Jamaica Jamaica

 • Időtöltés

  Jamaikán biztos, hogy nem fog unatkozni. A nagy szállodaközpontok all inclusive programuk kertében sporttevékenységeket is kínálnak. A legtöbb helyen találni teniszpályát, asztali teniszt, esetenként mini golfot, vagy kikölcsönözhető hegyi kerékpár is. Eléggé elterjedt szolgáltatás a hegymászófalak vagy a bowling medencében.

  Ha szeretne szállodán kívül szórakozni, akkor biztos tetszeni fog majd a lovaglás, a belföldön a vadvízi evezés kajakon és gumimatracokon, vagy a négykerekű terepjárón való utazás. A tengerparton rendelkezése állnak a vízibiciklik, kajakok, vitorlások vagy kipróbálhatja a búvárkodást. Látogassa meg a delfináriumot, élje át a delfinekkel vagy a rájákkal való hajókázást. Jamaika szintén híres golf paradicsom egy sor minőségi pályával.

  Búvárkodás

  Jamaika sok olyan búvár célállomása, akik a gazdag tengeralatti világot szeretnék felfedezni. Az elsüllyedt hajóroncsok és lezuhant repülőgépek roncsai mellett egy egész sor korall terület van itt. Majdnem minden egyes szállodánál találni többé – kevsébé csábító korallzátonyokat.

  A legkeresetebb hely a búvárkodásra a Montego Bay központ, amely rögtön több attraktív helyet kínál, beleértve az ún. Airport Reef – et sok barlanggal és alagúttal.
  Mindenképp látogasson el Negril-be, ahol több kilométeres csadálatos korall - zátonyt látni. Éppen itt keresett két repülőroncs is, sok tengeri élőlény otthona.
  A búvárfelszerelés helyben kikölcsönözhető, rendelkezésre fog állni búvárinstruktor is, tehát semmitől se féljen és nyugodtan fedezze fel a vízalatti világ szépségeit.

  Éjszakai élet

  Ha a szállodaközpont területén belül fogja keresni a szórakozást, akkor leggyakrabban a szálloda animációs esti programjaival találkozhat előadások vagy diszkók formájában. A szállodában rendelkezésre áll a gyerekek és tínédzserek számára is fenntartott klub.

  Ha Jamaika tengerparti központjainak az egyikébe köszönt be, akkor a szórakozásról a klubbok és diszkók gondoskodnak. Negrilben az éjszakai élet egyenesen a tengerparton zajlik, ahol élőzenés vacsorákat rendeznek a szabad ég alatt. Természetesen nem hiányozhat a reggae zene. Emellett a „The Jungle“ hatalmas diszkó is szórakozásra hív, ahogy a végtelen számú bár, étterem és éjszakai klub. Látogasson el a Rick’s Café - ba, a leghíresebb éjszakai klubba a szigeten, biztos, hogy nem fog csalódni.