Jamaica - Negril Jamaica

  • Leírás

    Rychle se rozvíjející letovisko na západním výběžku ostrova. Podél pobřeží se táhne nádherná, 10 km dlouhá pláž s bělostným pískem a průzračně modrou vodou. Na jihu města si v negrilském golfovém klubu můžete zahrát golf či tenis. Oblíbenou zábavou je cesta na koni k romantické zřícenině Whitehall nebo vyjížďka loďkou na Booby Cay, kde hnízdí vzácné druhy ptactva (místo natáčení filnu 20000 mil pod mořem). Dobrodruzi se mohou plavit na kánoji do tajemné Obrovské bažiny, chráněné přírodní rezervace, pro odvážnější je zde také nudistická pláž. Negril je i pravým rájem pro potápěče a vyznavače šnorchlování.

Legújabb értékelések Jamaica - Negril

Összesen: Miután megérkeztünk Montego Bay-be felemás érzéseink voltak. A reptéren az alkalmazottak nem voltak éppen szívélyesek a keleti blokk...

Bevezetés
Miután megérkeztünk Montego Bay-be felemás érzéseink voltak. A reptéren az alkalmazottak nem voltak éppen szívélyesek a keleti blokk turistáival. Teljesen másképpen viselkednek az amerikaiakkal. A Negrilbe vezető út a kisbusszal őrületes volt. A közlekedési szabályokat itt nem respektálják, de karambolt nem láttam. Az úton látszott a lakosok közötti hatalmas különbség. A helybeliek viszont nagyon kellemesek, szolgálatkészek. Teljes leírás

Elhelyezés
A Merrills I-ben lakályos szállásunk volt, minden működött, a légkondícionálás is. Gyönyörű kilátás nyílt az erkélyről a trópusi kertre. Éjszaka csodálatos hangokat hallattak a madarak, állatok. Tisztaság volt, a szobánkon állatok nem voltak. Jól aludtunk.

Ellátás
Pikáns volt a hús, de többfélét kínáltak, jó volt.

Hotel szolgáltatások
Naponta alaposan kitakarítottak és kitűnő hangulatot biztosított a bár személyzete, akik reggeltől fogva szórakoztatták a vendégeket, táncoltak, viccelődtek és csodálatos, ahogy a koktélokat keverik. Kitűnő volt.

Tengerpart
30 m-re volt a strand, ahol egész nap nyitva a bár. Gyönyörű a strand, be sem tudtuk az egészet járni.

Összegzés
Ajánlom az Ocho Riosba szervezett kirándulást, kényeztetheti a delfineket, hihetetlen élmény...vannak vízesések, a Bob Marley múzeum. A jamajicaiak barátságosabbak , mint az arabok, és azt hiszem, aki ide egyszer ellátogat, újra visszavágyik.

Bubík Rostislav, 2008.12.19., Tartózkodás időpontja: 2008.01.25 - 02.01.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Merrils Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (19) Nem (4)

Összesen: Az első csalódást követően, csodálatos nyaralás volt.

Bevezetés
Az első csalódást követően, csodálatos nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Fun Holiday szálloda. Ez egy kis szálloda, csupán 40 szobája van. Egyszerűen , de kellemesen berendezett. Naponta takarítottak. Ha nem az amerikai fiatalok közelében fog lakni, kellemes nyaralása lesz. Az első 4 éjszaka nem volt ilyen szerencsénk, nem tudtunk aludni. Szerencsére elutaztak, így minden rendben volt.

Ellátás
Ha olyan All Inclusive-ra számít mint Egyiptomban, Tunéziában vagy Törökországban, csalódni fog. Nem olyan nagy a választék, de a szálloda nagyságának megfelel. Mindig kitűnő volt az étel, a nyaralás alatt egyszer sem volt emésztési problémánk. Sok zöldséget és mindenféle gyümölcsöt kínáltak, de teljesen hiányoztak a sajtok. Az étlap az amerikai vendégekhez alkalmazkodik - hasábburgonya, hamburger, valamint az olaszokhoz - spagetti, tésztefélék, pizza, de volt választék húsból és halból is.

Hotel szolgáltatások
Közvetlenül a szállodánál szkúterek vannak, volt medence és pezsgőfürdő.

Tengerpart
A strand nagyon kicsi, de naponta takarították, volt elég nyugágy és napernyő. A megérkezést követő napon volt a dagály és a tenger hínáros lett, de utána gyönyörű volt.

Összegzés
Ha nem zavarja egész nap a marihuana "illata", akkor mindenképpen ajánlom, gyönyörű nyaralás volt. 100 %-os szolgáltatásokra viszont nem számítson, Jamaika jelszava: No problem. Nagyon olcsók a vizisportok, a szkúter pl. 30 percre 30 dollárba kerül, az ejtőernyőzés szintén. Mindent amerikai dollárban fizetnek, nem kell beváltania.

Breska Danuse, 2008.06.14., Tartózkodás időpontja: 2008.03.25 - 04.06.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Merrils Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: Ez egy gyönyörű, zöld sziget, türkiszkék a tenger, mindenkinek ajánlom.

Bevezetés
Ez egy gyönyörű, zöld sziget, türkiszkék a tenger, mindenkinek ajánlom. Teljes leírás

Elhelyezés
Szolíd szállásunk volt, egy erkélyes szobában laktunk, egész nap volt meleg víz, naponta rendesen kitakarítottak, de vigyázat a szobán lévő gyíkokkal. A széfért fizetni kell, 10 dollár zálogért kaptunk törölközőt a strandra.

Ellátás
Kicsit korlátozott volt a választék, naponta különféleképpen elkészített tojás, hiányzott a sajt, joghurt. Sok rizst, tésztafélét, csirkét és finom halat kínáltak, egész nap volt gyümölcs - ananász, dinnye, papaya, kínáltak dzsúszokat, sört, alkoholt. Minden jó volt. Összegezve: lehetett volna jobb is, de így is megfelelt.

Hotel szolgáltatások
Ha kirándulni megy és másnapra nem akar csomagot, vigyázat, csak 22 óráig tart a vacsora, utána már csak aludni mehet. Mindenki beszél angolul, az értekezésnél igyekvőek.

Tengerpart
Közvetlenül az ebédlő terasza alatt volt egy keskeny strand, de ez nem számított, mert a szálloda nem nagy, így a strandon is van elég hely. A nyugágyak ingyenesek. A tenger gyönyörű, csodálatosak a korallok. Olcsón ki is hajózhat. Jó volt a medence, ami többnyire üres volt.

Összegzés
Szép nyaralás volt, az időjárás változékony - délután minden nap esett a trópusi eső, különben meleg volt és kisütött a nap, az eső még jól is esett. Legrosszabb a repülés volt. A repülőgép kicsi, legfeljebb európai utakhoz , nem pedig ilyen hosszú útra alkalmas, ami 17 órás. 2x átszálltunk, a repülőgép személyzete siralmas. Ezt a repülőtársaságot azonnal megszüntetném, ehhez hasonlót még soha sem tapasztaltam. Különben Jamaika egy varázslatos sziget, mindenkinek ajánlom.

Jiráček Stanislav, 2008.04.07., Tartózkodás időpontja: 2008.03.25 - 04.06.
Régió: Jamaica Jamaica, Negril, Szállás: Merrils Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

összes ajánlás Jamaica - Negril