Marokkó Marokkó

Hivatalos megnevezés: Marokkói Királyság (Al-Mamlaka al-Maghribíja)
Főváros: Rabat -Salé 1,564.000 lakos
Állami irányítás: alkotmányos monarchia
Vallás: iszlám (95%), keresztény (4%), zsidó
Hivatalos nyelv: arab, francia, kevésbé használatos az angol
Időeltérés: nyári hónapokban -2 óra

Marokkó - már 109 799 Ft-tól


Tudnivalók MarokkórólMarokkó az ellentétek országa, királyi városai, melyek az ezeregy éjszaka meséinek légkörét idézik váltakoznak a tengerparton kiépült modern turistaközpontokkal. Marokkó Afrika természeti kincsekben és kultúrában leggazdagabb országai közé tartozik. Ősrégi kultúrájának jegyeit egzotikus természeti világában vagy a domináns Nagy-Atlasz hegységben találjuk, melynek hófödte csúcsai kirajzolódnak a zöld datolya oázisok és a Szahara homokdűnéi felett.

Kultúrális és történelmi műemlékei egészen a főniciaiak korába nyúlnak vissza. Fellelhetők azonban az antik kor és a jelenlegi arab és berber kultúrák jegyei is. Az ország jelentős múltját bizonyítja a számos építészeti remekmű. Orient stílusban épült palotákat, mecseteket és mauzóleumokat találunk itt.

A városokon kívül őslakos berberek élnek, főként pásztorkodással foglakoznak, míg a városokban a kézműves mesterséget űző arabokat találjuk. A helyi lakosság vendégszerető mentalitása hozzájárul nyugodt pihenésének eltöltéséhez egy egzotikus légkörű és arany homokú, atlanti-óceáni partokkal övezett országban.

A várfalakkal körülvett városközpontok ún. medinák azt sejtetik, hogy megállt itt az idő. A kovácsok, szűcsök és fazekasok jelenléte a szűk utcákban visszarepíti önt a múltba. A felettébb ízeletes marokkkói konyha remekeit számos étteremben próbálhatja ki – hal, hús zöldség, szárított gyümölcs, különleges fűszerek keveréke alkotja. A marokói menta teát kávézókban szürcsölgetheti. A jólismert piacterek, melyeket minden sarkon találunk, tengernyi marokkói szuvenírt kínálnak. A marokóiak híresek alkudási kedvtelésükről, az eredeti árat az 1/3 –ára lehet lealkudni.

Ideális helyszín olyan kirándulni vágyók számára, akik érdeklődnek az orient építészet, konyha és népszokások iránt, s ezt egzotikus tájak, hegyvonulatok és a sivatag megismerésével szeretnék egybekötni.

Marokkó - már 109 799 Ft-tól

Szállásértékelések - Marokkó

Összesen: 9.3 Szuper

 • 10 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szuper Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon jó

Ellátás
oké

Szállás szolgáltatások
Nagyon jó

Tengerpart
Szuper

Waldemar K., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.05.06., Tartózkodás időpontja:: 2024.04.26 - 05.03.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Szállás: Al Moggar Garden Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 2.1 Ennél rosszabb nyaraláson még nem voltam. Különösen a szálloda színvonala és főleg az ételek határozottan nem feleltek meg az internetes...

 • 1.5 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 5 Környék
 • 1 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Ennél rosszabb nyaraláson még nem voltam. Különösen a szálloda színvonala és főleg az ételek határozottan nem feleltek meg az internetes bemutatásnak. Egyedül a medencék tisztasága, a bárok (nem az ebédlőben) felszolgálók hajlandósága, mosolya és a kertészek munkája volt rendben. Teljes leírás

Elhelyezés
Szörnyű! Régi és törött bútorok, kosz mindenhol, lyukak a falon, az ágy majdnem szétesett, zuhany a fürdőszobában nyomás nélkül, a matrac nagyon kopottnak tűnt.

Ellátás
Az egész nyaralás abszolút leggyengébb része az ételek és italok, az ebédlő állapota és az ebédlő személyzete volt. Minden a legjobban a fotókból érthető meg. Pékáruk, gyümölcsök, zöldségek és édességek abszurd kis választéka. Mindegyikből 1-2 féle és még undorítóbb íz. Ez vonatkozik az italokra és a főételekre is. Terítetlen asztalok, műanyag poharak, evőeszközök hiánya és mindez mindössze 5 perccel az étkezés megkezdése után. Tisztátalan, koszos, sötét, csak nyomasztó állapot. Valaki leejtett valamit a földre, és a pincérek egész vacsora alatt ott hagyják. Beleteszi az ételt, és nincs evőeszköz. Amikor megkérdezem a pincért, akár 10 perc is eltelik, mire elhozzák neked. Így lehet látni, hogy sok szomorú kinézetű ember ül az asztaloknál, és előttük van az étel, hogy nincs mit enniük. Felejtsd el az uzsonnát vagy fagylaltot a reggeli, az ebéd és a vacsora között. Körülbelül egy órán át ihat egy hamburgert, de az elfogyasztási idő átfedi az ebéddel. Így talán ez volt a legfinomabb kaja (nem túl jó, de még mindig jobb, mint a kifőzdében), így a vakáció második felében már nem is mentem el ebédelni és megittunk egy hamburgert. Életemben először nem vártam a nyaraláson az ételt. A medencebárokban lévő italok messze voltak az interneten található fényképektől. Ezekben a bárokban a csaposok legalább mosolyogtak, segítőkészek és viccesek voltak.

Szállás szolgáltatások
Horror, horror és még több horror

Tengerpart
Klasszikus széles és hosszú homokos strand, fokozatos bejárattal a tengerbe. Körülbelül 10-15 perc sétára a szállodától.

Jaroslav K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.05.04., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.18 - 02.25.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Szállás: Carribean Village Agador

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

36 fénykép

Összesen: 10 Az ünnep megfelelt az elvárásainknak

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az ünnep megfelelt az elvárásainknak Teljes leírás

Elhelyezés
Hozzászólások nélkül

Ellátás
Remek, kiváló friss gyümölcs- és zöldséglevek, gyümölcsök, desszertek

Szállás szolgáltatások
A meglévő szállodának megfelelő szolgáltatások 4 hv.

Tengerpart
széles, az óceán által rendezett

Danuše F., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.04.22., Tartózkodás időpontja:: 2024.04.12 - 04.19.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Szállás: Atlas Les Almohades

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 5.3 Összességében rendben volt számomra. Rendben egy szóval. Az időm 90%-át a szállodán kívül töltöttem, így számomra teljesen mindegy, hogy...

 • 6 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Összességében rendben volt számomra. Rendben egy szóval. Az időm 90%-át a szállodán kívül töltöttem, így számomra teljesen mindegy, hogy hol alszom. Mindaddig, amíg esik az eső a fejedre, és elég meleg van. Az ágy kényelmes :) A nagy mínusz a víz, de egész Agadirban borzalmas a víz, ezt még a helyiek is mondják. És ez a fürdőszoba, egy gomba... hogy a jövőben sok turistának örülhessenek, megszabadulhatnának ettől a gombától és helyreállíthatnák a fürdőszobát és a WC-t ;) Teljes leírás

Elhelyezés
A csillagok számát tekintve szerintem rendben van. A szálloda azonban nagyon régi stílusú. Kicsit egerén hangzik. A WC nagyon koszos volt, penészes volt a csövekben, ezért nagyon rossz volt. Maga a szoba rendben volt, erkélyes, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Citadella romjaira (ajánlom elmenni, lenyűgöző!) Egyedül voltam és nincs szükségem luxusra, de a fürdőszoba kicsit undorító volt.

Ellátás
Az étel meglehetősen monoton volt, ízletes, de semmi különös. Néha nagyon zsíros volt, ezért vigyázni kell mit választasz, mert sok étkezés nagyon zsíros "leveles tészta" volt, ami után többször volt hasmenésem :) szóval vigyázni kell, hogy mit veszel a szádba érezd jól magad utána :)

Szállás szolgáltatások
A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt, kedves és készségesen válaszolt minden kérdésre

Tengerpart
Körülbelül 6-8 perc séta a strand, van egy kis szemét, de olyan, mint az egész Marokkóban, sok az eladó, nagyon rámenős, próbálnak meggyőzni, hogy vegyél valamit, de ez olyan, mint mindenhol máshol a strandokon Északon. afrikai országok. De az óceán tiszta volt, meleg, nagyon jó volt benne úszni :)

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.04.22., Tartózkodás időpontja:: 2024.04.12 - 04.19.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Szállás: Caribbean Village Agador Tamlelt

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6 Össze sem lehet hasonlítani a tavalyi tartózkodással. ami csodálatos volt. Csodálatos tartózkodásra számítottunk, de katasztrófának...

 • 3 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Össze sem lehet hasonlítani a tavalyi tartózkodással. ami csodálatos volt. Csodálatos tartózkodásra számítottunk, de katasztrófának bizonyult. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba rendben volt, de kiderült, hogy csótányokkal osztozunk, jeleztem a lakónak, de ő azt mondta, hogy a csótányok normálisak, és az évnek ebben az időszakában volt otthon. t még csak az utazások eladása volt fontos. Végül a csótányok nélküli szobát kaptuk.

Ellátás
Az étkezés teljesen rendben volt. A csaposok felbontott alkoholos üvegeket hoztak a hátsó helyiségből. Nem nyitották ki a vásárlók előtt.

Szállás szolgáltatások
Oké, rossz animációk.

Tengerpart
..Szép, széles, homokos ingyenes napozóágyak mindig rendelkezésre állnak.

Janina J., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.04.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.13 - 03.27.
Régió: Marokkó Marokkó, Agadir, Szállás: Atlas Les Almohades

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Marokkó