Mazur parkoló Bécs

A Mazur Parkoló közvetlenül a Bécsi Repülőtérnél található, és a nap 24 órájában és az év 365 napján várja vendégeit kedvező áron. Foglalás e-mailen: parkolas@invia.hu

Shuttle-szolgáltatás

A parkolóból 10 perc alatt az érkezési terminálhoz érhet. A parkolóban a 12. sor végén található a buszmegálló. A busz a reptéren csak az érkezési terminál szintjén áll meg! Itt kell leszállnia az utasoknak. Visszaérkezéskor is az érkezési terminálhoz kell menni (ugyanaz a megálló mint odafelé). A busz minden félórában indul

Megközelítés

Teljesen mindegy, hogy az B9-es, a hainburgi főúton, vagy éppen az A4, keleti autópályán érkezik-e. A parkolót egyszerűen és gyorsan megtalálhatja. A Mazur parkoló a Bécsi Repülőtér és Schwechat között fekszik, közvetlenül B9-es út mellett. Ennek köszönhetően az S1, A4 és természetesen a B9-ről is könnyedén elérhető.

A parkoló GPS koordinátái
N 48° 07‘ 42‘‘ E 16° 32‘ 27‘‘

Az A4 autópályán keresztül – Repülőtéri kijáró
1. Kijárat Fischamend West irányába a közlekedési lámpánál forduljon jobbra, a B9-re. Kb. 1,5km után balra már meglátja a Mazur parkoló bejáratát.

Keletről érkezik az A4-en keresztül
Fischamendi kijáró Balra a repülőtér irányába – menjen el a repülőtér mellett Kb. 2km után balra már meglátja a Mazur parkoló bejáratát.

Délről vagy nyugatról érkezik az A1, A21, A2 autópályán keresztül
A Vösendorf csomópontnál hajtson át az S1-re Ezt követően Schwechat Ost-nál forduljon le Hajtson át 3 körforgalmon, ennek során kövesse a Flughafen (Repülőtér), illetve Fischamend táblákat.

Parkolás árak

Irodánknál kedvezményesen vásárolható meg a parkoló. 8 napra 54 EUR/autó, 15 napra 75 EUR/autó. A parkoló hivatalos díjszabása alapján ez 8napra 75 EUR, 15 napra 106 EUR lenne.