First Minute Cook szigetek

Pálmafákkal teli, fehér homokos partok jellemzik leginkább ezt a gyönyörű szigetcsoportot, melyet a Csendes-Óceán vesz körül. Az országot nagyjából 15 sziget alkotja. A kristálytiszta víz, a trópusi növények igazán szép látványt nyújtanak. A helyiek vendégszerető tulajdonsága pedig plusz pozitívum. 

Legjobb értékelést kapott szállodák a Cook-szigeteken

Kellemes hangulat, mesébe illő táj és vendégszerető lakosság várja Cook szigetekre látogatókat. A szigeteken betekinthet a hula tánc művészetébe, csodaszép környezetben kirándulhat és kék zölden váltakozó lagúnákban fürödhet. Mindehhez kitűnő szállásajánlatok párosulnak, melyeket a First Minute ajánlataink között meg is tekinthet. Foglalja le szállását előre kedvező áron!

Időjárás a Cook-szigetek

A szigetek éghajlatát több tényező is befolyásolja, ilyen pl. a passzát szél és az esős időszak. Egész évben kellemes, lágy szellő lengedez. Összességében mind a 12 hónapot meleg időjárás jellemzi. Augusztusi hónap a leghidegebb, ugyanis ilyenkor a legmagasabb nappali hőmérséklet mindössze 25 Celsius fok. Ezzel szemben február a legmelegebb hónap, amikor átlagosan 29 Celsius fok van.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből