Jamaica Jamaica

Hivatalos megnevezés: Jamaica
Főváros: Kingston
Állami irányítás: parlamentáris demokrácia
Vallás: protestáns
Hivatalos nyelv: angol
Időeltérés: - 6 óra

Jamaica - már 352 885 Ft-tól

JamaicárólJamaica exotikus természeti világa és a karib-térség tengerpartjai már több tíz éve vonzza ide a turistákat.

Jamaica - áttetsző vizű öblök, fehér homokú tengerpartok és korallzátonyok, ahol több, mint 700 halfajta él. A sziget keleti részén található legmagasabb pontja a Blue Mountain Peak, 2256 m magas. Az élet itt a reggae ritmusában zajlik, mely stílust Bob Marley nevéhez fűződik. Az észak-keleti szél és a délutánni szellők állandó, kellemes hőmérsékletet biztosítanak a tengerparton. Jamaica a tengerparti sétákon, horgászaton vagy vitorlázáson kívül golfozási, búvárkodási, fürdőzési és vadvizi evezés lehetőségét is kínálja. A szigetet Kolumbusz Kristóf fedezte fel 1494 és foglalta el a spanyol korona nevében. Az évek során Nagy-Britannia fennhatósága alá került és később teljesen önállósult.

Jamaica - már 352 885 Ft-tól

Szállásértékelések - Jamaica

Összesen: 8.9 Remek nyaralás

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
Kiváló szállás, tökéletes tisztaság a szállodában

Ellátás
Az ételválaszték kiváló, a választék nagy, a minőség kiváló

Szállás szolgáltatások
A kiszolgálás kiváló, csak néhány pincérnő tudott keményebben próbálkozni és barátságosabb lenni

Tengerpart
A strand gyönyörű és nagyon kellemes, kevés ember. Így éltük meg őt az első napokban. Aztán volt egy kis balszerencsénk az időjárással, 3 napig nagy hullámok voltak, amik "hozták" a tengeri füvet, majd beszennyezték a strandokat. A strandok tisztítása sokáig tartott, és nem volt elegendő. De ez valószínűleg kivételes helyzet volt.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.19., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.04 - 02.15.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Royalton Negril

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Luxus szálloda jó helyen. Annak ellenére, hogy gyerekek nélkül voltunk ott, a program és minden általam tapasztalt alapján a szálloda...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Luxus szálloda jó helyen. Annak ellenére, hogy gyerekek nélkül voltunk ott, a program és minden általam tapasztalt alapján a szálloda nemcsak a felnőttekre emlékezik olyan eseményekkel, mint pl. buli a tengerparton vagy habparti a medencénél, hanem a legkisebbre is gondol. meggyőzte az animátorok meglehetősen nagy csoportja. Teljes leírás

Elhelyezés
Szobatiszta fürdőszoba és wc is. Rendszeresen takarítva minden nap. És ami a legjobban meglepett, hogy a szobában lévő hűtőben nem csak a víz volt ingyen (ahogy pl. Egyiptomban vagy Törökországban szokás), hanem minden ital, beleértve a kólát és az alkoholt is. És minden második nap minden feltöltődött.

Ellátás
Az étel szörnyű. A vegetáriánusok, a húsevők és a tenger gyümölcsei szerelmesei egyaránt találnak maguknak megfelelőt. Mindig sok friss gyümölcs és zöldség. Vacsorára friss kókuszdió is kapható. És minden nap más témájú vacsora, legyen szó sült malacról, homárról, bálnavadászatról stb. A rengeteg egyéb étel mellett. A vacsora kiszolgálása nagyszerű volt, akár a víz utántöltése, akár a bor szállítása és utántöltése (egyébként elég kellemesen meglepett a minőség).

Szállás szolgáltatások
A szálloda végtelen számú kirándulást kínál a sziget körül. Sznorkelezés és búvárfelszerelés bérlése a strandon. Padlle deszka kölcsönzés, vízi attrakciók és egyéb vízi attrakciók.

Tengerpart
Szálloda közvetlenül a strand mellett. A strandot minden reggel takarította a legátus, elegendő mennyiség volt (nem reggeli versenyek törölközővel a helyért), a strand bárja nagyszerű volt a strand egy részén, ahol raegge-t játszottak, a strand másik része csendesebb volt. . A tenger tiszta és meleg, enyhe fokozatos belépés a vízbe. Nem messze a parttól tengeri fű, ahol tengeri csillagok úszkáltak, és néha feltűnt ott egy tengeri sün (vízicipőt javaslok, legalábbis gyerekeknek). Nem messze a parttól egy kisebb, élettel teli korallzátony és időnként egy-egy nagy kétmotoros rája tűnt fel???? egyébként a teljes úszásra kijelölt területen a maximális mélység 3 méter, így vízi játékra, úszásra ideális, akár felnőtteknek, akár gyerekeknek.

