Srí Lanka - Beruwela Srí Lanka

 • Repülési menetidő

  11:40

 • Leírás

  Beruwela 56 km-re délre Colombo-tól fekszik, egy 130 km hosszú terngerpart kezdetén, ahol az utóbbi években a turista forgalom robbanásszerűen megnőtt. Itt egész évben lehetséges a fürdőzés.

Legújabb értékelések Srí Lanka - Beruwela

Összesen: A szálloda nyugodt helyen, Beruwel és Bentota között fekszik.

Bevezetés
A szálloda nyugodt helyen, Beruwel és Bentota között fekszik. Teljes leírás

Elhelyezés
Minden szobájuk tengerre néző. A szobák tiszták, naponta kitakarítottak, minden problémamentesen zajlott. Volt egy szép ebédlő terasszal, ahol nagyon kellemes volt üldögélni.

Ellátás
Meglepett, hogy egy 3 csillagos szállodában úgy tálalnak, mint nálunk egy luxus színvonalú helyen. Vacsorára előételt és kitűnő salátákat is kínáltak, leves is volt. 2 féle étel közül választhattunk, az egyik mindig hal volt, mindig más fajta és más módon készítve. Kitűnő volt.

Hotel szolgáltatások
Nagyon jól gondoskodtak rólunk. Ez inkább egy családi típusú szálloda, ahol az egész személyzet készséges.

Tengerpart
A szálloda mellett van egy kert medencével, a tenger is csak pár m-re van a szállodától. A korallzátonyok védik, így nincsenek nagy hullámok. A víz tiszta és meleg. A közelben van egy kis sziget, ahol búvárkodni lehet. Közvetlenül mellette fekszik a búvárközpont , ahol szolgáltatásokat nyújtanak.

Összegzés
Ajánlom, egy nyugodt nyaralás volt, ha rendel kirándulásokat is, nem fog unatkozni és elégedett lesz.

Névtelen, 2009.01.17., Tartózkodás időpontja: 2009.12.14 - 2008.12.30.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Szállás: Earl´s Reef (ex. Taprospa Beach Hotel)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (1)

Összesen: 8.9 A szállodában tisztaság volt, a személyzet figyelmes, az adott időben a tengerben nem fürödhettünk - nagyok voltak a hullámok. Az utazási...

 • 9.1 Szállás
 • 9.6 Ellátás
 • 8.2 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A szállodában tisztaság volt, a személyzet figyelmes, az adott időben a tengerben nem fürödhettünk - nagyok voltak a hullámok. Az utazási iroda nem szervezett kirándulásokat, az idegenvezető egész idő alatt nem mutatkozott. Magunkra voltunk utalva. Teljes leírás

Elhelyezés
Egyszerű, de a személyzet takarított és cserélt törölközőt.

Ellátás
Változatos, de szinte minden csípős, ilyen a konyhájuk. Engem ez nem zavart.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatások a kategóriának megfelelőek. Nem tudom miért zárt be a medence melletti bár 18 órakor és 14 órakor is az ebédlőbe kellett kávéért menni.

Tengerpart
Tiszta, de a közelben egy folyó torkollik a tengerbe, ami szennyezi a vizet. Inkább 100 m-rel messzebbre járjon.

Összegzés
Ajánlom, látogasson el ebbe az exotikus országba.

Strmiska Miroslav, 2008.10.02., Tartózkodás időpontja: 2008.09.10 - 09.25.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Szállás: Club Palm Garden

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 4.5 A szállodába 21 órás késéssel érkeztünk, a hazautazás alkalmával 12-től érvénytelen volt az All Inclusive. Amikor elveszett a csomagunk a...

 • 6.1 Szállás
 • 3.2 Ellátás
 • 1 Környék
 • 3 Alapár

Bevezetés
A szállodába 21 órás késéssel érkeztünk, a hazautazás alkalmával 12-től érvénytelen volt az All Inclusive. Amikor elveszett a csomagunk a szállodai személyzet nem volt hajlandó segíteni. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobákról hiányzik a TV. A rádió sem működött.

Ellátás
A 15 óráig nyitva tartó büfében szerény volt a kínálat - hasábburgonya, sambusa, banán vagy egy kis tálka paradicsomsaláta.

Hotel szolgáltatások
A recepción nem készségesek - sajnos panaszt kellett tennünk a managernél. Elveszett a repülőtéren a csomagunk, de nem voltak hajlandók telefonálni. Párszori kérésre is úgy nézett ránk a recepciós, mintha nem értene bennünket. A műszakok nem adják át egymásnak az információkat. A recepción nem érdemes ajándéktárgyakat vásárolni, mert helyi pénznemben adnak vissza, amiért másutt nem lehet vásárolni. A személyzet kellemetlen ,savanyú képet vágnak, ha tájékoztatnának a helyi szokásokrók, biztosan minden vendég megértené.

Tengerpart
A strandról hiányoztak a nyugágyak. Szállodai műanyag nyugágyakat lehet bérelni, amihez matrac jár, 5 dollárba kerül. Ez elég szokatlan, habár a katalógus információiban is benne volt. Mivel a tengerbe egy folyó torollik, a vízen rozsdás színű hab volt - nem volt kedvünk fürödni benne.

Összegzés
Sajnos a benyomásaim és az élményeim rosszak, de a többi szállodai vendégé is. Sajnálom, hogy az Inviától, akikkel nagyon jó a tapasztalatom, mivel rendszeresen vásárolok rajtuk keresztül Kandába repülőjegyet, egy ilyen nyaralást rendeltem.Többé a -ckxy--lel, és Srí Lankába nem utazom.

Hájek Jan, 2008.01.23., Tartózkodás időpontja: 2008.01.17 - 01.09.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Szállás: Club Palm Garden

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Szuper, ennél jobb szállodánk sosem volt. Lezárt, senki sem járhatott oda. Hátránya, hogy nincs közvetlenül a strandnál, egy másik...

Elhelyezés
Szuper, ennél jobb szállodánk sosem volt. Lezárt, senki sem járhatott oda. Hátránya, hogy nincs közvetlenül a strandnál, egy másik szállodán keresztül közelíthető meg a strand. Teljes leírás

Ellátás
Kitűnő, legfinomabb a frisszen készült dzsúsz volt.

Hotel szolgáltatások
A személyzet színvonalas, kedves, készséges, kommunikatív. Nem tolakodóak.

Tengerpart
Sajnos márciusban , a tsunami után voltunk ott, ezért nem lehet megítélni. Különben azt hiszem, szép. Egyetlen hátránya, hogy a szálloda és a strand elkerített.

Összegzés
Szuper nyaralás volt, még az sem rontott a benyomáson, hogy minden romokban hevert, rendetlenség volt - megjegyzem, ez 2 hónappal a tsunami után volt, különben azt hiszem, egy gyönyörű nyaralás lett volna.

Jeřábková Lucka, 2006.12.05.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Beruwela, Szállás: Tropical Villas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

4 fénykép

összes ajánlás Srí Lanka - Beruwela