Manchester United - Chelsea / Angol Bajnokság

Egyesült Királyság (Nagy-Britannia), Manchester

Utazásleírás >

Adatok betöltése folyamatban...
Kis türelmet

Manchester United - Chelsea / Angol Bajnokság

Időpont ID száma: Megnézem

Ár: 969 € / 387.600 Ft / fő ártól

Utazás időpontja: 2023.04.21-24.

Utazás módja: repülővel

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegy illetékekkel, közvetlen járatokon, kis kézipoggyásszal (40x30x20 cm)
  • 3 éjszaka szállás 3*- os szállodában, 2 vagy 3 ágyas szobákban, önellátással
  • repülőtéri privát transzfer Manchesterben
  • rövid oldali mérkőzésjegy

Igény szerint választható felárak:

  • reggeli ellátás 15 € / fő / éj
  • magasabb kategóriás mérkőzésjegyek - lekérésre!
  • előre foglalt, egymás melletti ülőhelyek a repülőgépen 30 € / fő ártól (az árak járatonként változóak, ár pontosítása ajánlatkérés során)
  • elsőbbségi beszállás, nagyméretű (55x40x20cm) poggyásszal 50 € / fő ártól (az árak járatonként változóak, ár pontosítása ajánlatkérés során)
  • baleset-, betegség, poggyászbiztosítás és / vagy sztornó biztosítás kötéséért kérje ajánlatunkat!
  • budapesti repülőtéri transzfer igény esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!

Foglalás 50% előleggel lehetséges, amennyiben legalább egy hónap van a mérkőzésig. Egy hónapon belüli mérkőzés esetén 100%.
A feltüntetett díjak napi aktuális árak, amelyek a légitársaságok árainak, a szabad kapacitás függvényében illetve az utas egyedi igényeinek megfelelően változhatnak. Ajánlataink az aktuális beutazási szabályoknak és a klubok jegyértékesítési politikájának megfelelő állapotot tükrözi.

Forintos áraink 400 Ft/€ árfolyamon vannak feltüntetve. Forintos foglaláskor napi aktuális OTP banki valuta eladási árfolyamon számoljuk útjaink értékét.

Hazai csapat

Manchester United


Összes időpont

Leírás

Manchester városának neve sokszor előjön az újságok címlapján köszönhetően néhány területnek. A sportrészek a Manchester United fociklubbról és a Lancashire Country Cricket Club krikettklubbról szólnak. Az üzletnek és közgazdaságnak szentelt újságok főleg az üzleti központokról szólnak, mint például a Central Business District és a Piccadilly. A művészi felső tízezer pedig Manchester UNESCO emlékei közé avatásáról beszél.

Manchester északkelet Angliában fekszik, és majdnem fél millió lakosa van. A mai város területe már a rómaiak bejövetele előtt lakott volt. A középkorban Manchestert az egyház vette irányítása alá és 1301 – ben a király piacok megtartásának előnyét adományozta a városnak. Ettől az időtől kezdve Manchester virágzott, először az anyagszövés mesterének, majd az ipari forradalomnak köszönhetően. A 19. században építették fel a Bridgewater Canal, az első belföldi műkanálist Angliában. A feketeszén egyszerűbb szállításának szolgált. A Liverpool and Manchester Railway vitte először a világon vonatvágányon az utasokat. A 19. században a Manchester Ship Canal elérhetővé tette a városi dokkokat óceánjáró hajóknak. Manchester megtéríthetetlen veszteségeket szenvedett a 2. Világháború alatt, amikor a városra fordult a náci bombázók figyelme. A város történelmi központja elveszett a porban a romboló bombázás után, azonban a katedrálist sikerült újjáépíteni.

A háború után a kulturális élet újra virágzásnak indult. A legismertebb kiállító helyek közé tartozik a Salford Museum and Art Gallery, Lowry, Athenaeum, Manchester Art Gallery és a Cube Gallery területei. A múzeumok elsősorban a város történelmére öszpontosítanak. Az Imperial War Museum North, Manchester Jewish Museum, Manchester Museum, People´s History Museum és az Urbis írják le az élet fejlődését. Tématikusan oriantált múzeumok a Greater Manchester Police Museum, Museum of Science and Industry és a Gallery of Costume. A színpadon vezet a Manchester operahouse, amely a West End – ről származó színjátékokat játszik. A sarkában van a Palace Theatre és a Royal Exchange Theatre. A populáris zene manchesteri ipara adott életet olyan világhírű zenekaroknak, mint a Bee Gees, Oasis, Take That és a Simply Red. Az építészet a viktoriánus stílust és az üzleti város fényűzését tükrözi. Nem mindennapi számú felhőkarcoló meglepi első látásra az idelátogatót. Reprezentatív építmény a Manchesteri Vársoháza Alfred Waterhouse - tól. A kisebbségi lakosságot jutattja eszünkbe a klasszikus kínai kerület.