First Minute Ausztrália

Ausztrália gazdag természeti értékekben és szép városokban. A földrészen találhatóak hatalmas pusztaságok, vörös por födte tájak, valamint csodás tengerpartok. Sidney világszerte ismert operaházáról. Az országban korallzátonyok között búvárkodhat, nemzeti parkokat tekinthet meg és finom helyi ételeket és italokat kóstolhat.

Legjobb értékelést kapott szállodák Ausztráliában

Ezt a hatalmas földrészt az Indiai-és a Csendes óceán veszi körül. Meseszép hosszú tengerpartok, káprázatos korallzátonyok, illetve nagy pusztaságok és sivatagok jellemzik. Sydney és Cairns számos programlehetőséggel és látnivalóval bír.  Ausztráliában láthat kengurukat és más trópusi állatokat is. Érdemes megnéznie First Minute ajánlatainkat, ahol remek szálláslehetőségeket találhat.

Időjárás Ausztráliában

Ausztráliáról tudjuk, hogy épp ellentétesen vannak az évszakok, mint nálunk. Tehát ott decembertől februárig nyár van. Mivel hatalmas ország, így egységes időjárási jellemzőket nehéz mondani róla. Sydneyben nincs akkora éves hőmérséklet különbség, mint Budapesten. Fagy szinte soha nincsen, a telek enyhék, nyáron pedig elviselhető a meleg, csak ritkán kúszik fel a hőmérséklet 35 C°-ra. 

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből