Portugália Portugália

  • Időtöltés

    Portugália remek helynek bizonyul azok számára, akik szeretnének aktívan pihenni, de azok számára is tartogat kínálnivalót, akik csupán a parton szeretnének sütkérezni. A vizisportok és a hegyi turisztika is felkapott sportág. A nyugati part ideális a szörfözésre, főként a Guincho és Macas strandokon, valamint Estorilo környékén. Minden strandon alkalmunk nyílik kipróbálni a windsurfinget. Ha a vitorlázáshoz ,vagy búvárkodáshoz lenne kedvünk, látogassunk el az Algarvéban található jachtklubba.

    A szárazföldi sportokon belül a golf számít a legkedveltebbnek. A karbantartott golfpályák egész Portugáliában megtalálhatók. Ha vidéken szeretnénk körülnézni, a legjobb, ha kerékpárra ülünk.

    Kedvelt időtöltés a turisztika, Algarve környékén csodás turistautak találhatók,hiszen itt húzódnak a Serra de Monchique és a Serra de Caldeirao hegyvonulatai. Egyedülálló élményben lesz részünk akkor is, ha a Sagres környéki pratvidéken túrázunk. A legnagyobb turistaközpontok az ország északi részén találhatók, itt van a Peneda-Geres park, a Montesinho, vagy a lenyűgöző Serra da Estrela..