Bali Bali

Hivatalos megnevezés: Indonéz Köztársaság
Főváros: Jakarta
Állami irányítás: federatív köztársaság
Vallás: hindu (93%), buddhista, muszlim, protestáns, katolikus
Hivatalos nyelv: A hivatalos nyelv az indonéz. Használatosak a helyi nyelvek is.
Időeltérés: a közép-európai időhöz viszonyítva + 5 óra télen és +6 óra nyáron

Bali - már 301 434 Ft-tól

BALIRÓLBali Indonézia leglátogatottabb szigetei közé tartozik. Az egyenlítőtől csupán nyolc fokra fekvő vulkanikus eredetű szigeten a Gunung Agung szent vulkán (3142m) adja a központi látványelemet. Festői, zöld rizsteraszok, pálmaligetek és művész-műhelyekkel teli városkák jellemzik. Megnézheti a templomi ünnepségeket, a szép táncosnőket és a számos hindu műemléket is. A hindu vallás a sziget barátságos és jókedvű lakosságának életét nagy mértékben befolyásolja. Engedje, hogy a mágia átjárja testét és lelkét. A legismertebb tengerpart a hat kilométer hosszú, aranyhomokú Kuta, az ausztrál szörfösök kedvenc üdülőhelye éjjeli bárokkal, klubokkal és boltokkal. A kevésbé nyüzsgő Sanur és Nusa Dua jobb feltételeket nyújt az úszni vágyóknak.

Bali - már 301 434 Ft-tól

Legújabb értékelések Bali

Összesen: 7.2 A Hotel Parigata szép környezetben található, tele zölddel, de a medencéből hiányzik a zuhany, amit tiszta környezetben kell elhelyezni....

  • 8 Elhelyezés
  • 7 Ellátás
  • 6 Környék
  • 7 Alapár

Összegzés:
A Hotel Parigata szép környezetben található, tele zölddel, de a medencéből hiányzik a zuhany, amit tiszta környezetben kell elhelyezni. Sötét, nem túl tiszta sarokban volt, így a kliensek nem használták, kár, mert gyönyörű medence, napozóágyak és törölközők állnak rendelkezésre. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobákat a helyi személyzet naponta karbantartja. Ágyak tiszta, beállított és lapát csere./törülközők, fürdőlepedők/. A szobákba víz is volt a tájékoztatás szerint.Elégedettek voltunk.

Ellátás
Csak reggeliztünk, nem svédasztalos volt, hanem kontinentális. A választás egyszerű és szerény volt. / Tojás, tészta, rizs és néhány zöldség. Csak fekete tea, gyümölcslé nem, narancslé, mangó.Néha száraz keksz is volt a tányéron. szalámi, sajt, joghurt hiányzott. A desszertes tányéron egy darab dinnye és avokádó volt.

Hotel szolgáltatások
Hotel/recepció személyzet/segítőkész, kellemes/.

Tengerpart
Strand napozóágyak nélkül, ez a szálloda nem a tulajdonban van, térítés ellenében a szomszédokhoz kellett mennünk. Dagály, hol több alga, hol kevesebb.Egyébként elég tiszta és nyugodt a strand.

Mergenthalová Vlasta, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.03.20., Tartózkodás időpontja:: 2023.03.01 - 03.14.
Régió: Bali Bali, Sanur, Szállás: Parigata Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.2

  • 8 Elhelyezés
  • 8 Ellátás
  • 5 Környék
  • 7 Alapár

Összegzés:
Teljes leírás

Elhelyezés

Ellátás
fenntartások nélkül

Hotel szolgáltatások
menő

Tengerpart
teljes rendetlenség

Kovář Bohuslav, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.02.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.01.23 - 02.07.
Régió: Bali Bali, Kuta Beach, Szállás: The Jayakarta Bali Beach (Legian)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Bali