Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - Birmingham Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)

 • Leírás

  Birmingham Nagy – Britannia második legnagyobb városa. Körülbelül 2,6 millió lakosa van és a West Midlands aglomeráció része Nyugat – Angliában. A birminghami lakosok fő bevételeinek forrása az ipar. Gépkocsikat és gépkocsiipar alkatrészeket, elektronikát, kémiai anyagokat, üveget, fegyvereket, ékszereket és élelmiszert gyártanak. A nagy kulturális és etnikai változatosság ellenére Birmingham egy nagyon biztonságos és nyugodt város.
  Birminghamből ipari és üzleti központ elsőrorban 18. századi ipari forradalom idején jött létre. A város egy kicsiny angolszász farm – város alapjain épüét meg. Az utolsó időkben Birmingham egy széles és jelentős rekonstruckión ment át, amelynek részeként újjáépítették a régi utcákat és az egész főteret is. A város így jelentősen megváltoztatta addigi képét és légkörét.

  Birmingham azintén fontos közlekedési csomópont, ami előnyös földrajzi elhelyezkedésének köszönhető. A város diszponál nemzetközi repülőtérrel, Birminghamet Londonnal autóbuszjáratok kötik össze. A váris közlekedés nagyon magas minőségű, vonatok sűrű hálózata, villamosok és autóbuszok garantálják.

  Birmingham városa egy univerzális városnak tekinthető és a nagyvárosokkal szemben, mint például London egy egész sor előnye van. Nem a legalacsonyabb életszínvonallal rendelkezik és nagy a konkurencia a munkapiacon köszönhetően a bevándorlóknak is igen magas.

  Azon kívül, hogy Birmingham kellemes életkörülményeket biztosít, egy egész sor építészeti, kulturális attrakciót és emlékhelyet kínál. A város egyik domináns helye a Bull Ring bevásárlóközpont. A mi térségünkben ez inkább a Selfridges üzlethálózatnak köszönhetően ismert, mert az épületet egy cseh építész, Jan Kaplický vázolta fel.

  Birmingham három egyetem székhelye - University of Birmingham, Aston University és University of Central England. Megtalálják a magukét nemcsak a tudásszomjjal rendelkező emberek, hanem a sport szerelmesei is. A város rendelkezik néhány minőségi focipályával, mint például a Birmingham City és Aston Villa.

  Birmingham egy egyedüli attrakció tulajdonosa Nagy – Britanniában: itt található a legnagyobb belföldi akvárium, a National Sea Life Center. Továbbá találni itt 5 nagy multimozit, sok zenei klubbot, nyilvános könyvtárakat és internet kávézókat. Megtekintheti az itteni szépen rendbehozott angliai parkokat, botanikus kerteket és a helyi múzeumok kiállítását.

Legújabb értékelések Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - Birmingham

összes ajánlás Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - Birmingham