Srí Lanka - Marawila Srí Lanka

  • Repülési menetidő

    11:40

  • Leírás

    Letovisko situované mezi pláží a přírodní tropickou lagunou plnou vegetace, pouze 35 km od letiště ve městě Colombo.

Legújabb értékelések Srí Lanka - Marawila

Összesen: A szállodában csak 2 éjszakát töltöttünk, majd nekivágtunk a sziget felfedezésének. A szálloda kitűnő fekvésű, jó kiindulópont a...

Bevezetés
A szállodában csak 2 éjszakát töltöttünk, majd nekivágtunk a sziget felfedezésének. A szálloda kitűnő fekvésű, jó kiindulópont a szárazföldi kirándulásokhoz. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerencsénk volt, mert egy nagyszerű apartmanban laktunk - SAT TV is volt.

Ellátás
Kevesen laktunk a szállodában, az ételt szervírozták, de volt elég és kitűnő ételt kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Kellemes, szolgálatkész a személyzet, családias a légkör.

Tengerpart
Szép, homokos, csak hatalmasak voltak a hullámok, nem lehetett fürödni.

Összegzés
Kellemes szálloda, csak a nyílt tengeren hatalmasak a hullámok.

Névtelen, 2009.05.28., Tartózkodás időpontja: 2009.05.09 - 05.10.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Marawila, Szállás: Olenka Sunside Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 6,8 Kellems szálloda, a szobák légkondícionáltak, szúnyogháló vot az balakon, alapvető berendezéssel ellátott - hiányzott a hűtőszekrény. Nme...

  • 7,6 Szállás
  • 8,2 Ellátás
  • 4,3 Környék
  • 10 Alapár

Elhelyezés
Kellems szálloda, a szobák légkondícionáltak, szúnyogháló vot az balakon, alapvető berendezéssel ellátott - hiányzott a hűtőszekrény. Nme egy luxsu, de megfelelt. A matracoktól fájt a hátunk. Teljes leírás

Ellátás
Az első 2 napon svédasztalos vacsoránk volt, de utána csak 4 féle levest - naponta egy-egy félét -és minden etse 2 féle főfogást, majd desszertet kínáltak. Ezen nem csodálkoztunk, mert egyedül laktunk a szállodában, nem lett volna értelme többet főzni. Az étel általában nagyon jó volt, de túl csípős. A választék ismétlődött. 2x valami mást rendeltünk az étlapról a változatosság kedvéért és 4 alkalommal a szállodán kívül vacsoráztunk, mivel kirándultunk. Összesen 9 alkalommal vacsoráztunk a szállodában. Reggelire naponta kínáltak banánt, papaját, ananászt és friss gyümölcslevet, hozzá kenyeret lekvárral vagy tojást. De ha valamit kértünk, mindig megkaptuk, náluk a hagyományos reggelihez tartozik a palacsinta. Amikor kirándulni mentünk, csomagot készítettek.

Hotel szolgáltatások
Ha kértük, naponta takarítottak. Cseréltek törölközőt is. A személyzet nagyon kellemes és minden kívánságunkat teljesítette.

Tengerpart
Néha takarították a homokos strandot, de a tenger mindig partra vetett valamit. Ingyenes volt a napernyő és a nyugágy. Mindig hatalmas hullámok voltak, a tengerben inkább csak a hullámok között lubickoltunk, úszni a medencében lehetett. A búvárfelszerelés feleslegesnek bizonyult, nem lehet búvárkodni. Srí Lanka déli részén sokkal jobbak a strandok, ott nyugodt, áttetsző a víz - idillikus.

Összegzés
Srí Lanka nagyon tetszett. Feledhetetlen élményt jelent azoknak, akik még nem voltak Ázsiában. Nagy ott a szegénység, de gyönyörű a természet. A szálloda nagyon jó fekvésű, minden kiránduláshoz jó kiindulópontot jelent. Mi 9 napig egyedül utazgattunk a szigetten. 4 éjszakát a szállodán kívül töltöttünk. További előnyt jelent, hogy nincs drágaság. A kirándulások 300 amerikai dollárba kerültek. Ha információt szeretne ill. fotókat, kapcsolatba léphet velem:

hejduk.petr@email.cz

Hejduk Petr, 2008.08.24., Tartózkodás időpontja: 2008.08.06 - 08.21.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Marawila, Szállás: Sanmali Villas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: Hihetetlenül jó szálloda, kevésbé igényes vendégeknek ajánlom, nyugodt hely. Pihenésre alkalmas, messze a civilizációtól, kb. 80 km-re...

Bevezetés
Hihetetlenül jó szálloda, kevésbé igényes vendégeknek ajánlom, nyugodt hely. Pihenésre alkalmas, messze a civilizációtól, kb. 80 km-re fekszik Colombotól. Ott sincs nagy civilizáció. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerény, de kellemes, tiszta szállásunk volt. Kérésre takarítottak. Nagy szobánk volt fürdőszobával és egy nagy erkéllyel. A szállodának kb. 30 szobája van.

Ellátás
Kicsit egyhangú, mint mindenütt, de kitűnőek voltak a helyi ételek. Melegen ajánlom az ún. Local Food-ot - ahol helyi specialitásokat kínálnak. Mident chillivel és curryvel készítenek- elég csípős. Sokféle halat és tenger gyümölcseit kínáltak. Nagyszerű volt a mártásban kínált főtt kesudió. A szállodában szinte semmi sem vásárolható . A csapvíz még fogmosásra sem alkalmas?

Hotel szolgáltatások
Átlagos szolgáltatásokat nyújtanak, bonyolult volt az internet hozzáférés - többnyire be volt zárva. A személyzet nagyon barátságos. Kitűnőek a masszázsok - 25 dollárért 1 órás komplett testmasszázst kap.

Tengerpart
Szuper - kb. 5 km-re a szállodától van egy tiszta strand, ahol alig voltak. Néha telejesen egyedül voltunk, csak egy kóborkutya volt ott. Kisgyerekeknek viszont nem való. Egész nap kb. félméteres hullámok voltak. A víz meleg.

Összegzés
Hihetetlen nyugalom, jó pihenés volt. Sokféle kirándulást ajánlottak - elefánton, Colomboba, sokféle nevezetesség volt, gyönyörű a természet. Ez nem egy klasszikus, nagy szálloda, hanem mintha egy Srí Lanka-i faluban lenne. Minden olcsó - kirándulások, szolgáltatások, étel, stb. A Colombo-i repülőtéren váltson be pénzt - ott a legjobb az árfolyam. Nagyszerű élmény volt.

Havelka Miroslav, 2008.04.14., Tartózkodás időpontja: 2008.02.20 - 03.08.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Marawila, Szállás: Sanmali Villas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: Nagyon szép, nyugodt környék, szép a strand - tiszta, takarítják.

Bevezetés
Nagyon szép, nyugodt környék, szép a strand - tiszta, takarítják. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerény, de nagyon szép. Működött a légkondícionáló, gyönyörű kilátás nyílt a pálmákkal teli kertre. A fürdőszoba kicsit exotikus jellegű, de tiszta, naponta takarítottak és törölközőt cseréltek. Mindenütt csodálatos nyugalom van. A szállodánál volt röplabda pálya, a strandon lévő nyugágyakért nem kell harcolni. A medence vize hűvösebb volt, mint az óceáné. Nagyon szép.

Ellátás
Az étel jó és változatos volt, a levesek kitűnőek, kár, hogy nálunk nem főznek ilyet, a salátáik is kitűnőek, csak ajánlani tudom. A helyi ital, az ARAK a whiskyhez hasonló, nagyon jó. Csak üveges sör van. Kívánságra különféle koktélokat készítettek, és ha kér, közvetlenül a pálmákról kap friss kókuszt. A személyzet nagyon készséges.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő - minden tiszta volt, törődtek a renddel.

Tengerpart
Nagyon szép, hosszú, a mi strandunkat helybeliek nem látogatták, nyugalom, kényelem volt. Az italokat a strandra hozták.

Összegzés
Szívesen visszamennék, nagyszerű és feledhetetlen volt. Cejlon elragadó, sokféle kirándulási lehetőséggel. Nem fog unatkozni - melegen ajánlom a kirándulásokat, nem fogja sajnálni a rááldozott pénzt. A szállodát azoknak ajánlom, akik kedvelik a kirándulásokat, nagyon jó kiindulási pontként szolgál , és kellemes óceán melletti pihenést biztosít. A szálloda nem igényes vendégek számára épült, de a helyi gazdagok is látogatják - lehetőségünk volt eggyel megismerkedni - melegen ajánlom.

Pořádková Monika, 2006.08.27.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Marawila, Szállás: Sanmali Villas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

10 fénykép

Összesen: Többnyire majdnem üres, a szobaszervíz nem működik, de mindezt pótolja az ideális nyugalom és a gyönyörű strand.

Bevezetés
Többnyire majdnem üres, a szobaszervíz nem működik, de mindezt pótolja az ideális nyugalom és a gyönyörű strand. Teljes leírás

Elhelyezés
A hűtőszekrényt csak reklamáció után kaptuk meg, 4 csatlakozóból 2 működött, csak 1 asztali lámpa volt. A légkondícionáló és a szellőző rendben volt.

Ellátás
Mivel a szállodában kevés volt a vendég, szinte sosem volt büfé formájú étkezés, de a reggelinél pl. bármit rendelhettünk, ha tudtuk miből lehet választani. A vacsora étlapról volt.

Hotel szolgáltatások
Megjegyzés nélkül. Szállodai autóval kívánság szerinti kirándulást biztosítanak.

Tengerpart
Az 5 Máravileben elhelyezkedő szálloda közül Sanmali strandja a legkisebb, de közvetlenül a szállodánál van. Többnyire a parton nagyok a hullámok, gyerekek részére talán alkalmatlan lenne. A strandot rendszeresen takarították.

Összegzés
A várakozásnak teljes mértékben megfelelt.

Horák Vladimír, 2006.03.19., Tartózkodás időpontja: 2006.03.03 - 03.18.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Marawila, Szállás: Sanmali Villas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

1 fénykép

összes ajánlás Srí Lanka - Marawila