Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

First Minute Belgium

Belgiumról mindenkinek először a világhírű fővárosa, Brüsszel és ezzel együtt az Európai Unió jut eszébe. Ám ebben az országban ennél sokkal több van. Rengeteg történelmi látnivalóval, biciklis és gyalogtúra helyszínekkel rendelkezik. A gofri, a sült krumpli hazája, mindemellett híres finom csokoládéiról és söreiről.

Legjobb értékelést kapott szállodák Belgiumban

További szállások

Melyik régió érdekli?

A tökéletes szállást keresi?

Ha Belgiumba látogatunk rengeteg program és látványosság közül választhatunk. Brüsszel, Brugge vagy Charlevai mind alkalmasak egy-egy hosszú hétvége eltöltésére. Számos történelmi látnivaló, kulturális értékek, híres-neves belga sörök és jó hangulat fogadja a turistákat. Mindemellett nagyszerű szállások várják szeretettel az utazókat. Honlapunkon most kiváló First Minute ajánlatokat találhat.

Térkép

Térkép Megtekintés a térképen

Időjárás Belgiumban

Belgium éghajlatát tekintve mérsékelt-óceáni, melyet viszonylag gyakori csapadék jellemez minden évszakban, ezért érdemes utazásunk során esőkabátot/esernyőt magunknál tartani. Klímája egészen kellemes, városnézésre, kirándulásra szinte mindig alkalmas. De a legkellemesebb időjárás május és szeptember között van, ilyenkor a csapadék is valamivel ritkább.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből