A szállodának külön" partja" van,melyet a szálloda vendégei térítésmentesen igénybevehetnek(napágy,napernyő)

Névtelen, 2013.08.06., Tartózkodás dátuma: 2013.07.26 - 08.03.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Hotel: Omega

Hasznosnak találta az értékést? Igen (10) Nem (3)

Összesen: 8,8 Az El Pueblo Tamlelt egy kicsit régebbi, így kicsit szegényesebb felszereltségű, régebbi minőségű, mint a Village Agador részleg. Az első...

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Az El Pueblo Tamlelt egy kicsit régebbi, így kicsit szegényesebb felszereltségű, régebbi minőségű, mint a Village Agador részleg. Az első este, míg vacsoráztam, valaki bement a szobámba és ellopta a telefonomat. A fényképezőgépem, és a pénzem a bőrönbe el volt zárva, így ahhoz nem nyúltak. A biztonsági őrök kedvesek voltak, csak nehézkesen beszéltek angolul. A guest service-s hölgy viszont nem volt túl segítőkész. Nagyon valószínű, hogy az egyik recepciós volt a tolvaj. Ezt leszámítva nagyon kedvesek, segítőkészek, és barátságosak voltak a pincérek, a recepciósok, a takarítók, stb. Az étkezések változatosak, és bőségesek voltak, bár nem túl ízletesek, legalábbis számomra. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Alapjába véve nagyon rendezett, tiszta szállás volt.

Ellátás
Bőséges, változatos, bár számomra nem túl ízletes.

Hotel szolgáltatások
A szálloda tájékozatójában szerepelt, hogy laptopot biztosítanak a recepción, ha szükséges. Hát sajnos ez hiányzott. Miután a telefonomtól megszabadítottak, így nagy szükségem lett volna internetelérhetőségre. A recepciós jóvoltából a lopás estén használhattam a saját gépüket, de erre már utána nem volt lehetőségem, így egy kb 500 méterre lévő internetkávézóba mentem. A többi szolgáltatással elégedett voltam.

Tengerpart
Nagyon jó!

Koronczai Rita, 2012.12.29., Tartózkodás dátuma: 2012.12.18 - 12.25.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Hotel: Caribbean Village Agador Tamlelt

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 8,8 Összességében meg vagyok elégedve.Mivel nagyon szeretem Marokkót ,azt hiszem máskor is szívesen utaznék ide ezzel irodával.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Összességében meg vagyok elégedve.Mivel nagyon szeretem Marokkót ,azt hiszem máskor is szívesen utaznék ide ezzel irodával. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A panoráma kitűnő.A szoba a kategóriának megfelelő.

Ellátás
A pincérek kedvesek,szolgálatkészek.Az étel választék nagyon szerény

Hotel szolgáltatások
A recepciósok kedvesek Mivel sokadik alkalommal járok az országban ,így szinte csak az étkezési és az alvási időt töltöttük a szállóban a szolgáltatások felől nem is igazán érdeklődtünk.

Tengerpart
Az agadíri óceánpart az atlasz ölelésével számomra az egyik legszebb tengerpart.Tisztán tartott,rendezett.

Mészégető Györgyné, 2012.12.21., Tartózkodás dátuma: 2012.12.04 - 12.18.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Hotel: Marhaba

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Marokkó

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600 +40 316 300 926