Srí Lanka - Kalutara Srí Lanka

 • Repülési menetidő

  11:40

 • Leírás

  Kalutara, 43 km délre Colombotól. Régebben jelentős központja volt a fűszerkereskedelemnek. Manapság inkább már jó minőségű fonott kosarakat és egyéb dísztárgyakat készítenek. Mindjárt a Kalu Gnaga híd mellett van a fő buddhista utca, a Gangatilaka Vihara. Az út mellett áll egy pici szentély, melynél az autóvezetők megállhatnak és imádkozhatnak a szerencsés útért.

Szállásértékelések - Srí Lanka - Kalutara

Összesen: 8.8 Nagyon kellemes és szép szálloda. A személyzet mindig segítőkész és nagyon kedves. A szálloda közvetlenül a tengerparton található, az...

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon kellemes és szép szálloda. A személyzet mindig segítőkész és nagyon kedves. A szálloda közvetlenül a tengerparton található, az ételek kiválóak. Lehetőség bejutni a belvárosba, rövid tuk tuk útra van. Apró kellemetlenséget jelentenek a közvetlenül a strandon a kerítés mögötti emberek, akik folyamatosan kínálnak valamit, és megpróbálnak különféle kirándulásokra vinni, stb. Az utazásokat már otthonról lefoglaltuk, és értesítést követően folyamatosan kínáltak minket. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda szép, tiszta és jól karbantartott. A szobák tágasak

Tengerpart
A strand nem alkalmas feküdni (valaki mindig megzavarna bármivel). Kényelmesen lehet úszni, általában nagyobb hullámok vannak, szóval nem valami nagy úszáshoz való

Lukáš L., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.02.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.02.03 - 02.10.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Szállás: Royal Palms Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: A tavlyi nagyon kellemes Villa Ocean Wiev után ez a szálloda nagy csalódást okozott. Az ayurvéda masszázsok miatt választottuk, amit...

Bevezetés
A tavlyi nagyon kellemes Villa Ocean Wiev után ez a szálloda nagy csalódást okozott. Az ayurvéda masszázsok miatt választottuk, amit szerettünk volna minden nap élvezni és kipróbálni. Nagy csalódást kozott, a masszázsok túl drágák és kevés olajat használtak, a testünkről szinte ledörzsölték a bőrt és 65 dollárba került 1 óra. Délután 50 dollár, a többi szállodában pedig 20 dollár körül mozog. A személyzet nem készséges, ez még fokozta a csalódottság érzését. Természetesen egy nyraláson mindenki valami másra számít, de nekünk ez a szálloda nagy csalódást okozott. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák viszonylag kicsik, kopottak, nedvesek. A légkondícionáló nagyon zajos és nem lehet szabályozni. Csak a helyiség lehűtésére használtuk és inkább a ventillátort kapcsoltuk be. A terítők, törölközők elhanyagoltak. Mivel a szobán csak aludtunk, kibírható volt. Az étterem és a bárok tiszták, megfelelőek. Ingyenes az internet.

Ellátás
Az étel kitűnő, pikáns, nagyon finom és változatos. AI-nál nagyon fogja élvezni a finom ízeket. Srí Lankán általában kitűnő a konyha. Kirándulások alkalmával jobb ha étteremben étkezik, ahol svédasztalok vannak. A szállodától kb. 200 m-re van egy kis étterem, ahol a languszta és az egész menü 23 dollárba kerül.

Szállás szolgáltatások
A személyzet nagyon kellemetlen meglepetést okozott. A 80 %-uk nem készséges - takarítás, bár, strand. Csak a borravalót várják, de pár dollár után sem készségesek. A takarítást végző alkalmazott kétnaponta nem cserélt törölközőt, nem vitte ki a szemetet. Nem kaptunk szappant, stb. Csak kérésre hozott törölközőt és toalettpapírt és 2-3x is visszajött a szemétért. Ha délután pihentünk, 2-3 alkalommal is bejött a szobára és megkérdezte nincs-e valamire szüksgünk. A barmanok sem készségesek. Törölközőt a strandra csak akkor hoztak, he kaptak egy dollárt, különben várni kellett rá. Mi élvezni szerettük volna a meleg óceánt és az ayurvéda masszázsokat. Jó volt a sportolási lehetőség, aqua aerobic, vizipóló, röplabda, krikett, petanque, íjászat és a jóga a strandon. Este folklór műsorok zajlottak élő zenével.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a strandon fekszik, az egyik oldalról van egy öböl, a másikról az óceán, de a víz nem nagyon tiszta, búvárkodásra alkalmatlan hely. Néha nagyobbak voltak a hullámok, de fürödni lehetett. Volt egy szállodai medence, de nem használtuk, nem tudom milyen víz volt benne. A medence mellett van pár nyugágy, sokan vannak ott. A betonkerítés mellett, a medence előtt van valami csatorna, ahonnan bűzös víz áramlott ki, szinte kibírhatatlan szaga volt.

Szállás általános értékelése
Felemás érzéseim vannak, azt hiszem, ezek után jövőre nem utazunk Srí Lankára. Nagyon jóra értékelem a repülőtársaság szolgáltatásait. A mi társaságainkhoz képest ők 100 %-kal színvonalasabb szolgáltatást nyújtanak. Mielőtt a strandon megegyezik valamelyik kirándulásban, érdeklődje meg az árat, mennyit fizetne egy helyi utazási irodának. A vendégektől megtudtuk, hogy egy hasonló kirándulásért 2 személy részére ugyanannyit fizettek az utazási irodánál , mint mi, és a strandon kínált kirándulások alacsonyabb színvonalúak.

Sobotovičová Janka, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2009.03.04., Tartózkodás időpontja:: 2009.02.16 - 03.02.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Szállás: Kani Lanka Resort & Spa

Összesen: Tökéletes volt mindkét repülőút. A szállodába vezető út viszont sokkoló. Nem az zavart, hogy baloldalon zajlik a forgalom, hanem a...

Bevezetés
Tökéletes volt mindkét repülőút. A szállodába vezető út viszont sokkoló. Nem az zavart, hogy baloldalon zajlik a forgalom, hanem a vezetéss módja volt szokatlan. Mindig dudálnak, előznek a menetiránnyal szemben, de balesettel sosem találkoztunk. Nagy élmény volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Tökéletes szállásunk volt, mindig szépen kitakarítottak, beágyaztak volt elektromos szúnyogirtó a szobán. Nagyon elégedett voltam.

Ellátás
Gazdag volt a választék, az étel finom, de csípős, ez azonban helyi jellegzetesség. Megfelelő mennyiségű gyümölcsöt kínáltak. Kifogástalan volt.

Szállás szolgáltatások
A szállodában volt pár bár, a medence mellett is, amit sokan látogattak. Voltak animációs programok: aqua aerobic, krikett, jóga. A medence mellett napozhattunk. Ajánlottak kirándulásokat: Colombo, botanikus kert, elefántok árvaháza, teknősfarm, a drágakő bánya. További kirándulások a sziget déli részén: Gelle erődítmény, a tsunami emlékmű, stb. Ezeket a kirándulásokat a helyi irodától rendeltük - Chami tours. Az iroda képviselőivel találkozhat a szálloda bejárata mellett és a strandon. Fiatal emberek, akik saját légkondícionált kisbusszal elviszik az ajánlott helyekre, nagyon előnyös áron. Külön kéréseknek is eleget tesznek. A belépőjegyeket ők fizetik és vezetőként is szolgálnak. Beszélnek németül és angolul. A strandon érdeklődjön Chami felől.. Email::
chami_tours@yahoo.com

Tengerpart
A strand tiszta, de napozni nem lehetett , különben a nyugágy, napernyő ingyenes. Nagyok voltak a hullámok és erős a tengeráramlat. Csak 3 nappal az elutazás előtt lett nyugodtabb a tenger, legalább fürödhettünk .

Szállás általános értékelése
Színvonalas nyaralás volt. Az emberek szolgáletkészek, sosem volt semmi problémánk. Mindenkinek ajánlom.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.11.14., Tartózkodás időpontja:: 2008.10.19 - 11.01.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Szállás: Royal Palms Beach

2 fénykép

Összesen: Egy hetet töltöttünk a szállodában, ami kifogástalan volt. Melegen ajánlom.

Bevezetés
Egy hetet töltöttünk a szállodában, ami kifogástalan volt. Melegen ajánlom. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda olyan mint egy oázis a sivatagban, nem érezhető, mekkora zaj , nyomor és piszok van a szállodán kívül. Amint a szálloda halljába léptünk, azonnal nedves törölközőt hoztak a kéztörléshez, mindent azonnal elintéztek és felvitték a csomagjainkat a szobára. A szobák kisebbek, de ez is untig elég volt, úgyis csak aludni jártunk oda. Minden szobájuk légkondícionált, a szobán hűvös van. Naponta alaposan kitakarítottak, beágyaztak , néha naponta 2x friss virágot tettek az ágyra. Este befújatták a padlót fertőtlenítőszerrel a rovarok ellen, behúzták a drapériákat...luxus. A szálloda nagyon tiszta, szinte sterill állapotban van. Naponta párszor takarítottak, felmostak, fertőtlenítettek és lefújatták a szúnyogokat.

Ellátás
Az étel kitűnő, kicsit csípős, de ez helyi jellegzetesség. Svédasztalos volt az étkezés, sok zöldséget kínáltak, naponta volt valami újdonság. Mindenki választhatott.

Szállás szolgáltatások
Tökéletesen gondoskodnak a vendégről. Szinte minden vendégre jut egy alkalmazott, úgy bánnak az emberrel, mint egy urasággal, szuper a gondoskodás. Az emberek nagyon barátságosak, megkérdezik a vendég nevét, bemutatkoznak, ezzel megköttetik a barátság. Minden este volt élő zene, mindig más. Voltak szórakoztató programok, nemzeti táncok. Volt közös sportolás, aqua aerobic, vizipóló, lehet kenut kölcsönözni, vannak tensizpályák, konditerem, az úszómester a tengerhez kíséri úszni...Nem fog unatkozni.

Tengerpart
A szálloda előtt van a strand, a medencétől lehet oda jutni. A nyaralásunk alatt nagyok voltak a hullámok, néha csak azt élveztük és a medencében fürödtünk.

Szállás általános értékelése
Kitűnő benyomást keltett. Gond volt a hazautazással. Később jött értünk a sofőr, a szállodából sem akartak elengedni, mert az utazási iroda nem utalta át utánunk a szállásért járó összeget, majdnem lekéstük a gépet. A szálloda azonban jó benyomást keltett, ajánlom.

Zieglerová Kateřina, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.11.07., Tartózkodás időpontja:: 2008.10.24 - 10.31.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Szállás: Kani Lanka Resort & Spa

Összesen: 6.8 Ez egy gyönyörű ország, kellemesek a lakói. Ajánlom, látogasson el az elefántok árvaházába.

 • 10 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 7.2 Környék
 • 1 Részvételi díj

Bevezetés
Ez egy gyönyörű ország, kellemesek a lakói. Ajánlom, látogasson el az elefántok árvaházába. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda gyönyörű helyen fekszik, a szobák ízlésesen berendezettek, tágasak, a takarítással maximálisan elégedettek voltunk, mindenhez közel volt.
Az AI keretén belül naponta feltöltötték a hűtőszekrény: Cola, Fanta, ásványvíz, sör.

Ellátás
Finom, csak az ételt a 4. kategóriába sorolnám, különben a főfogásokon kívül, volt minden, sok édességet kínáltak, de abban a hőségben másra nem is volt szükség.

Szállás szolgáltatások
Kifogástalan, gondoskodóak voltak.

Tengerpart
Az óceán és a medence vize nagyon meleg volt, a szálloda területén lévő nyugágyakon fekhettünk, a tenger csak 50 m-re volt. Egyetlen dolog zavart csak egy kicsit, hogy a nyugágyak mellett nincsenek napernyők, a pálmák árnyékában feküdhettünk és minden percben át kellett helyezni a nyugágyakat.

Szállás általános értékelése
Srí Lanka és a szálloda is szuper volt, a helybeliek nagyon kellemes , kedves emberek, nyugodtan járkálhat a szállodán kívül is.
Csak az idegenvezetővel voltam elégedetlen, a megérkezéskor közölte velünk, hogy a nyaralás alatt nem találkozunk és ha szükségünk lenne valamire, hívjuk fel, vagy forduljunk egy másik utazási irodához. Nyugodtan utazhattunk volna egy német utazási irodával is, mindegy lett volna.

Soltész Josef, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.02.26., Tartózkodás időpontja:: 2008.02.24 - 02.15.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Szállás: Royal Palms Beach

Összes szállásértékelés Srí Lanka - Kalutara