Bali Bali

  • Időtöltés

    Balihoz elválaszthatatlanul hozzátartozik a szórakozás, így élvezheti a híres bali táncosnők fellépését, a legkülönfélébb technopartykat stb. Bali azonban sport aktivitásokat is nyújt, jót étkezhet a sok stílusos étterem egyikében, ahol általában minden este kulturális előadást rendeznek, egyszóval mindenki meglelheti a magának tetszőt.

    Ha már a szállodai szórakozásnál vagyunk, akkor a kínálatában találni hagyományos táncokat, élőzenét oldies stílusban játszva és a helyi szállodai alkalmazottak esztrádműsorát is. A szálloda előadásai ingyenesek, professzionális szintűek, két órát vagy egész estén át tartanak.

    Ha a szállodai program nem érdekli, akkor próbálja meg az élettel telibb gazdag éjszakai életet. Az igazi élet azonban az ilyen bárokban és éjszakai klubbokban csak éjfél után kezdődik. Ha szeretne valamely diszkóklubban szórakozni (amelyekről Bali híres), akkor a legnagyobb koncetrációban Kuta és Legian között találja meg őket a Jalan Padma és a Jalan Kuta utcákon.

    A sporttevékenységek kedvelői értékelni fogják a vízi sportok gazdag kínálatát, amelyek között nem szabad, hogy hiányozzon a vízisí, szkúterok, parasailing, banánhajón való menet stb. A legnagyobb kínálat Benoa (Sanur és Nusa Dua strandok) öbölben található. A szörfösök édenkertje délnyugaton helyezkedik el (Legian, Kuta, Dreamland területe), de a szörfiskolákra és szörfösökre rálelhet Sanuru strandján és Nusa (Nusa Lembongan, Nusa Penida) szigetén. Balin természetesen búvárközpontok is léteznek, ahol vízipiával és könnyűbúvár – felszereléssel is lehet búvárkodni. Említsük meg ezeket: Padang Bai, Pulau Menjangan, továbbá a Taman Nasional Bali Barat Nemzeti Park és a Nusa Penida sziget környéke. Balin igazán nem fog unatkozni!