Lukáš W., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.02., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.22 - 10.30.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Riu Negril

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Remek nyaralás. Minden rendben ment. És ami a legfontosabb, az időjárás remek volt.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek nyaralás. Minden rendben ment. És ami a legfontosabb, az időjárás remek volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás megfelelt az elvárásoknak.

Ellátás
Az étel nagyszerű.

Szállás szolgáltatások
Magas színvonalon elégedettek vagyunk.

Tengerpart
A strand nagyszerű.

Emil T., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.30., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.17 - 10.25.
Régió: Jamaica Jamaica, Discovery Bay, Szállás: Grand Bahia Principe Jamaica

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.8 Elégedett vagyok az ünnep teljes lefolyásával, minden úgy működött, ahogy kellett. Az ár/teljesítmény arány rendben van. Aggódtunk az...

 • 9 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Elégedett vagyok az ünnep teljes lefolyásával, minden úgy működött, ahogy kellett. Az ár/teljesítmény arány rendben van. Aggódtunk az esős évszak miatt (szeptember vége/október), de ha esett az eső, az pár perc, max egy óra kérdése, és miután alábbhagyott ismét sütött a nap, nem volt hatással a hőmérsékletre. . A nappali és az éjszakai hőmérséklet közötti különbség minimális, a magas hőmérsékletet a 80%-os páratartalom és a 31°C-os meleg tenger fokozza. Ez nem lenne lehetséges légkondicionálás nélkül a szobában. A nedves dolgokat nem lehet kint szárítani az erkélyen. Sötétedés után helyi kabócák "koncertje" van, és napkeltéig játszanak. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas, tiszta szoba és fürdőszoba napi takarítással és törölközőcserével. Nagy kényelmes ágy (superior szoba kertre néző kilátással). Fürdőszoba - zuhanyfüggönyös, elég tágas, nincs szűk körülmény. Említést érdemel a WC öblítő rendszer, amerikai stílusú :-) Erkély két fotellel és egy kis asztallal.

Ellátás
Az étel ízletes és elegendő volt, három csillagnak megfelelő. Ételek svédasztalos formában, melegen, tányérokon, a séf által az Ön választása szerint. Desszertek - muffin, "zsemle" és gyümölcs (papaya, ananász és görögdinnye). Az étterem légkondicionálatlan, nyitott terület, kilátással a strandra és a tengerre. Volt all inclusive, bár szolgáltatásunk rendben volt, italok nagy választékával. A Red Stripe csapolt sör is OK.

Szállás szolgáltatások
A szobánk közvetlenül a főépület mellett volt, ahol az étterem és a medence volt. Egész tartózkodásunk alatt nem használtuk, mert a strand és a tenger tökéletes volt, kár a medence mellett feküdni :-) A szobában lévő széfet használtuk, ami elég nagy (kényelmesen elfér egy laptop) ill. egyszerű kezelőszervei vannak. Lehetőség van a szálloda recepcióján küldeni a kilátást (mi máshol vettük bélyeggel).

Tengerpart
A strand gyönyörű, közvetlenül elérhető a szálloda étterméből. Nyugágyakat és napernyőket a szálloda biztosít. A víz tiszta, a strand karbantartott. Naplemente után mindig kitakarították a napágyainkat, ez volt az egyetlen apró mínusz, mert az úszás akkoriban egyedülálló. A reggeli séták gyönyörűek voltak, sok halat, ráját lehetett látni a vízben. Ennek az időszaknak az az előnye, hogy kevesebben vannak a strandon.

Silvia, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.15., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.26 - 10.04.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Legends Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

2 fénykép

Összesen: 9.8 Szuper

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szuper Teljes leírás

Elhelyezés
Minden rendben

Ellátás
Nagyon tetszett nekünk

Szállás szolgáltatások
Mindenki igyekezett befogadni minket

Tengerpart
A strand kicsi, de mindig találtunk helyet ????

Miroslav N., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.05.21., Tartózkodás időpontja:: 2023.04.23 - 05.01.
Régió: Jamaica Jamaica, Ocho Rios, Szállás: Couples Tower Isle

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

12 fénykép

Összes szállásértékelés Jamaica