Mexikó - Acapulco Mexikó

  • Leírás

    A Csendes – óceán mellett elterülő Gurerró mexikói relaxációs üdülőhely, Acapulcó kiemelkedik a többi nyaralóközpont közül. Körülbelül 300 kilométerre fekszik Cuidad de Mexico Mexikó fővárostól, állandó lakossága 630 000 lelket számol. Acapulcó elnevezését a város területén 2000 évvel a spanyol invázió előtti lakosaitól kapta. Náhuatl nyelven acapulco „a hely, ahol nádrengeteg állt.“

    A város közkedveltsége 1927 – ben növekedett meg a fővárossal összeköttetésben lévő autópályának köszönhetően. A gazdagabb mexikóiak felfedezték Acapulcó szépségét és itt töltötték a nyári hónapokat. Röviddel ezután Acapulcó felhívta magára a hollywoodi filmesek figyelmét is. A város feléledésének utolsó pontja volt a nemzetközi repülőtér kiépítése és megnyitása. Mostmár semmi sem gátolja az idegenforgalom fejlődését és az üdülőközpont látogatottsága ezért évről – évre nő.

Szállásértékelések - Mexikó - Acapulco

Összesen: 6.3 A szervezés és az idegenvezető szolgáltatásai nagyon színvonalasak voltak.

  • 7.3 Elhelyezés
  • 3.2 Ellátás
  • 6.8 Környék
  • 8 Részvételi díj

Bevezetés
A szervezés és az idegenvezető szolgáltatásai nagyon színvonalasak voltak. Teljes leírás

Elhelyezés
Mexico Cityben, a Majestic szállodában laktunk, színvonalas volt. Hiányzott a hűtőszekrény, amit egy ilyen klíma mellett ,egy ilyen színvonalú szállodában természetesnek tartanék. Az Acapulcóban lévő Casa Inn-ben is hasonló volt a probléma.

Ellátás
A Majestic szállodában az étkezés színvonalas, nagy választék volt gyümölcsből. A Casa Inn szállodában az étel és a választék már nem volt ennyire jó. 3 féle gyümölcsöt kínáltak, a menü nem ízlett és szerény volt.

Szállás szolgáltatások
A Majesticben hiányzott az internet. A szobát takarították.
A Casa Inn szállodában internet is volt, és a szolgáltatások itt is standard színvonalúak voltak.

Tengerpart
A kirándulások jól szervezettek, az idegenvezetőnk pedig standardon felüli volt. A program is gazdag volt, választhattunk.

Fakultatív programok, túrák
##translate## Organizace výletů na dobré úrovni, služby delegáta možno označit jako nadstandartní. Poznávací program bohatý, možnost výběru.

Szállás általános értékelése
Annak ellenére, hogy bizonyos szempontból nem voltam elégedett - a szoba berendezése, étkezés- a benyomásom jó, gyönyörű a természet és a program is a várakozásnak megfelelő volt.

Mořkovský Miroslav, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.12.11., Tartózkodás időpontja:: 2007.12.06 - 11.25.
Régió: Mexikó Mexikó, Acapulco, Szállás: Majestic

Összes szállásértékelés Mexikó - Acapulco