First Minute Macedónia

A Balkáni-félszigeten elterülő kis ország számos felfedeznivalót rejteget magában.  Az ország tele van bizánci műemlékekkel. Gyönyörű, kristálytiszta tavát, az Ohridi-tavat  rengetegen ismerik és szeretik, kellemes nyaralást lehet itt eltölteni. Fővárosa látnivalói mellett hangulatos bazárokkal rendelkezik, ahol öröm falatozni. 

Legjobb értékelést kapott szállodák Macedóniában

Macedónia egy kicsi, kevésbé ismert ország annál több látnivalóval. Fővárosa, Szkopje egy pezsgő város, legismertebb nevezetessége a középkori kőhíd. Az Ohridi tó, a Matka-kanyon és a hegyvidéki tájak mesés látványt nyújtanak. Emellett finom ételek és italok lelhetők fel az országban. Az utazóknak pedig nagyszerű szálláshelyek biztosítottak, megéri körülnézni a First Minute ajánlataink között.

Térségek és városok a környéken

Összes térség és város

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5600

Térkép

Időjárás Macedóniában

Éghajlatát tekintve kontinentális, a mediterrán és hegyvidéki időjárás jellemzői egyaránt érvényesülnek. Májustól szeptemberig nagy forróság uralkodik az országban, akár 40 Celsius fokos hőmérséklettel. Ilyenkor sajnos előfordulnak bozót és erdőtüzek. A telek általában elég hidegek, tartósan jellemzi fagy és havazás a vidéket. Ami az autós és légiközlekedést egyaránt megnehezíti időnként.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből