Srí Lanka - Bentota Srí Lanka

 • Repülési menetidő

  11:40

 • Leírás

  Bentota Colombotól 62 km-re délre fekszik. Az üdülőhelyen több szállót, vasútállomást, postát, bevásárlóközpontot, kávézót és szabadtéri színházat találunk, ahol a helyi hagyományos állarcos előadásokat szervezik. A tengerpartot pálmák tucatjai övezik.

Legújabb értékelések Srí Lanka - Bentota

Összesen: 8.4 Jó, de a Blue Sky Travellel a nyaralás elég drága volt.

 • 8.1 Szállás
 • 8.6 Ellátás
 • 9.3 Környék
 • 3 Alapár

Bevezetés
Jó, de a Blue Sky Travellel a nyaralás elég drága volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, elég jól felszerelt szálloda. Gyenge a légkondícionálás. A padlót nem mossák fel, piszkos. Különben egy kis borravalóért ez is rendben volt.

Ellátás
Az étel kitűnő, tökéletes a kiszolgálás. Az ételek többsége csípős, de szuper a választék. Gyümölcsből volt ananász, papaja, dinnye. Mivel nagyon magasak az árak, a többiek tanácsára nem rendeltünk langusztát. Csak félpanziónk volt, az italok nagyon drágák voltak.

Hotel szolgáltatások
A bárban és a minibárban az italok rendkívül drágák. A minibárba inkább a szállodán kívül vásároljon innivalót. A helybeliektől rendeltünk kirándulást. Vigyázat az árakkal. Nem nagyon akarnak alkudni.

Tengerpart
Gyönyörű, homokos a strand. Nagy hullámok voltak. Nagyon élveztük. A búvárkodás nem sokat ért. Kevés a korall és a hullámok miatt zavaros a víz.

Összegzés
Elég drága nyaralás volt, biztosan olcsóbban is megrendelhető, különben ajánlom.

Vokáč Jan, 2008.10.02., Tartózkodás időpontja: 2008.09.19 - 10.01.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Szállás: Bentota Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (1)

Összesen: 6.7 Srí Lanka egy nagyon szép ország, gyönyörű a természet és nagyon kellemesek a lakói. Látszott, hogy a tsunamit még nem heverték ki...

 • 5.9 Szállás
 • 7.4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Srí Lanka egy nagyon szép ország, gyönyörű a természet és nagyon kellemesek a lakói. Látszott, hogy a tsunamit még nem heverték ki teljesen, de ennek ellenére nagyon jól éreztük ott magunkat és szívesen visszamennénk. A szállodán kívül nagy a szegénység, minden apróságot értékelnek. Teljes leírás

Elhelyezés
Ez egy 2+ csillagos szálloda, ezért luxusra nem számítottunk, igénytelen vendégeknek azonban ideális szállás lehet, kellemes, családias a légkör, naponta takarítanak - ami nem sok mindenből áll, inkább csak beágyaztak. Ajánlom , hogy a pénzét, értékeit tegye a széfbe, vagy zárja el a bőröndbe.

Ellátás
A mi szállodánkban az étel változatos volt, de elég csípős és nagyon fűszeres. Az első pár nap még kibírható, de utána inkább az éttermekbe jártunk, vagy gyümölcsöt ettünk.

Hotel szolgáltatások
Végül is elégedettek voltunk, csak néha az ebédlőben lassú volt a kiszolgálás. Volt pénzváltó, internet percenként 1 dollárért, a személyzet minden téren készséges .

Tengerpart
Szép, a nyugágyak a szálloda kertjében vannak, de a nyilvános strand homokján is feküdhet. A nagy hullámok miatt a tengerben nem lehet úszni, de gyönyörű és meleg.

Összegzés
Maximálisan elégedett voltam, a nyaralás a várakozásnak megfelelő volt, sőt felül is múlta az elképzeléseinket. A Cedok szép kirándulásokat szervezett.

Rakovanová Daša, 2008.02.21., Tartózkodás időpontja: 2008.02.20 - 02.09.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Szállás: Lihinia Surf

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: Egy német utazási irodával repültünk 2007 júliusa és augusztusa között, nem volt esős évszak. A szálloda fele üres volt, különben 360...

Bevezetés
Egy német utazási irodával repültünk 2007 júliusa és augusztusa között, nem volt esős évszak. A szálloda fele üres volt, különben 360 vendéget képes befogani. Egyedül voltunk ott csehek, volt egy magyar család, szlovének, lengyelek és 80 %-ban németek. Teljes leírás

Elhelyezés
Kétágyas, légkondícionált szobánk volt, zuhanysarokkal, SAT TV-vel. Az erkélyünk a kókuszpálmákkal tele strandra nézett. Naponta 2x takarítottak, friss virággal díszítették ki az ágyakat. A személyzet maximálisan készséges, előzékeny és udvarias? Minden találkozásnál köszönnnek - a karbantartótól a managerig. Naponta 2x takarítottak, beágyaztak, virággal díszítették az ágyakat. A medencénél is van kiszolgálás, ébresztést is lehet kérni, ha kirándulni megy csomagot kap, ha születésnapja van tortát kap a szobára, stb. Ha hetente ad 100 rúpia borravalót - ami átszámítva 20 korona - imádni fogják és vízzel is ellátják.

Ellátás
Félpanziónk volt - az étkezés svédasztalos, minden rendben volt - egy hét után elkezdtünk diétázni, olyan sokat ettünk. A reggeli néhány meleg ételből és hideg büféből állt. Volt gyümölcs, saláták, az omlettet kérésre a szakács a vendég előtt készíti. Vacsorára kb. 15 féle meleg ételt kínáltak, volt gyümölcs, sütemény, a kávé, tea és a víz a vacsorához tartozott.

Hotel szolgáltatások
Nem hiányzott semmi - ami csak eszünkbe jutott, mindent kaptunk, mindent elintéztek? Volt tenisz, vizisportok a szálloda előtti lagúnában - a szálloda két oldalról vízzel körülvett - óceán és a folyó. A folyón non-stop forgalom van. Volt biliárd, íjászat, a strandon sakk és 2 medence.

Tengerpart
A strand az ablakaok alatt volt.

Gyönyörű, hosszú, a szálloda előtt homokos - a parttól 50 m-re is sekély a víz. Jobbra 200 m után sziklák vannak, augusztusban nagyszerű, szörfözésre is alkalmas hullámok voltak.

Összegzés
A szálloda, a szolgáltatások, az étel és a személyzet tökéletes.

Ajánlom a helyi vezetőkkel a kirándulásokat - fele áron kínálják mint a szálloda. Kapil de Silva úr telefonszáma: 0094 714 33 46 56 - beszél angolul és németül és portugál ősei vannak. Szuper áron mutatja be Srí Lankát. Valamit az oltásokról. Nem voltunk beoltva? Különben mindent láttunk, amire kíváncsiak voltunk: az ültetvényeken a kókuszt, banánt, papaját, ananászt, mangót, avokádót, litchit, duriant és rengeteg számunkra ismeretlen gyümölcsöt, a rizst, kaucsukot, teát, kakaót , borsot, vaníliát. Szabadon jártak az állatok : elefántok, majmok, krokodilok, varánuszok, stb.

Xxx Stránky Zde:, 2007.08.11., Tartózkodás időpontja: 2007.07.21 - 08.07.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Bentota, Szállás: Centara Ceysands Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (19) Nem (0)

10 fénykép

összes ajánlás Srí Lanka - Bentota