Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - London Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)

 • Repülési menetidő

  02:40

 • Leírás

  London területe kb. 1580 km2, lakossága kb. 9 millió fő. A világ egyik vezető globális városa, évi 27 millió látogatóval. Háromszor rendeztek itt Olimpiai Játékokat és több világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet (pl. Tower, a Királyi Botanikus kert, a Westminster-apátság és a Westminster-palota). A város több részre oszlik: London-City (pénzügyi központ), West End (bevásárló- és szórakoztató központja a városnak), East London, East End, Docklands, West London, South London, North London.

  Tower-bridge

  London leghíresebb hídja, amely a 19. század második felében épült. London északi és déli felét köti össze, de a tengeri kapcsolat fontossága vezetett a felnyitható középső nyílás megépítéséhez.

  Tower of London

  Sokáig királyi palotaként működött, de volt erődítmény, levéltár, csillagvizsgáló valamint főrendű foglyok számára börtön is. Többek között itt fejezték le VIII. Henrik két feleségét is: Boleyn Annát és Catherine Howard-ot. Jelenleg itt őrzik a koronaékszereket. Az őrök egyben idegenvezetők is és minden este végrehajtják a Kulcsok Szertartását és bezárják a tornyot éjszakára. Láthatjuk még a legendás hollókat is. Két legenda is fűződik hozzájuk; az egyik, hogyha elrepülnek a Towerből, akkor elpusztul a monarchia, illetve ha meghal egy holló, akkor a királyi család egy tagja is meg fog halni.

  London Eye

  London szimbóluma, a Milleniumi Óriáskerék 135 m magas és egy kört kb. 30 perc alatt tesz meg. Olyan lassan megy körbe, hogy az utasok kényelmesen tudnak ki- és beszállni. A fő központi részét a britek tervezték, a nyelet és a kerékagyat a csehek, a csapágyat, amin a kerék forog a németek, az utaskabinokat a franciák, a kötelek pedig Olaszországból érkeztek.

  A Westminster apátság

  London egyik legjelentősebb emlékműve. Az apátság gótikus stílusban épült és hagyományosan az angol királyok koronázási és temetkezési helye, valamint az királyi esküvőket is tartják.

  Big Ben

  London egyik szimbóluma, mely a maga idejében a világ legnagyobb órája volt. Az inga 4 méter hosszú. Jellegzetes melódiáját a BBC is alkalmazza, ütéseit is közvetíti.

  White Hall
  London egy utcája a Trafalgar-square és parlament közt, több minisztérium palotájával. És itt található a Downing Street, a mindenkori miniszterelnök otthona is. Az utca sajnos le van zárva, csak a kapun keresztül leshetünk be.

  Trafalgar-Square

  London közepén fekvő tér, amely az 1805-ös trafalgari tengeri ütközetnek állít emléket. A tér közepén magasodik Nelson admirális szobra, ő vezette a győztes csatát a napóleoni hadak ellen.

  Szent Pál Katedrális

  Reneszánsz és barokk stílusban épült és a világ ötödik legnagyobb temploma. 108 m magas. A római Szent Péter Bazilika ihlette. A templom alatt található Európa legnagyobb kriptája, ahol többek között a penicilint feltaláló Fleming is nyugszik.

  Buckingham Palota

  Állami alkalmak, uralkodói rendezvények színhelye és kedvenc turistacélpont is. A királyi család hivatalos lakhelye. A palota kapui egy évben csak két hónapig vannak nyitva.

  Hyde Park

  A királyi parkok egyike, tökéletes pihenőhely a város közepén. Ebben a parkban található többek között a Szónokok Sarka, ahol bárki bármiről elmondhatja a véleményét, valamint Diana hercegnő emlékszökőkútja.

Szállásértékelések - Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - London

Összesen: 10 Csodálatos nyaralás, minden tökéletesen ment, az Invia gondoskodott és minden információt időben és minőségileg adott.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Csodálatos nyaralás, minden tökéletesen ment, az Invia gondoskodott és minden információt időben és minőségileg adott. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű szálloda, szép szállás, kiváló ágyak. Barátságos és segítőkész személyzet, maximális elégedettség

Ellátás
A svédasztalos reggeli kiváló volt, ismételték, de nem bántam, mert nagyon finom volt

Szállás szolgáltatások
Minden hibátlan volt

Alena K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.08.28., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.19 - 08.23.
Régió: Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), London, Szállás: Premier Inn London Ealing

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Körülbelül negyedszer szálltunk meg a szállodában, kiváló elhelyezkedés, kiváló reggeli, tágas szobák.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Körülbelül negyedszer szálltunk meg a szállodában, kiváló elhelyezkedés, kiváló reggeli, tágas szobák. Teljes leírás

Elhelyezés
Azt javaslom, hogy fizessen külön az exkluzív szobákért, amelyek ingyenes hozzáféréssel rendelkeznek a társalgóhoz (napközben bizonyos órákban ingyenes harapnivalók és italok, beleértve az alkoholt is), a magasabb emeleteken. Nagyon kényelmes ágyak, fürdőkád és zuhanyzó.

Ellátás
Bőséges reggeli, nagy választék.

Szállás szolgáltatások
WiFi ingyenes

Alžběta S., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.08.25., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.19 - 08.22.
Régió: Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), London, Szállás: Hilton London Tower Bridge

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.3 Kiváló szállás Londonban, közvetlenül a Tower híd és a Tower mellett, a nagyszerű kilátást nyújtó éttermek és a szálloda melletti Tesco...

 • 8 Elhelyezés
 • 10 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kiváló szállás Londonban, közvetlenül a Tower híd és a Tower mellett, a nagyszerű kilátást nyújtó éttermek és a szálloda melletti Tesco élelmiszerekkel. Szintén közvetlen kikötő folyami hajóknak. Csak az ár nem egészen passzol a minőséghez, de gondolom, a londoni szállodák túlárazottak és régiek. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda fantasztikus helyen található, közvetlenül a Tower Bridge mellett. 8400 CZK/éj áron kaptunk egy szobát, kilátással a városon kívülre, a szemközti irodaházra. A szálloda szolgáltatásai a csillagoknak megfelelőek, a szálloda meglehetősen elavult, de ez elegendő volt. A szállodában felejtettünk egy játékot és kabátokat, másnap felhívtuk, mindent megtaláltak. Bár voltak bonyodalmak az átadással, a recepción nem tudtak semmit, hiába mondták telefonon az átvételi kódot, de kb 30 percig türelmesen foglalkoztam vele és végül a takarítónő mindent becsomagolva hozott. táska az aláírás ellen. Szóval a szálloda nagyszerű.

Ellátás
A szállás reggeli nélkül volt, de a szálloda éttermébe mentünk vacsorázni - egy finom vacsorát.

Szállás szolgáltatások
Minden nagyszerű, kivéve a zavaros fogadtatást

Pavlína K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.08.14., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.08 - 08.09.
Régió: Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), London, Szállás: The Tower

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.5 A szálloda egy szinten van.

 • 7 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda egy szinten van. Teljes leírás

Elhelyezés
A kezdeti problémára a kanapét nem lehetett kiteríteni, nem volt hely. Aztán megoldódott, adtak a srácnak egy szobát, ahol 1 ágyat konfirmáltak és minden rendben volt.

Ellátás

Szállás szolgáltatások

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.08.08., Tartózkodás időpontja:: 2023.07.29 - 08.03.
Régió: Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), London, Szállás: Dorsett Shepherd's Bush

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.8 Nem vagyok benne biztos, hogy ez csak az én benyomásom, vagy más anyukák benyomása, lehet, hogy elfogult vagyok, de ugyanannyit fizettem...

 • 6 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nem vagyok benne biztos, hogy ez csak az én benyomásom, vagy más anyukák benyomása, lehet, hogy elfogult vagyok, de ugyanannyit fizettem a szállásért, mint mások, és nem először látnak a recepción egy anyát egyedül a gyerekekkel, szóval hogy a gyerekek ne zavarjanak más vendégeket, félretesszük őt. Legalábbis én sok esetben így érzékelem és jelen esetben is így fogtam fel. A gyerekek 9 és 12 évesek, és a szálloda biztosan nem volt tele, így nem tudtak jobb szobába helyezni minket. Annak ellenére, hogy pusztán egy éjszakára vásároltuk a szállást, és a szoba szép volt, összességében csalódott voltam a szobával kapcsolatban. Nem akartam ott semmivel foglalkozni. Még a rossz angoltudásom és a fáradtságom is. Összességében többet várnék egy 4 *-os szállodától. Angliában is egy 2*-os szállodában voltunk elszállásolva, és határozottan kényelmesebb volt. Teljes leírás

Elhelyezés
2023.03.12-14.-ig a The Tower szállodában szálltam meg gyerekekkel. A szálloda kívülről nagyon szépnek tűnik, így a recepció és a szoba is. Amikor a recepcióról az emeletre mentünk, a személyzet már készen állt a lifttel. Kétágyas szobánk volt egy pótággyal. A szoba tiszta és illatos volt. Az ágy kényelmes. De azt szeretném kiemelni, hogy a pótágy, amin a lányom aludt, lapos volt, egyenesen besüllyesztve, ahol a rugók benyomódtak a hátba, és minden mozdulatot csikorgással, csikorgással kísért, így végül nem egyáltalán aludni. Nem tudom, miért, de a beígért kilátás a Tower Bridge helyett, egy tetőtér volt légkondicionálóval. A híd csak akkor látszott, amikor szinte az üveghez nyomódtunk... A zuhany elromlott, így egyébként önálló gyerek vagyok, egyedül zuhanyozom, nehogy leforrázzanak. Annak ellenére, hogy pusztán egy éjszakára vettük a szállást, a szoba szép volt, de így is csalódott voltam.

Ellátás
Reggeliztünk benne volt. Kiváló volt, csak az edények egy része volt piszkos.

Linda P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.03.24., Tartózkodás időpontja:: 2023.03.12 - 03.14.
Régió: Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), London, Szállás: The Tower

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Egyesült Királyság (Nagy-Britannia) - London