First Minute Costa Rica

Közép-amerikai ország, melyet még Kolombusz Kristóf fedezett fel, majd nevezett el. Neve spanyol nyelven szó szerint gazdag partot jelent. Gazdasága valóban virágzik. Partjait két óceán is mossa. Mesés tengerpartokon kívül találhat még itt hatalmas őserdőket, csodás vízeséseket és tavakat, illetve még működő vulkánokat.

Legjobb értékelést kapott szállodák Costa Rica-n

Costa Ricán mindenki megtalálhatja a hozzá illő kikapcsolódási formát. Ugyanis az ország rengeteg aktív és passzív programlehetőséget kínál. Vadvízi evezéseken vehet részt vagy magashegyi túrákat tehet tűzhányók körül. Ha valami pihentetőbbre vágyik, akkor csodaszép homokos partokon sütkérezhet, ehet, ihat. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ország, tekintse meg First Minute ajánlatainkat!

Időjárás Costa Rica-n

Az ország időjárása attól függ, hogy merre jár az ember, hiszen területenként változó lehet. A tengerpartok közelében természetesen melegebb van, átlagosan 30 Celsius fok körül mozog a hőmérséklet. Itt szinte egész évben forróság van.  A fennsíkokon és hegyekben van a leghidegebb, az erdők párásak és hűvösek. Utazásra legkiválóbb a decembertől áprilisig tartó időszak, ami a legszárazabb.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből