Együttműködés szervezőirodákkal

Kapcsolattartó személy

Szokodi BélaSzokodi Béla
Termék manager
telefon: +36 1 501 5643
email: szokodi.bela@invia.hu

Az Invia.hu számos utazásszervezővel áll kapcsolatban. Az utazási irodák kínálatának közvetítéséért jutalékos rendszerben dolgozunk, az internetes értékesítésre specializálódva az invia.hu weboldalon keresztül.

Ha Ön utazásszervező, és szeretné, hogy az Ön által kínált élmények, lehetőségek és desztinációk az Invia weboldalán és franchise programján keresztül is elérhetőek legyenek az érdeklődőknek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot termék menedzserünkkel.

Kérjük, amennyiben már rendelkeznek az együttműködés adminisztrációjához szükséges dokumentumokkal (utazásközvetítői/ügynöki szerződés, jutalékrendszer, utazási- és útlemondási feltételek, nyilvántartási adatok, logo, stb.), úgy egyúttal azokat is szíveskedjenek számunkra megküldeni. Ha saját foglalási rendszert üzemeltetnek, és adatbázisukat elérhetővé kívánják tenni számunkra XML,CSV, vagy egyéb formátumban, kérjük, hogy elérési útvonalat, illetve online foglalási rendszerükhöz logint és jelszót is szíveskedjenek küldeni értékesítési osztályunk részére. Az alábbi hivatkozás segítségükre szolgálhat xml állományok készítéséhez.


Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

A sikeres együttműködésben bízva,

Invia.hu