First Minute Belgium

Belgiumról mindenkinek először a világhírű fővárosa, Brüsszel és ezzel együtt az Európai Unió jut eszébe. Ám ebben az országban ennél sokkal több van. Rengeteg történelmi látnivalóval, biciklis és gyalogtúra helyszínekkel rendelkezik. A gofri, a sült krumpli hazája, mindemellett híres finom csokoládéiról és söreiről.

Legjobb értékelést kapott szállodák Belgiumban

Ha Belgiumba látogatunk rengeteg program és látványosság közül választhatunk. Brüsszel, Brugge vagy Charlevai mind alkalmasak egy-egy hosszú hétvége eltöltésére. Számos történelmi látnivaló, kulturális értékek, híres-neves belga sörök és jó hangulat fogadja a turistákat. Mindemellett nagyszerű szállások várják szeretettel az utazókat. Honlapunkon most kiváló First Minute ajánlatokat találhat.

Városok és települések a környéken

Összes város

Térkép

Időjárás Belgiumban

Belgium éghajlatát tekintve mérsékelt-óceáni, melyet viszonylag gyakori csapadék jellemez minden évszakban, ezért érdemes utazásunk során esőkabátot/esernyőt magunknál tartani. Klímája egészen kellemes, városnézésre, kirándulásra szinte mindig alkalmas. De a legkellemesebb időjárás május és szeptember között van, ilyenkor a csapadék is valamivel ritkább.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből